嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 21:34 發表   
: I# J9 n, t& L5 O8 L7 Z) z' t8 Y; A5 N# l7 |
仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
; o! B( ?  `0 F
你地好大膽阿xd

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 22:28 發表   
. R5 Z6 R) b. z" Z. P$ c2 E
, F& N0 B8 x: C$ ?你地好大膽阿xd
3 l3 C( g6 J* A: a. ]係!8 a: a2 C3 C* B. |$ q1 U  @
想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 22:37 發表   
! K8 E( O7 T; n& {
% L8 B; Q0 N4 ~& J, m) E- h; t: E係!  i7 E  c$ l  z2 B
想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
* }) `  W  G9 W, c  g
依家有地方??

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 23:03 發表   2 K* z# `% V8 ~, [! v

' \9 Z4 d) Q( g  @依家有地方??
/ T% }* _% j% d# A! A6 J
有,我搬咗另一度住.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 23:18 發表   8 t8 G' f3 E7 m$ `4 D% d
4 y4 ~8 O( F9 F
有,我搬咗另一度住.
) B5 g3 b, `  ^4 n5 k" F5 `55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 21:34 發表   
/ |: O$ q+ f- n- ?0 I1 m3 c# z% `; u6 u: S0 h- S) H
仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
6 X' G  V# N+ E' i# b* h姐姐幻想自己比人強姦?
* N9 Q/ @3 B" P2 X/ f# e! V點解要c難d校服?

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 22:37 發表   
* I, K. f2 L$ `' a7 W
' t* h" z8 k$ u5 ]% S2 T* P& o係!
$ p9 C: X# |5 `, U( |" j想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
& D- J! s* F7 @
我中二樓梯打飛機系因為刺激咋

引用:
原帖由 loolool777 於 20-3-2014 01:11 發表   , ^0 r5 w7 R' |

* K' N3 M. ]- W3 ?55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha
# w0 Z; g1 l3 l1 y  J
我會行過去一齊打lol

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:47 發表   
9 v( e- D) l( t% P/ x8 G5 ^6 S5 T2 F
姐姐幻想自己比人強姦?
2 T. g6 B0 b( t* r) j' l3 y點解要c難d校服?
% t- L' c5 _, g$ Q
因為一路打一路撕爛佢會好HI的.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:48 發表   
0 x, d/ X5 e& Z, l, O  q4 B5 b/ J7 Y
我中二樓梯打飛機系因為刺激咋
0 e  M4 ~' O% T" T4 D6 U6 d的確十分剌激

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:14 發表   
: c! a1 R! F/ `8 ?. O) M% s6 J  k0 G9 [
的確十分剌激
1 }3 }' A* P0 M" Q. c* _6 ]
2 o! y7 ~6 I9 g7 E. q  k
我今晚會搵公園既廁所打

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:25 發表   2 @2 n4 Q, }+ L$ X' y- B* q  X

, a2 b  @9 J5 F- Z+ Z$ D
' v- p) M# k' W$ b9 a# V8 {我今晚會搵公園既廁所打
: o+ G( S, S% r
嘩!

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:08 發表   
3 n+ y/ `6 Y0 V: o) V8 G. y
2 O: v1 m; w7 P3 ~7 t嘩!
8 V8 O0 f  Q5 w+ N. a8 ]4 @4 A8 U8 N; e* M. U( }4 o) f' B' ~
擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣
' N; Y6 |. Q$ c. B冇人陪我打飛機
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:48 發表   3 o$ k8 S/ O) o  L
0 x4 }7 ~$ O7 L/ l9 F

3 o4 M8 y  B3 M" B  m. p& F5 A; A擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣; z- }7 ]% y, |& f$ f+ |
冇人陪我打飛機
: D7 }  x" E1 ?7 ^' V9 x厲害啊!

引用:
原帖由 kingphone 於 22-3-2014 22:47 發表   # L* P6 @4 n% U& ^% O4 F! o
" f0 E  t5 A9 L+ Z3 g+ m4 q
厲害啊!
. C. s7 s3 n; t+ `" b

. d5 Z* s$ m$ p* O$ {今日放學刀行左一陣
# K8 }& u1 S5 e, z) A不過再遲d要換下季先可以出佳
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:13 發表   ) G% h+ {% L7 Y2 y/ ~' N
% f8 N7 B! }( n
因為一路打一路撕爛佢會好HI的.
! M% m3 a" a+ q0 P) q, s# c% I0 R我都試過係樓梯玩過' ]1 |) k, Q* a, S; |2 o6 y
只玩過一次,己唔係好記得
4 c4 S, t& q& u; c; X* E/ A" Y好似有撕過,不過係男仔校服定pe

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 22:31 發表   
" E7 d8 g' p, d) [5 T3 h  G% w: z/ T
我都試過係樓梯玩過$ P3 r+ o- H. C& F
只玩過一次,己唔係好記得" [1 a3 T& z+ u; `2 d8 ?& C
好似有撕過,不過係男仔校服定pe
2 j' {; ~: u/ F, n1 v
而家著乜嘢打飛機呀?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:03 發表   ) }/ y5 `# A. R, i

1 m2 K, |1 X3 s! L' k而家著乜嘢打飛機呀?
( S: ~& \  W/ N4 W: f
我仲係以pe為主,因為鐘意滑
$ S6 c& |  n1 z1 ]- A% M裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打
0 R4 d, k8 M2 ~& c$ B3 F間中都會著連身裙,用另一連身裙來打

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 23:05 發表   + J: l4 q9 L8 |  ]8 Z
5 p. z# l8 i; Y
我仲係以pe為主,因為鐘意滑
' b0 {* y7 e- f$ @# K裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打. O) s2 f5 I1 {% g  T# k, ^9 n  V- p7 J8 o
間中都會著連身裙,用另一連身裙來打
8 b# o5 j% ^, z- K$ o4 R
另一件上衫是?
; X/ X( T: z" ?' |( x係包住JJ打?0 s7 d) D; k+ V$ s5 \( D5 t) L
其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:27 發表   
8 d2 |/ T, I9 E/ x5 r, [& [  l9 m* z* }2 f8 t
另一件上衫是?
2 K+ k$ J9 }  C; R! |係包住JJ打?4 Y: K% I  _  f6 y5 u8 Y. E
其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住
; Z7 b% d; X* h" Z7 ~- i係,包住來磨
+ a' K- ~- V5 W6 ]搞到我都想玩下