嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-7 18:32 發表   9 @! h( C6 B+ h2 h5 Q- f8 i
7 i* e; e3 ]- a! N: O6 B; u' a

, Y! U# Q9 i6 V4 J% e+ ]6 f8 b我以前吞過,喉嚨不好受
) `3 a6 ]: ^4 _" v; w' C, F睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?

簡直回味無窮,食過返尋味!!!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

}: J- [9 F% m$ V8 G3 c! h
1 |$ w. B0 G$ a! ~; o+ B; ^+ i

開團一齊溶左啲狗公
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

' U& H3 `# A/ [2 B7 C% j
/ K+ C* z  y5 {, N4 S: a5 i/ D9 S

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-7 22:03 發表   
3 C4 y4 W+ e, E6 u* v* G
' `# b( T5 f8 c* e睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?
& i2 {8 x0 L# S) k
, v  n/ {% Z( y6 I7 \0 p6 R; \
不是太喜歡,在我口出

睇到啲留言都硬晒

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 17:46 發表   ( Z  i! n" d0 `" P8 g
睇到啲留言都硬晒
5 z  j, j% g; A! k

3 E7 G/ [% R: X: c9 [. a你喜歡什麼款打扮女生?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 16:58 發表   * K# n* R6 \& C1 |) C
+ p; K1 S7 X( c- L; N" q2 r

* m0 \: M' _. z* u. \- o不是太喜歡,在我口出
) f' B# s3 [! z: U  {6 x你比較鐘意內射?

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 12:49 發表   " N* @; f9 i+ C3 w( ^
果種氣味唔喜歡係好正常,但喜歡既話就自己會好享受了: q" X- {3 F$ ~5 y0 U: M) p) h
而且就是喜歡,所以更加享受個過程同期望個結果
* x5 x8 X5 m4 g/ i( x3 G2 k我就係鐘意精液陣腥味同質感,重味D就越正。

比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到

& Y& A; g8 m* u$ M- s3 c- G

: }  ]3 j% a+ I% m/ W[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 18:13 發表     b/ w, e+ a& @& K; @- ~" X2 M  I
; m6 R9 F% W' V

6 e& t$ J5 o' P9 O你喜歡什麼款打扮女生?
. E( p/ |" E0 K. j% m

* e2 N- ?0 z3 D* c% s* _喜歡日系少少,校服個類

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-8 23:03 發表   
" e0 w4 i( Z* Z& {& @# q6 D; n( x" F4 w6 b" \8 T
你比較鐘意內射?
8 b4 U. q$ C( K
  H5 S1 X8 ]# q' d# v+ ?
男人是很貪心的
; j' ?% ^, k9 p9 K初時帶安全套,
0 z9 h1 Y8 x" K7 A: h, U之後不帶外射⋯⋯
; f) h: g- k0 [" h, E* _日子久了要內射

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 23:44 發表   + p( D, G; K+ \, k6 |

: m: N0 [. \( a( p& |' D; M$ A. P7 \4 ~" o: v# I. r
喜歡日系少少,校服個類
! k6 I& C* Y# Y9 S" f% b; d' z$ A( X1 ^% C( }/ V1 J% C# Y; A7 M6 E4 D
我穿著校服不好看
# ^/ @) B8 W' K! e/ Z+ L我穿著連身裙多

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   
; S# j. `( G8 f( @% o1 G比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
; c# U; z3 u  B% b! u% X- l' E/ D' E( O
我每次穿上新衣裙,他特別興奮, U3 Q9 l- r# ?
會快射出⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:56 發表   - s+ X* j, D( U
3 ^, J; y" M) `4 d: u9 n

6 a+ B( [0 ^: }9 I# v1 U! ]我穿著校服不好看% c% M5 E  E9 |
我穿著連身裙多
, J, S5 r# S0 q* Y
. W. \) L7 o# S+ r! {
但你有男友,應該都唔會幫到我含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 00:16 發表   ; `. t, D: I4 D" y$ O: P1 _" c4 B8 K
6 k% U" W1 Y- q7 s5 q; C

$ Y6 ]7 p) I( w3 h% o% e! m但你有男友,應該都唔會幫到我含
6 v( J( l. Z2 N4 @$ |4 {  \
) R* ~3 {, J0 i7 j: z$ p; t* _0 I我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   
0 J: S# Z5 L7 D) ^! s9 x0 R6 I比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
6 d/ Y" Q! ^' f7 ~0 }# j" \
係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 23:26 發表   . ^& @) ]/ e. `; {$ }' ]  s$ b8 L
最好係儲左好多日,又多又腥又臭就最正
+ l% j# G  U4 t
無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口