嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   # `3 U- R! H4 O: a/ U( L
4 q# B/ C4 c5 }- L
7 I9 a, U' `$ ?0 F7 W
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
" ?7 r# A: x3 D# t0 V: s
+ o3 ^% E8 ]) R. T3 U( q3 F我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   # G  g  Q& Y% y* Y5 C
著好校服後
3 g* h& v0 Q& b* v4 R3 ?用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊  z) d/ {8 q1 M3 _
然後用後拉
2 b  [4 i/ T3 N8 j8 G: A要磨埋肛門位  B! v! k2 V. x/ s4 \# ]  {: e
拉到射為止6 u; D( r* K% X+ b$ N
以前成日咁玩- G/ ~4 b' ^. g3 A2 f
而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
8 T% T/ g, I. w! c" }
( o5 P1 p# I) G0 c4 L* k2 V
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   ( ~1 R- m$ W: I* Q4 A0 ]
9 R+ i/ @7 x* C$ C- N

% x" B1 \* ~/ z6 X; [+ s9 f9 {" h下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
. Y- u* A% t% v4 n6 ^* l
7 F) {$ \- L- ~9 s! h% w, r/ Y
我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   
! c% t$ `- y1 u* `; f
! |+ l; ~$ r' p6 R
4 W# w1 Y3 O/ ~# ~3 J  x) V1 F成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
/ `6 J9 a5 E5 d% M真係勁hi呀! & ?2 E" p/ r: l2 W( d
不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   9 V3 w/ r6 `4 P5 l- y) U! N* }
- d9 i0 m. R+ u3 b- x& E% ^
真係勁hi呀!
4 T) D8 O% I  D4 V不過就要買過件校服囉.
: v( K7 r, Z& A' M! K1 H: A' ~2 L) x; ^- O# ]! a' ^6 C; p% |
所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   ( S, W7 Q4 ~7 R) Q1 S4 R
* m  P. i5 j% T" Q- `8 A
4 E3 T- }2 s* t/ O3 x/ m
所以我自己係唔會禁做......
8 P: [8 I7 y4 Y- }6 B; ]% g
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   
0 k0 r# E  H- Q/ ?2 Y# r1 ]! L  V3 b# H
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
( y8 ?! f& n+ M( M% T- p
8 \! Q' M; X. d2 s好有錢呀
6 n/ l' R$ {- k3 g. C我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
9 G% r/ s( r( t/ b5 d
) ?) M7 }& e: L, y+ D. T3 m: h$ K. M9 u9 s( p+ i
好有錢呀
8 q; V$ v5 j8 U( d我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
8 {( p/ {, f: Z; i' w/ w* t- q
又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.; A* F: H: F! L  w( R
0 @& }- w+ B. q0 H  Z

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
2 l9 r. M% P, M8 Y7 u+ D# E+ U' e0 o. {, k0 G2 E7 }' w3 u

* F, i1 r2 F6 o+ k" ~! ]" w好有錢呀
7 x+ d7 O) h: b8 i3 C+ K& j* Q  `我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
: p( m! G- j/ r  F9 y
我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉., i6 p4 U& H1 E& C  O. |
上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.
1 s  i, @( ]3 R2 |! f6 t! h
+ t4 T+ M$ N* q" d3 N& H[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   7 ^' n5 A5 D3 T* l* L  R
6 h& J3 ?6 y) r4 r6 K6 T) ?9 B6 W
又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
6 {8 e& z" S. @9 k9 X, F" \$ ?9 |2 H+ {, q  a, [2 N
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   . }$ R# E% d# A# @8 a5 q, V4 B
6 G0 v4 |) D8 S

0 h5 l- A. A0 A' T下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
( r! d+ p( k' A2 W, J3 r0 i被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
0 C  B* |" y5 t/ D/ U  U9 S/ R+ B6 x: [0 ~( s2 O

1 ]# P  B: D' S& l! ~下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
% X2 o0 S0 q+ M5 y* y# b
7 ~$ C1 p; F5 p4 R我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   + z& Y. I; ~; A% m; E+ O; H  R

( m  j5 _! q5 }" y
4 ?( a4 [2 p1 n( v4 ?2 I我鎖左唔關打飛機次數事
1 h: d- h1 Y$ `
4 }* w% z4 t8 ?9 k$ E; S. i% j1 u
好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
& c/ g; V, V7 L& v. Q( D* N2 }# S4 v$ s6 v

4 l# ~. ^2 J! h3 k; ]& o. f# ]我鎖左唔關打飛機次數事
+ H! c1 o# ~, H( `5 n. H9 e咁係關乜嘢呀?% k1 T! @/ f- K/ X' ]8 `8 Z( T6 Y; c
可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   3 u6 D+ `: N9 [* `& V+ J
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
# ^0 j& V$ r8 u/ H3 W熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   - w  \1 x% A0 w1 \8 _; ]
! K  ^  w( F1 P, j/ |: Z$ |$ H& X

; }( i3 a4 d+ ?% `) Y好想知真正原因添...講唔講得架?
( ^1 g! x2 m! V

+ \5 M1 |6 e& }- U- B% x/ e) \cd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   
4 A6 v$ V( Z, w* o" {5 L2 U* D+ U) p2 c
- X0 d/ S$ o* ?2 g# d8 B5 `
cd奴比主人鎖住係正常既事
! E6 T9 V) F5 I

$ A0 |. c! L6 V7 P, _7 t其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   ( A" W9 a& P" P$ q9 {
2 A) \5 G+ L' C+ u4 O% X* f
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
# A/ @: I/ l& d3 n, ]4 m/ ^% R有機會都想試下咁玩~

最近訪問的版塊