嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
; z/ ?: _0 o7 j8 |8 n  I) F穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
1 L  D! b3 ?$ y3 C6 X0 ]1 N+ W1 D4 h/ [
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
: D3 X* g' D" @( R2 `( N/ T我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   + d- V$ K( v) M8 A

% S- w0 {) p4 h) T( s- M# w) X( [. r$ W( }
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
" s5 Y; W7 `* l: s2 o7 Y# j" ?
點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   " g+ R& Q. b6 G; U' L
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨* y% N) o# G8 u6 N
) Y# I3 G3 Y  g/ R) E+ _  p
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
; }  f  i. o' n) p
是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   
  I  H* p+ I8 t; a2 a% w, Q( L! N8 `2 H3 `! U
買到蒸氣熨斗囉
) k, C4 d4 z4 t' q7 [& g* E+ i- }' h$ K2 l. m) |
打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   
* S/ u1 t& ^6 D. J+ F$ a! t
% u3 X/ Y( K" m. ?' t
; g: @. D9 h0 M5 y, d我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
1 i0 |: G( L/ i& S' S8 ~
; Y4 s& s/ M5 ]+ w/ C/ C  v" r8 p
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   % I5 R, H/ j! i& X1 z0 C  q7 `
一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
0 m- Q: f) V2 s! y
/ W* B% Z2 N+ K5 T, p
我cd咗刀會對住鏡打飛機law
: X3 B4 c! |2 i6 s' P) B8 n有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   
. c5 v& m( q2 l; a穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
6 _% \$ m+ p. U2 G$ a* C
# H) ~9 `$ E  C/ F* D好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
. j9 M% L9 m% V! d6 v) z9 i" H/ t姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   
( t/ x+ R+ G3 I$ x5 O2 Z; X# H4 _
" q9 h7 ~6 e4 [是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
  w8 s0 i7 ^  [( c; O
3 L6 m* [- s' d; U, r我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸
( `% n% G0 r$ O+ Y6 Q5 _: c2 B: L用沐浴露慢慢倒在身上( T% H! q0 T7 ^
感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射4 }- Z6 p$ H; g  Y2 G. O, y
唔知有無機會呢
, ?5 s9 Y$ Z4 f1 j8 x
7 P. J- s: i8 M* ]) |* l[ 本帖最後由 serene133 於 2014-4-14 20:44 編輯 ]

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   % \, F) q' r/ B0 o  n/ o' o1 @
* b  }: t6 G0 `! x
9 e" _: K4 V7 }
打直刀可以熨果d?
- V! ?1 |- C4 f1 c) U. x( m
係呀!
% a1 ]6 B: ?& s: S6 J買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   
( ^3 C, x: R8 n9 ^& K, k7 F: l% A* _3 k! L/ t
點解會無呢?
+ [- s; o: W  Z- w" x$ ^

0 [/ f7 p8 |4 {' F  s( s" L呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
0 }9 y: Q% v3 \/ I
. [$ C- U" N  \" O6 _6 n6 ]3 U
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   
6 R1 k0 G: _8 q- i3 ?. [/ e1 A7 O8 e1 ^
% f9 ?( _4 n/ M0 L+ C+ u# @# v4 B
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
- T" N3 g& q( s. s" R8 o8 |6 G  g) D0 S! h+ ^. V( J( N4 K5 D  |
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   4 k. k* w& r1 v; d! s
前兩晚試過全套校服在浴缸  `0 f; E1 l* o% e1 O3 H# l
用沐浴露慢慢倒在身上
; [- q  J7 Y6 `; h8 W, l+ P感覺一絕
/ _9 M- J* p% q" D* q) ]
# @* o" ^; o6 P( v4 u( R& q姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   , B* y" C6 {! s1 E. ?! O' e

; X! c7 W+ w) u' C5 H係呀!0 o, A9 p! ?! W
買返一個用啦!
- A, x; m: Q/ O1 @2 `# s# z8 u0 p0 H* \9 y* f$ z# U8 m* I, g" [
等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   
" q, p2 [! P* G! O: ]8 }
( X6 U1 |& I- k- j: s+ A% Q- Z1 h0 c. _* n, C! Z
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
% Y5 @! a9 u) @( _4 G0 o. ?0 u6 W- X0 v; ?+ [

5 O! k7 N2 \! r% F
* |' b/ _; u2 {唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
2 y! E7 P$ C- L$ Q

; `# D6 P) b9 H- a0 }9 b# W旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   
3 E7 Z# y7 x* f% Q1 |- m前兩晚試過全套校服在浴缸
: F  j( d. m2 I* k' a- }用沐浴露慢慢倒在身上
- I/ g5 l; i/ ~2 a感覺一絕
" U9 r) z. m6 p& A7 @
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
  D+ h: ?0 u& p) A, Z越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   4 i1 I2 v% i1 b( c4 x  @/ C
6 b* n+ m6 F) }4 N
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,: X( n3 E* Y  N, q' z
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
: s  h' V" s. X* p在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
7 H! n, u5 p, @7 S* F, _那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   + B4 O! U0 U& i: Z: [) t

& Q( }% B3 h5 H在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
8 T1 r/ o7 A  w* o& T$ u那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
/ U/ Q9 f& c5 Z* _* R等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,% p) G1 T7 g! Z( {$ Q4 e
唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看