嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表     k6 u; l) B/ t# j  Z3 P
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
# ]& Y( @# w$ J2 K' e7 ?% T8 u7 `9 k
試過著住幾件白色連身校服沖涼,: O( ]5 \% ?9 _
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
. t- ]9 N8 j4 L: s) r" s4 i# M$ L3 ?! b感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   $ u  e! Z3 C1 l% R3 J) C5 |

- }8 ~, b, [( `" x- M  c試過著住幾件白色連身校服沖涼,
* ]3 j6 m/ W; i: P7 V& }% T' g2 U1 C; D濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
: s3 o; @( ^- s感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
& b; k! U+ A/ h7 z1 X% M
  O0 v. C6 M  Q+ _我屋企無浴缸,只係試過著住沖涼,好想試下浸住既感覺 ><

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 22:32 發表   
8 s- [5 J3 N: d' ~6 T% p9 X7 L# j8 b3 J$ L3 c: F4 m7 ]) T
9 a8 z/ O9 w% u' `
其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?
# j1 }5 T7 Y1 V
8 I$ M/ \( S: w; F鎖幾個月都唔會有問題3 g( e% [  y3 w. f
今次比女皇鎖左三星期$ S! i0 t! r) K& x) y4 H8 S! o
最長一次鎖左半年

你真好,我也想有個女王

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   
8 Y: O4 R9 L7 W6 @2 d
. C1 Y' t3 M( s& E5 z, `2 s) U9 j- D試過著住幾件白色連身校服沖涼," _2 O- m5 F, V4 y$ e+ s+ D
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,& g3 M% x* y2 K( T: c* G
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
3 [' ]1 D. k& t9 i我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好

仲有射完之後用校裙抹jj頭,讓校裙與jj頭黐住,等精精乾透後,跟住用力一拉,將jj與校裙分開.

回復 46# kingphone 的帖子

這樣真的爽嗎?哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-6 22:13 發表   
$ L& B. {' J* Y5 R5 ]這樣真的爽嗎?哈哈
2 b: F, i2 |) t3 T! ]6 c+ t
淨係一嘢就無,不過好痛.

我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   : C4 }$ {: h' Y, j5 A
我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
7 m8 j* m! S7 S3 Y8 B
4 z+ }: ]& q/ f: N  W& J, ]下...點樣射自己精入口...

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-6 09:29 發表   / b" x: y9 z( B+ z
, b* u6 F" O: N( q: O3 n+ U$ s
我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好
0 d& ?' p6 L) R/ ^

" E' N: n  I0 s' ^( A# Q* H' w我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋
$ y$ o1 p0 G" [8 R) _' k3 g3 Y* F啲底裙同bra帶現哂出嚟0 O% b$ k, A6 x0 c  W2 M
好靚

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   
/ I0 X8 I$ v3 S  y, m/ U8 p我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
& u1 ~. T( c. t! r0 {
1 Y8 P! I+ }' i: w2 K) X1 X9 l7 c5 e% c7 \) x6 r9 }& R
呢樣我都想試, 不過未買道具.......

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-6 23:42 發表   7 g; C: E6 S* O- j& ~+ D6 g

4 y6 K% {4 Q; v1 N
9 v. p  I7 J' N% O" _下...點樣射自己精入口...
% x) z: O; G0 z8 m/ D( G0 x+ p' K1 O( g7 c
我射就未試3 T' D, x& f( L) l* o! T5 A5 ~
但係試過用BRA打機機,射左係罩杯入面
6 a2 S. h3 D/ B1 C& t( T自己舔返

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-8 08:29 發表   + B2 @- i* a+ v2 t2 {

r$ z2 ~' Z/ q
$ y1 H9 t3 [& ^3 l我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋
4 `% k: n. ]. m# h: ]! k啲底裙同bra帶現哂出嚟
' ?* x; b0 D; X# m  H( P好靚
8 F7 v% a2 ^& |1 h2 |( _! s# @2 M  S慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正

回復 2# lwl 的帖子

我同你一起玩啊!

著住嚟j,不過唔射上去

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-9 00:54 發表   
; x9 l* `% Z' q$ }: G2 P' \/ r; D. f4 u1 h
慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正
1 w1 ?' |9 {- S( F  w5 p

0 Z4 D2 j: s7 y' K條裙貼住個身先最舒服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-9 06:45 發表   - s" p4 I* B' E( u0 z/ I

0 S# p3 O* I  Y' W0 i+ I$ L2 q4 @& W& e
條裙貼住個身先最舒服
3 u1 }) ^  f" W" q: T8 g! J我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-9 07:47 發表   
' T$ ~$ k, U. j0 l
6 t( u2 L. ^5 _9 @0 K) y) m$ |) l我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒
) T' b6 M  i0 k# N/ s
7 J/ F( v- M6 `( j9 b鞋,白襪,裙,打底褲,底裙,胸圍9 U# x4 r) I4 J( q$ s
慢慢由腳濕到上去頭; ^4 }& j/ b- F1 f
好爽架!

回復 5# kingphone 的帖子

我之前曾經著起條白色連身校裙然後兩手抓住裙頭嘗試將它撕爛, 不過係咁猛扯咗好多次都唔爛, 只係搞到裙頭皺哂. 唔知你係點樣撕它架呢? 通常你係撕邊類校裙?

最近訪問的版塊