嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   # q' t4 o  o" S! `
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨& i5 ^4 J4 `- J, C
  U, m, \/ ^- @8 l# F
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
  T; U0 Z8 `9 `5 Y我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   
, T0 H4 y3 x. j6 J; L7 V3 k( e9 k" i( l9 h  Q0 f) m+ e$ ^
8 o) t6 P5 k* J6 k% O
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
- M9 D) h0 [0 ]& h: g
點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表     u' [+ d8 d) Q2 d
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨/ K( \/ J9 W4 T0 f% W- G/ y- W
" ]/ K( S* x" e/ |9 j! t
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
. M8 s- ~" V. w+ j5 j# S是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   
9 z) x9 w6 a& t8 Q6 P6 j* o( g9 M
, @. j  S7 C) O買到蒸氣熨斗囉
9 J1 s* y3 X% e+ I. D' N
- w" N( _# C. A; }# T- B% o  g
打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   - S6 h7 u" P  D/ j0 Y. y  Q% X

& \! S# v3 R, L3 V2 S/ O( u
$ [) z7 X, N# W5 A# V; v5 r$ q我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
8 o$ U7 \) P% V  ?4 ^& }

; T* I  x  v1 j  ~% A, C, L姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   
, T* b3 p- O) u一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
- d( w, H7 q% `" ]. C  _- d% n- j- x6 r2 e8 [
我cd咗刀會對住鏡打飛機law! t8 }1 M1 ~. @7 V: H# u' p
有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   ) u5 }: U4 O" s( X- k" I: X& A* e
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨6 B* g0 W, N6 L$ p" @/ p: h

& D3 k' Z7 H9 `; s- z- y: P! u: C; A好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
/ A$ X+ `+ x, l姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   4 J6 m/ h1 T, y
4 d* I" x8 _  B4 k
是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
8 i5 _3 m, f  }. r$ O9 e

& O: d1 S1 p& K5 u3 D* L3 M+ C1 d/ T我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸$ v. T4 n% y3 ], b; h
用沐浴露慢慢倒在身上
( N" p) B5 i4 b7 ^感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射
. {/ h' E" s" R' W1 n" D唔知有無機會呢1 G5 S7 ^* v/ Z9 I+ x
- [" Q3 }& N0 H; x* J

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   
1 T# t( j% n+ p3 h% h% l9 z; ]
6 w- n4 j- l# @% g& Z' {9 J- g; A# ]; }3 `5 j& p$ ?
打直刀可以熨果d?
) s7 R7 |/ K/ C
係呀!9 P! P5 ^# E6 L5 p
買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   
2 L% K# \( @9 T; V# J8 G# n1 A4 l: [5 M; k. I. M
點解會無呢?
' B* y* {7 _! g( }) u+ G) C
* P3 ~( p  c, `6 b1 G" l6 U0 i
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
: h. t& x( }0 |6 H
2 W; F- z6 e2 Q' x7 G" [
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   * t/ \  H8 d" A6 w( |, j2 @

* }* x! O4 U2 l2 L/ t! M* |4 f% {) y- _
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
/ |7 ]6 R% z$ u9 i. X! ]
8 g; ~8 @" b- E" H1 A6 C2 v3 o; y
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   
0 Z) E/ j* ?- k% H6 A6 b4 G, _前兩晚試過全套校服在浴缸5 w2 b9 m5 }. |2 f. e  n1 ^
用沐浴露慢慢倒在身上3 z! Q1 T, b& t, A
感覺一絕
  _" z7 k$ K8 P* \
3 d! `& r0 g% ?2 [4 {
姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   ; b6 ]. r: v% q

: H  T+ i9 b4 i係呀!
+ l9 ~3 ~* e0 K$ R% l買返一個用啦!
$ y. D" r: w  A  m% _8 o  {+ M2 s3 H( D$ Q; {: K
等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   
  z' g0 Z! [+ |
; p' C& K- g% [5 V# K4 Z: ]$ f2 F6 G0 o' m; n( w4 ?4 ~5 {6 @
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
; W4 \% h3 b0 j. t/ n6 H; F& ]3 I7 Q5 Z$ a
1 g! w- W+ l% S% b% T$ |$ ^
! m5 y/ [5 |% U# F; Z) W$ d6 L8 C5 C
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
$ S6 v) S! ^( c
: J: q8 q7 B8 s( P  Q5 C7 N旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   4 D# Z! S3 ?& B8 F* @7 L" j/ k# j
前兩晚試過全套校服在浴缸
& f  {  M( Z9 `6 _用沐浴露慢慢倒在身上  h% Y1 ]  @5 z" g5 c; `9 v
感覺一絕
4 R& H" K- n7 b" W" B
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,4 E- r* {! K  L8 G+ C
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   
2 z2 r5 w" B9 f* l( ~  x, @" f8 m) W9 g& {
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
5 A3 @2 ?% t% \* N- ?3 r& D" b越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
! F" O* c& A& e  k. r1 X在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
$ Q2 y& }* `! A- ?# r. n那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   
  Z+ D6 U5 b, {( ]
& d% E) G2 y& U# K' z" j: A在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
3 s( v$ k, V$ {9 t* M' R那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
  s! k+ W! z: c) t+ m; r. ~等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,# g: \$ S, R0 C: S
唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看