嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

早幾日買咗第2套保良5 n  x2 R" `2 T4 N3 F& F7 t
舊果套幾晚刀就甘射系條裙度
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:08 發表   7 V9 N9 W+ T, ^4 O- f+ k. G& Z4 M* D
早幾日買咗第2套保良1 |: Z& V( d4 B+ T" ?
+ d+ ]. f- E/ W/ C5 P
都係Hi死人.

我都系冇幾耐之前買左套保良@@

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:08 發表   
; ^; _: M* ?( M% y0 i早幾日買咗第2套保良% a7 H9 t! Y, A" H/ B
% A2 [& w" T; T, \% I2 f
諗起都夠high~

引用:
原帖由 kingphone 於 3-4-2014 21:09 發表   4 m+ L; T# _) y8 p
( X8 z3 ~, N% V9 n/ m3 B
都係Hi死人.
1 \6 v% V3 ?& |" F6 @, {0 T* B
/ }. ~; \: P/ [+ z射校服果下好爽架

引用:
原帖由 kinkinbb 於 3-4-2014 21:46 發表   0 Y; R' W8 O8 s
我都系冇幾耐之前買左套保良@@
* D# ], x: i% O
5 I9 |4 E3 _" c' ~. C
我得下季,冇冬季

引用:
原帖由 jacjac 於 3-4-2014 22:21 發表   
+ f+ F2 F5 v) E3 |. o
5 h  J( L, L% C0 ?3 w. a諗起都夠high~
3 g2 {, @3 I! ^, U9 }% C

$ `; c" Y  a0 ?) Y4 s1 A, c果套校服最少比我射咗十次

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-4 08:48 發表   4 R3 F0 W- d; M% B; v6 v4 |* T+ u

+ F! f' b0 a$ M, F# X; S- C" _4 |% k5 X: ~! m6 i/ m% \6 F
果套校服最少比我射咗十次
$ {* E. |8 d) o, I射得太多5好呀@@

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-4-5 15:49 發表   
& n# {& K9 G! @! Z* L
  Z8 [2 M) [8 i6 r# {9 ~" T射得太多5好呀@@
: n5 c1 v9 f1 ?去都唔想,因為真係忍唔住.

引用:
原帖由 kinkinbb 於 5-4-2014 15:49 發表   
! g% V+ e- y0 O& o
' G. o2 ~7 v' ?6 c. w射得太多5好呀@@
, C+ S6 F* B) W3 p% @1 R% B" X; k( B2 f; O0 q
5系一次過射甘多0 |8 d: e+ a0 k
分開好多次的$ d0 s( m- ^' h% l$ Q- o7 z
Cd打飛機匚射二次先夠

引用:
原帖由 kingphone 於 5-4-2014 23:17 發表   4 U# ]$ x% i0 e" Q1 N" }
% b$ L* l8 E3 F
去都唔想,因為真係忍唔住.
) M5 ^) j% C+ d4 W/ n7 ]% ^% f; }% g: }! H: Y  ~4 X2 z( T
系law
# V  t% ?8 n# n" b要射就忍不住

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-7 09:25 發表   
# Q- b. y1 i* h
# F2 d  g8 _  Y+ C  s4 F9 u8 D' J0 Y7 h7 W
系law' d$ a5 T. ^9 c5 G- X. n" E
要射就忍不住
) E$ T  r  s5 n# X$ m. T( k
我有時都會忍唔住,之後即刻著返套校服打,

引用:
原帖由 kingphone 於 7-4-2014 22:06 發表   
! k$ A" u& N/ n# p6 M4 C6 O3 [; @% w6 }: g
" \9 U5 g: w! K" k  s( Q. x4 p( B% m9 h
擒晚著咗校服打,打到攰,就甘著校服訓

引用:
原帖由 Kidy1314520 於 7-4-2014 22:11 發表   
& A: n  \( B; w0 z* v% C  G我有時都會忍唔住,之後即刻著返套校服打,
  a& S5 O' o1 D! p7 i' M( N, N
0 x- C$ ]  C3 n
Copy cat

請問各位點樣清洗校服上的污積

引用:
原帖由 沛君 於 9-4-2014 02:27 發表   $ t6 |5 Z7 `! [, c- K
9 o; l  s/ r. T' a  F' o) F" o4 N
* G% b4 k: g9 Q$ Z6 p; k1 L' I一射咗精就用肥皂去洗

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-8 08:41 發表   
# r$ b9 j# L0 d, p9 j! ~' T5 |# w
0 R  [3 l$ T/ F. k  j9 w. R# m, x
/ ]* I2 d0 @% i擒晚著咗校服打,打到攰,就甘著校服訓
- V! Q9 o0 p& N" R著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............

引用:
原帖由 沛君 於 2014-4-9 02:27 發表   - Y3 I$ b; j( G" N  F
- n- {+ S0 C+ N& ^0 Z1 e
# i" x; y8 P" _6 H. b& L
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-9 09:17 發表   2 }) q2 [! _% z2 ]7 p
, @1 A* A; [. I4 s

5 [0 ]# B7 }. P: W: M4 r一射咗精就用肥皂去洗
1 d- x3 O# i5 f  Z- }* K1 G' l1 w) s+ _, y! I. v! D
: p5 w" Z" r4 f
無錯,耐咗就....................! t+ [8 Q7 ^& {  Z

) R4 o, f2 q$ C: U1 I: m# s[ 本帖最後由 kingphone 於 2014-4-9 22:08 編輯 ]

最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=

最近訪問的版塊