嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   + V- E& ^/ F$ p1 Z4 G/ W, [

" m# V$ `  L! x
0 Q7 N* M/ _$ L成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
! Q  i0 L# ^# r/ d) g& W' Z" _( T, I6 z6 p. {
我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   
' ~& K3 Y/ m$ z9 `& d著好校服後) s3 f8 z, l. w7 U3 c* H. t( y
用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊6 K' N+ H3 E1 F
然後用後拉
8 _) @& r0 s, ?2 `: J要磨埋肛門位
1 @- G5 E" b0 c( l拉到射為止
) B! O- R- Q7 ?) Y- a以前成日咁玩  u) G* N% X# \3 ~0 c
而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
) n4 t9 a. i3 k- ]: w  U( b3 S' c& N6 w& t6 I" H1 ^
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
4 \) W% U  d' g% o, ]& j& \7 z8 Q+ ?" ~) C- S- g

8 k9 S: j$ v3 L6 e2 L  M' u2 N下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
- Q" ]9 s1 w, o, J. H* k. I; s

2 j3 G- _2 ~, w  \) s- E( m8 J我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   2 ~- b. M9 g) l

1 \5 o# I4 c" @4 }
5 v3 K4 m& f$ o& I成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
% k* t" @9 a' c6 g% Q4 F+ x真係勁hi呀! . U& V" n  L9 P" ]% E) D
不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   
) |. n2 W6 m) X( k; g$ r$ O5 v5 b
真係勁hi呀!
9 o( P' Z; t; C- b% Z6 y不過就要買過件校服囉.
0 h# q; n7 p7 v3 @- g

- x# l: r1 H, a. Q6 Y所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   9 |8 x' h, s' m8 @1 r

( _6 \0 r) }1 K" `* t: C* }
' d; s' Y$ k1 G, `, h& R9 v所以我自己係唔會禁做......
# n" J) G9 ^: z1 W4 p- x) c我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   2 X/ f9 Y, U" k7 E& A

Y9 Y7 T6 e+ P+ [; l( k1 u( b我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
0 I9 ^, N) y2 l9 A

, S9 J. C: y  G6 M好有錢呀 7 x/ x0 R% V( e8 R3 t
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
! ~5 n* Z# A: Y. S& _
% n5 b+ c7 a6 V; p$ Q$ q6 t6 y* w% d7 l
好有錢呀 4 u) S; s9 a0 S8 S, W* K  K
" D& h- B! @& ~& y- @又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.+ D2 N$ O0 y) J( X( ?+ ^4 F% \

, f( Y& k. B, a: @  B1 x[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:04 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   7 b# ~, T* V5 G! T7 M

4 r. S" h( x. N: f
0 k) v; P& |) p& K% q好有錢呀 ; r6 x4 F  U$ G$ c
  I$ o% ?4 b# ]6 ~4 v我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉., f; ?2 q+ `! ~2 A5 ?/ ?4 a
上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.
" S; U7 F7 J+ B' {
# y+ |/ r# T4 ^[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   1 a& e2 c+ c& j
, e9 v. X  B+ y6 T
又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
# }1 f5 ^. [, {, C
6 d6 ^. ]# _' ]下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   
" r* T' G8 C+ y) f
- e8 b2 ]+ e. S5 Q/ w
& s2 a, i; I3 g/ q& ~1 N' O下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
$ N. v3 b4 T. Y7 i# A  D' X被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
- ?9 l8 m6 \2 P0 ~
; g( |9 A& J# t, H9 o) b, g  C. |6 O/ h
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
3 q2 q* R+ h: S9 I

' [' s8 U% J, v; h我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
8 T9 J+ K& A0 G5 U) _+ J$ s( X+ C2 T- k, q0 _
4 X" n. i1 ~: B+ c) ?
我鎖左唔關打飛機次數事
/ V" v, {$ t# c( p

9 ~; m9 |) Q) _; n7 q, _好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
4 G7 F  T% |& P9 R$ L
& O# f4 B) L8 Q7 a& A' N/ S1 L. z/ n
我鎖左唔關打飛機次數事
. W  h$ |6 [5 s
咁係關乜嘢呀?
# [/ K, c) ?) N可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   ( g6 O  i' H& N+ X& Y' h
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
( h7 W2 L( C# E3 Y熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   
' B0 P! @8 Q8 R4 g  G8 ~0 K. K5 h2 B. s

0 I( L) j3 l5 U" g% q& o; o好想知真正原因添...講唔講得架?
- |  P4 l+ i' q& }/ {
7 q" H' i8 z8 ?% m5 w$ Q/ h& d5 ucd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   
- ?1 d: U2 l# S5 e2 c+ Z7 D9 d1 G" d6 q

9 P' l, b: D0 l' e' B8 S# scd奴比主人鎖住係正常既事
1 q" W3 G" n0 j5 V, q- W
/ n' J6 r, j1 s; `3 P' {; H
其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   
' b) S9 X' w2 l- a* K; n* [+ ]/ R' D* p
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
( ~$ X5 m5 |, U  j" T
有機會都想試下咁玩~