嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

真係好想俾你地含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-13 00:42 發表   ) M+ `1 {, h) I' E$ d( ^, C
真係好想俾你地含,想睇下係咪咁正
" Z" _7 g! W( \3 i. A
7 g4 p  d4 X2 `% C" v4 l% i我會對我喜歡的男人,服務他
; |, U! o+ J# `3 g/ l) F7 t看到他興奮,我也非常滿足

引用:
原帖由 beeyeeleung 於 2019-8-13 06:58 發表   
% ^: X8 ^1 K$ {+ U真係好想俾你地含
0 e; `; L7 Y! T/ y3 M
. b9 R7 j' G6 v" a- M$ U* {" J% q我幫他含時,或插時,他會叫我做老婆
1 |$ W2 X# V, L; r, l- n6 M, b也會心甜呀⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-30 18:09 發表   * z0 D6 H9 a5 A; m/ {2 L

- \/ `2 |. Y# e; E" u# D8 ^
8 ]3 U6 E; P7 I" R我喜歡含硬硬的JJ
: e! l8 W; ^  M* S5 B
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   $ Y0 D% o6 N6 V$ I9 r8 Z

3 G5 k9 z& N: t# D2 ~4 ]* N當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
* A* m  T2 u/ Z; \/ j$ C+ J/ F/ b5 j' L9 O
他在發射前,又硬又漲,口感非常之好

& \' b* q. S: a, C  w" n8 K2 T4 m4 C+ a4 j

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
6 e7 Q0 b1 @, [0 K好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
" s5 `3 ]  H# _, y( ?0 c% Y1 Y9 F0 Q
' X& r+ K) a' N我未試過同時和兩個男人在床上
$ }4 e: Z7 n5 j9 O我估計給男人插著我洞,幫另外男人我會含得不好

所以要讓佢自己來插啊~

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 14:41 發表   
& T0 c" E4 D5 [; f所以要讓佢自己來插啊~
8 |% T1 S4 P2 h# _& T0 \. ~

: S6 G) I; e( X1 d8 p6 S5 i  N9 O' i當男人看自己,穿著新裙子,不論含和插時,也特別興奮
0 B+ {' j7 B' y8 O0 ~# w* k7 C2 ^所以要打扮一吓、& Y8 w( [8 r( t/ W7 ~% H
更要説話中調情

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
9 u8 O. x8 Y- W8 w好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
6 I. L/ W, [: D$ P4 t& v7 Q. E3 F, ?
我只一對一的

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   # }& m( u; m) C" y' l/ t1 ~

1 U8 l+ K/ i2 i當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
" L% j# ~/ b1 g/ ~8 p% A
, n# m6 y! O: `+ Z
我喜歡吻他的JJ頭, 吻至他流出分比, 也幾好味

WeChat  joe2307

喜歡被口交! h) D+ G8 K: @/ t! F2 w
7 b+ g% ^' z( f1 E; f) x
V7:ckc444

好想比人含呀2 I6 e$ P$ q0 w8 A: O/ A* B# Z
聽到咁多cd朋友意見同技術2 b3 @5 {% e. U8 O7 K7 i/ x+ c9 s
諗到都硬~, G  _- R* k& `- ]# O( Z
WeChat OrochiDick

含我
( U! v, A9 r7 T4 S* c$ ^  w# d" d% H; R0 E/ J' L/ ^+ y
Daweie7

未試過同CD/ {9 t2 Q8 }( ?" j* |
唔知感覺係點🧐

引用:
原帖由 OhYeah 於 2019-10-8 08:41 發表   
8 j, {) ?* V" P: P未試過同CD' S- L2 \* H+ h4 N& F  p! K" g
唔知感覺係點🧐
$ Y9 J5 X6 K/ H, \4 A5 x

: S5 @9 Q5 [4 m) zCd 含伱?

我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆

引用:
原帖由 suensdh 於 2019-10-11 16:18 發表   
7 W9 A" p/ z8 v/ R  t0 }6 a; }我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆
- Q1 e" D; p1 u* b3 K2 m/ v' D6 m  H. \
我也是喜歡含
5 s- ?1 U: z- O9 T% \含至另一半射精,好有滿足感

未比cd含過 不過男仔應該好清楚男仔
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好