嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   9 G. w5 c& f# V  ]- U
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
' v+ _2 Y: N9 S) ^; e  W/ h# I& z! ^$ N) u+ V. g6 Z; _
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
0 }; l3 t6 n/ {+ j" t" L
我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   
" s: ?: f) a% e7 P- j8 X/ D: p1 N
1 ^, f2 S5 P* \/ @- u/ C2 O0 [9 ~3 Z( e0 p
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
. ]( C' A5 k3 U6 j- ?
點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   ) l/ [% T; U( X; O) T$ u; [" l3 {& P  H
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
+ L$ ?+ o$ U* [" c5 k( c( {+ G, Y4 T
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
$ d% c+ @( Q2 P! P/ A0 ^: o5 o是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   
  W- r4 s% o, {2 l) J' A
/ E. k- F& g# B& y買到蒸氣熨斗囉
- O& H' g' ^. {/ a: j
" G; T8 J2 P8 H* N7 G; I打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   7 W) O3 c) G5 k6 j8 }4 s. A

! ~/ t+ w& X. L( t  E7 M+ v! ^+ I9 X5 @; i7 b: I; l3 @! l
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
& a1 K9 t' J( p1 P; k. }3 h% `
. @% ]7 r/ n2 d4 q4 D: ?* G
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   
. R" d5 ~5 E+ [4 `+ X一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
! s' c( ?3 h" N6 D9 a: p' P$ Q4 X( ?1 O; u" ?# i
我cd咗刀會對住鏡打飛機law4 ^  r6 z, M" f( C6 L& A/ M% o
有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   
; B- |4 f  W! A穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨, n6 [, L! U9 `6 B% G

, `$ N( X' G. e' i9 x好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
, x: q" r& U# }姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   8 \3 X% _6 F7 ]+ H9 ^+ h

, h; u  r% Z  D# d" D5 U是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
  F  E* e- }: w
9 k2 g, r+ _, ~  A' c* Z: N
我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸, {; I3 a  k" H4 _1 Y0 c  ^* k' J
用沐浴露慢慢倒在身上
- z: C  d3 V0 n. L+ s感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射
* q2 y8 O. f0 D* }" F唔知有無機會呢
( i: U1 F) r- m$ I7 _
0 I# ]* J! q1 D4 u7 g9 v[ 本帖最後由 serene133 於 2014-4-14 20:44 編輯 ]

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   6 ?. F  }. ~& g( l8 C5 Z

% m, ~) F( q& T; `! w7 |+ e+ K
5 j/ s2 h1 ^4 \. ^; d$ o" w打直刀可以熨果d?
6 u3 u8 i) e0 j. K5 a! @
係呀!  }, w/ N) i7 l% n, g2 C9 ^: h
買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   2 x. Y4 T7 X7 n* Y( [3 I
& z! t6 G" P/ p: W0 K* L* f
點解會無呢?
% s# t( @  S( s8 O6 l( ]4 U

" F" |8 V& E+ ?, u' w9 ~; c, S% ~1 N3 J& U呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 - o5 f' x! p' E7 k5 v

: A# z' G$ R+ D0 E! B9 f# y
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   
2 f; _7 p9 \1 M+ N% ~0 Y9 P4 R" x& J% C

" H: L) {3 |% x! k2 p姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
. H9 G' K, v3 ]: e- C9 D& s" h+ i8 A' D# s
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   - W1 y" q+ Y& Y3 E" K% g: R4 k; [
前兩晚試過全套校服在浴缸
9 s) }; {; k& A用沐浴露慢慢倒在身上. N( q. X/ E. h: e
感覺一絕
  T; A  q. H1 o* U" h; M7 O* }  K

( k! |5 Y2 _4 A姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   * s# F  A* p! i0 P/ {

+ t9 E' y5 P8 q: N0 Z! c係呀!
, l: B2 Q2 a, r/ |7 G' o! u: o買返一個用啦!
* A. d+ R# ~- S: j' }% k/ U( {6 y

, n1 H2 ^1 P0 X7 F6 I# p6 d2 Y等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   # p% `( U* u9 V( Q/ I

! @0 E$ J* J8 D
% @! R- M6 S; P0 N& }呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 % I8 X7 M0 z: t" z6 e4 ^
+ F" N( a5 P- a7 x2 ?

j# j3 l+ l6 N" B: d2 S7 x) ]9 l% J" {2 R% k' L
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
4 x( k. u; m/ D! r# d5 K; O- G) `
" i0 A( Z0 o* m$ Q# @% @5 n" z- \; h
旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   & w5 j/ M1 Q! Y: \; V: F* h
前兩晚試過全套校服在浴缸
; A) b! w* y( ^7 a- q, u用沐浴露慢慢倒在身上
( k6 @$ w, `0 z: g/ [感覺一絕
; N3 }2 p$ J* o3 G
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,% a( w$ |! J. i
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   " j: z* B( ]' y3 H3 T  E7 B% N/ l1 l: E

' L3 F" s5 @8 x, H我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,$ Y5 Y, @& Y' Q. R6 Z
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
4 L* ^) H6 y- D" f9 M3 }8 _
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
9 P' K% g( ~& l$ n3 @- k9 P那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   
4 C: v6 c& z9 j2 O/ I9 n2 a+ R, ?& k) A5 I) R8 |7 r; H
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的- `/ E7 V) w3 G% y: S
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
* s+ z. `" x* E6 n等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,
7 K% [7 V5 T8 ~1 E. E0 c唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看

最近訪問的版塊