嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
; I: v6 [8 j4 E2 _( P, X% e我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
8 d  ]2 P7 I4 o
試過著住幾件白色連身校服沖涼,
& S% n* P/ u+ y9 G9 a) g濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
7 Y  w& f3 C& F; I$ @感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   " T# {0 J* t, ?. W

( |* Q+ E# `# m; @1 k試過著住幾件白色連身校服沖涼," x, x- K  C6 A3 X$ ^$ z
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,7 @! Z& ^8 f4 x8 X' O& X
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
2 Q' a3 H, c6 E9 G- X% F
# r7 S9 g9 q$ \我屋企無浴缸,只係試過著住沖涼,好想試下浸住既感覺 ><

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 22:32 發表   : |* v1 f9 T" T* J
! `) j) X$ B3 t: F

& k8 z( ?+ U: x8 \1 q. ]1 I3 i" ^( p* l其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?
1 k" m6 r) J8 u  S

; L; R! E8 |; c! e! F/ R鎖幾個月都唔會有問題
- V% H- h- j5 Q( r今次比女皇鎖左三星期
, T$ p1 {. h, d/ u+ a1 M- N% l' v) K最長一次鎖左半年

你真好,我也想有個女王

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   7 M+ u& I0 S2 G1 Z, ~

7 g# A+ g8 O. F! T1 T試過著住幾件白色連身校服沖涼,
2 o' u. {0 s# Q. T8 Z% U濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
) S% L, K- L/ A4 _8 s感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
4 p. V: Y% h& Y我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好

仲有射完之後用校裙抹jj頭,讓校裙與jj頭黐住,等精精乾透後,跟住用力一拉,將jj與校裙分開.

回復 46# kingphone 的帖子

這樣真的爽嗎?哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-6 22:13 發表   0 |. }$ W0 T" K% y* N4 |8 a0 w
這樣真的爽嗎?哈哈
- B, `9 T- r' S& w" z3 u7 `
淨係一嘢就無,不過好痛.

我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   
9 D# G5 U( M* e  z, i我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
1 H6 [( Q7 s# F9 O, ~
/ d6 O; m+ F0 E* _# j$ [下...點樣射自己精入口...

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-6 09:29 發表   
2 A8 B& e1 w/ s( c8 r. o4 g7 c3 D2 P9 S2 v: a( D
我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好
5 _* ]9 ~% V7 Q+ R4 S) s9 n( {
+ h" k) x; X5 B, X5 V' T9 `我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋' F8 n0 D3 {1 }- q% D( z, W1 ?
啲底裙同bra帶現哂出嚟6 F# u. m) N  H; h9 c
好靚

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   
! w9 j% i/ l* K0 I$ T+ {2 T4 Y我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
- g0 g' X7 i3 e
1 i$ i, q; q% ]8 o
) l( J! N8 ?' r0 j' f) G4 T呢樣我都想試, 不過未買道具.......

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-6 23:42 發表   
6 A" l" K' H% s; z( e# `) _7 c! O/ L9 I* E

/ F# P3 Y- z0 Y2 ^4 Q& {( d; S% F下...點樣射自己精入口...
6 u$ D" Z3 a+ s0 P! H+ J: q

" l9 ?  C/ ]3 Y" P4 ^& a我射就未試4 D$ [1 L: }; a- O3 ~- T( K
但係試過用BRA打機機,射左係罩杯入面
; l5 s! q  P# r% Y自己舔返

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-8 08:29 發表   
; ~) Q% C! l, S; x; B* D. g. Q& _$ `: a1 ?" w

# V, k' Z9 ~4 ?$ E/ T* `( _我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋  @& |3 }; ^7 Y+ F( K, |* f
啲底裙同bra帶現哂出嚟
. M1 f4 H) E, D" y* G% g6 ]好靚
' ^& P) }: D6 O
慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正

回復 2# lwl 的帖子

我同你一起玩啊!

著住嚟j,不過唔射上去

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-9 00:54 發表   ! E; a' h3 r9 p& O! Y) {
) h0 `& ?3 O7 J$ Q3 g1 B" q5 a7 y
慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正
' L! g5 i, {. R

" o" ^2 S* @' F$ O條裙貼住個身先最舒服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-9 06:45 發表   
6 i- N4 I, g0 ~1 W# A4 _6 C0 M8 L6 M8 J
* l2 r1 d& r& M( O* e" ]
條裙貼住個身先最舒服
- K- m% G. D- v
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-9 07:47 發表   % v) b8 W/ D' [, e  O) \

, J# N6 z6 m5 S& b我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒
2 V. O: H3 @  _; j7 I+ A9 Z
; l0 Y( i2 t+ U- D5 W% A; R7 L
鞋,白襪,裙,打底褲,底裙,胸圍+ A( S( P' ~  C4 ], X+ b
慢慢由腳濕到上去頭
/ h! R5 T7 n# ?+ r好爽架!

回復 5# kingphone 的帖子

我之前曾經著起條白色連身校裙然後兩手抓住裙頭嘗試將它撕爛, 不過係咁猛扯咗好多次都唔爛, 只係搞到裙頭皺哂. 唔知你係點樣撕它架呢? 通常你係撕邊類校裙?

最近訪問的版塊