嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   2 p% g" Z/ D+ t' y
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
, y9 Q; W/ j0 x; i
試過著住幾件白色連身校服沖涼,: H6 q" L5 P2 f2 l
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,4 |1 u* _% f$ s
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   
$ y7 A# ?4 w4 g# `  Z+ N* o
! r( r. M+ I" B) K% e! S4 L/ j試過著住幾件白色連身校服沖涼,
8 X& R$ T9 Z6 `8 Z* i, n3 p0 t/ A濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,9 V; U- ^- Y" y6 e
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
8 _2 z. \( I( r% H& y1 ^- Q+ {& t; ?2 `6 ~
我屋企無浴缸,只係試過著住沖涼,好想試下浸住既感覺 ><

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 22:32 發表   9 W$ S0 e5 U& d$ O8 Y
3 d+ u: h) f; t' m& ?

0 I2 k8 H$ [8 v( d! v其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?
8 E; H1 x: I( e( `$ g% {1 h$ w/ ?& S6 l
鎖幾個月都唔會有問題
+ B) a4 ~1 e, a+ ?" `2 ~今次比女皇鎖左三星期# X( n7 A- P! V: K1 e. Q
最長一次鎖左半年

你真好,我也想有個女王

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   2 y! T1 r* f! D5 z) q
7 O& f3 c2 ~9 f% b4 n$ _. [' r
試過著住幾件白色連身校服沖涼,( x- K' D* q( n
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
0 B" Q: L4 f+ x* K感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
" n& d1 F; N( o/ c: t$ n+ i/ M; X
我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好

仲有射完之後用校裙抹jj頭,讓校裙與jj頭黐住,等精精乾透後,跟住用力一拉,將jj與校裙分開.

回復 46# kingphone 的帖子

這樣真的爽嗎?哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-6 22:13 發表   
1 {1 f8 j; I1 o, m. n這樣真的爽嗎?哈哈
2 P! }9 @* k( W/ I淨係一嘢就無,不過好痛.

我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   & N  J& a: J6 y$ v
我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
- p' `. u8 h" g/ z6 m4 v" U2 a

# [. f" t# X$ L( E0 X+ u* U下...點樣射自己精入口...

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-6 09:29 發表   ( `6 x: i3 w# Q" o' ^% O* _

0 }3 Q, Q- p$ d0 ]5 {, v9 H5 I' x我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好
& c, d2 a; H! |

. j% {. Z$ U2 a" W: L我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋- P+ A& w$ E: x- K
啲底裙同bra帶現哂出嚟
" W% f! Z" y+ W: p$ S- a好靚

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   + h7 a! A7 f/ M
, l# I) ?+ F2 P( _* b! u
0 e3 }' E! i- f* E+ }. t' K3 y1 {5 _9 I; J4 {- E! y5 K
呢樣我都想試, 不過未買道具.......

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-6 23:42 發表   6 w& J; {; O; O( g% y

3 W- k1 k& @4 W& U4 l( D* x- d# j1 j3 x! k8 U' s- F, o
下...點樣射自己精入口...
) j$ j" f7 F' A" K6 b
) m& `+ Y7 a* c  T
我射就未試" T. L- d6 R- M0 l/ \9 a
但係試過用BRA打機機,射左係罩杯入面" ?7 e! B- q. \: f! N: G
自己舔返

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-8 08:29 發表   , O, h% _; A  u" v: q& c

# C4 `" D7 `& X* D0 E2 s
. ^3 |3 L) g* i: a; A! j5 r我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋* I" O: T; Y/ d. m
啲底裙同bra帶現哂出嚟3 y1 r; {8 F& Q. J( V
好靚
% O8 l9 A' W5 ~2 c% n0 [
慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正

回復 2# lwl 的帖子

我同你一起玩啊!

著住嚟j,不過唔射上去

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-9 00:54 發表   0 g7 t4 w9 R7 Z$ R5 B! M/ T
' `, z+ `9 V, _1 @: u
慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正
  Y! e% y5 Q# N) ^# O) t( S( b
, \- H4 a/ v% C" _條裙貼住個身先最舒服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-9 06:45 發表   
, e1 J; F2 j* |/ n# b' U+ U, c; o' g6 Q' u- P
0 f: y. ^9 n( l; }2 G
條裙貼住個身先最舒服
: f1 \5 R- C2 }: a
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-9 07:47 發表   
8 K; a3 Z; }0 y; @$ g# g8 N* o* L1 J2 E) l* V7 u0 J
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒
! S3 Q$ u, h+ x; o' h

, {# s+ s6 T' M- |9 ~鞋,白襪,裙,打底褲,底裙,胸圍
. R# \3 L  D3 J0 Q" P- Y慢慢由腳濕到上去頭
& |  E2 a' U2 ?  q$ a$ g" b1 S+ E好爽架!

回復 5# kingphone 的帖子

我之前曾經著起條白色連身校裙然後兩手抓住裙頭嘗試將它撕爛, 不過係咁猛扯咗好多次都唔爛, 只係搞到裙頭皺哂. 唔知你係點樣撕它架呢? 通常你係撕邊類校裙?

最近訪問的版塊