嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:46 發表   / C, S+ f( H' J) f' d) m

+ Q1 m7 T! M4 y) o. w) \8 B$ J, R- c3 x  [" J& ~
男人是很貪心的+ }9 p' k2 ?/ n8 j& h) C7 k
初時帶安全套,
7 l# y3 n/ V5 U+ P% T& P; [之後不帶外射⋯⋯
" f2 |7 _2 k, k2 M) E日子久了要內射
* r! |. Z  e  B, @' k8 C- P
都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 01:27 發表   % J7 k7 N3 N- K6 M& A2 S

( y  D% V4 j. }. p
* o; J9 |1 {8 b5 M- L9 Q我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受
! _6 M: R8 t# _( d% ]; M
. G. @9 q3 Q; V8 x正呀,我都好想試下

: L& b! x9 p, {+ s/ ^2 K) Q! Q5 `% k4 Z" G/ P* w8 O; Y1 v

現在開放報名嗎?+1

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:19 發表   # A& d0 O0 W% ^/ z0 M/ ?& r1 V
2 K0 O2 r% E. F. r+ T
係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口
. ]8 ?$ s- |. |

/ U6 J  a7 B1 K3 }真的十分激烈

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:24 發表   
; P0 R- ^1 R" _
0 Z) Q, k- M5 X# @0 Z" M, U8 O" y無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口
$ R6 t: S5 ]4 x1 W9 W  D; \- `) `( q5 I6 g% Y: t: E$ |4 |
我只喜歡分泌的咸味

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:26 發表   
- v% i5 ^1 B8 e! l
: L5 m: {  j3 [3 n8 A3 a都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……
; ^& y% Y8 |3 W

( W  w  d1 Q: Z4 b4 x口中出,和內射4 n- C8 x8 i& l" w0 _) }
我會喜歡內射多奌
. N; F" H& [. ?, z$ s! Z, b
- h% ?- w- A3 f( y8 f' U! A我是穿著內褲做愛,射後精子由洞流濕內褲9 n+ n: I+ S8 ^: A4 D+ L
之感覺,也很特別

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 11:12 發表   
/ D( F8 y: |1 y3 x- _
( [+ R! D  [, m3 v/ I/ c3 W& H, s8 T- _$ \: [) d
正呀,我都好想試下
. J( H5 G4 C) G0 I0 b
* S0 C7 |1 a9 T男友每次和我,如我穿著新買衣服,或內褲也特別/ U3 D- F5 ?& s8 J) {! X! j
興奮,我通常不脫內褲⋯⋯
! ^9 v0 d/ I. ?# v) X他有時說,要插我臭洞,一時又說只能給他一人插
* l) D* n% U6 J9 s7 V, C+ O其實也很有感覺

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   
$ W- [* X! V- t+ i# e, H3 b; B. B! D, ~3 Y
' E/ J! C  k7 ~; I. @
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
, R: C7 A5 `9 V2 e( |- @# Q( e4 s
" u5 |8 E% O* I6 k) [! ^$ j
帶了套口交,我和他也不喜歡

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表     k1 {3 Q# u$ w: A

" z7 Y  A( l! g' Z
2 B9 n' ]8 @3 W1 o! [) H& O如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
& A; \! Q$ [6 J1 ~2 G/ ?. G都係架,有人會唔鐘意陣膠味,我會抹晒啲潤滑劑先含,另外都有隻口交專用套,無咩潤滑劑

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:34 發表   
  q, l! `# \: V( V7 r
% k5 U+ r0 _3 G4 D7 ]
% W8 r4 H% P# n" z7 }真的十分激烈
# o+ d7 p& r/ t1 F1 c係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:44 發表   ! w+ G% W: V/ w  s
. J5 Z" G4 s! v; w! J

* p% U6 R8 q6 f帶了套口交,我和他也不喜歡
9 e3 a' P- T1 E9 f係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖
7 n. w7 e6 q  Y: Y. [我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液' D0 x. I7 j- b* L9 y
所以我都唔太鐘意戴套含

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:35 發表   
7 l- i' D6 d" {+ Q2 u! |5 |  R6 M
  H5 t! m; A" w( u) q0 z% b! i% g  m# b* x' Y* p) `* {
我只喜歡分泌的咸味
, |" j4 S5 [; q5 [6 M3 Y
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 17:57 發表   2 u7 x# s: ~/ x8 i5 \) e, ^

6 o2 L1 V' G+ B" ?( M係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭
0 E3 a. L0 T* ^1 D
5 m& ?, j5 L; F2 m  z相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:00 發表   - c8 U) Y! Y8 D& h

9 T0 H9 @( V2 v# X: k係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖& r! A( f! N/ L
我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液1 m: q5 B9 O( P3 \
所以我都唔太鐘意戴套含
0 u! e0 j, T& S

# \5 N) o. I8 K2 [' b( ~喜歡不帶套。貼身和口感

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
8 Q$ @% k& ?) T* P: p$ X: d1 Y9 u" a: b# A
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
# K7 y: m5 f; R) z5 M8 T5 D- D

& y/ O2 ?3 R: |; u* j% g  ~精子射在我下面,流於內褲裡,他不镶我清洗

Hi

anybody love jb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siumeci 於 2019-8-10 09:04 發表   
7 q0 n3 l$ r0 ?* y5 `3 Xanybody love jb
7 H# B) g: C" y8 ^: k0 W1 Y! \% M+ a6 f' a
口中好像有精子

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
0 g& Y+ D# m. \  W4 R2 ~' [
( q. ?9 Y2 Q5 G0 ^% R4 g" V我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
, n0 ^. l: d$ U) \0 y% q
聽到都覺得好滿足。。

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-10 06:36 發表   + s. n) R+ r# L

8 o" M' w1 j0 R7 \3 L
6 b. }/ a) M8 ?- d相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比
; O  D7 `5 g& Z1 U0 ]8 k我都想試下玩假陽具,從來都唔玩後面,但唔知點解呢排突然想比人插