嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
+ j6 z# X: u, g穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨" _  ]3 u6 T  v1 x

0 \. m. D+ L/ I. X" j. ~) r% G% b好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
5 {+ |2 `2 G% Y; I/ ^' u/ V7 `我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   7 d6 @0 f0 k1 W4 C

j3 S5 W/ T, I$ a! _# L: ?/ I3 r0 C, `/ \
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
0 C& |) e4 Z1 G+ k! O: u  i0 t* G
點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
# M9 Q" Y2 o  g( B* G穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨4 A) a. i8 r+ K7 V: Y

) ]8 Y" K) {- K( F好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
" b) o) a" Q' Z  I8 b是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   - u  g  V% A3 }: S

2 T' l3 W% A+ ]3 u) c' V' O# R買到蒸氣熨斗囉
" o) t1 u- _- k$ y& E) {$ s
# y4 ?# }1 A7 |0 l/ j% I打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   
4 e- h9 x" O9 q/ y( j4 Z, X5 k) F0 @% n; M6 V: \
$ a& s" }2 q8 t- u% D
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
  n: G  F: z/ U

+ X. y5 ?1 c+ {' a姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   9 m, ?# {9 X/ X
一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
5 y9 y3 T( \* ~3 T) b& u  n' b) d5 e
7 k/ P' v1 B2 N我cd咗刀會對住鏡打飛機law" q' K9 H) l* m
有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   
& s1 T  i2 n9 j6 m1 `- Z* Y# O% u穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
4 I2 `+ u2 B. E. K' l9 Y( N/ f! h& V- [
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
# J: W6 o. ^) F7 b' i! R4 s4 R1 I
姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   
1 t5 Q) |+ {' B
  ?0 b1 `* l! L" m是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
1 T% A' p- i! t2 O3 a, f5 b: T4 s8 I: ~  i0 v$ w2 L
我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸
8 j9 `( H; [4 n3 X+ {8 o* C: M3 I' }: c用沐浴露慢慢倒在身上
4 J( r2 a% f: R" j感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射
6 ]. m" d9 D! w% w3 D/ T唔知有無機會呢: E7 q* G7 F7 ~$ P, y7 T0 Y7 c( Z# A  B

& k- y' {8 y# k: Q1 R[ 本帖最後由 serene133 於 2014-4-14 20:44 編輯 ]

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   " N5 k7 w! _# R9 N1 C
9 S- D* m: H8 @# w1 A

' O7 `0 T+ W4 {6 W  O  o, \$ v打直刀可以熨果d?
( t7 |  ]' d$ Z3 A: L
係呀!- {. G/ h' X5 o7 A. x
買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   6 U& ?) g, M) u& c" w6 s
0 P  z0 D1 h: u; G& z8 P
點解會無呢?
' `$ ~8 ^& m3 ?: \6 d; I' p  o' O% h' t0 i' G) T
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
5 Q/ ^0 p2 B8 c. y$ e
/ @/ V, m% L# z
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   
/ j: j, x3 k/ [& I; ?, y9 j' l
# x2 ~* G2 D6 Y8 n  @" k- R7 S& j0 e  }
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
0 ~! q5 w6 O& [: B  l9 f
' {; a5 O4 f3 J. ~
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   
% x: l! M1 f6 R1 r* A! S7 c前兩晚試過全套校服在浴缸
, Y- ^3 M! c+ p* i& z+ c- S4 F用沐浴露慢慢倒在身上
% Y% U6 a$ B0 O: Y3 x( E感覺一絕
; d/ l% _; p( L' S, [! r' Y0 R* v# b# C# M2 i, [0 B
姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   
+ n/ Y$ k" V* ~$ O0 y6 p: M
8 C, K' c( T' @7 s# k係呀!
/ p+ i" r  U. [2 ~3 S買返一個用啦!
5 s# t% h: m0 h' g. s6 I" M

( B+ l: V  Y* X等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   , y( Z7 Q( ^2 \  Q8 p
' l) b+ S1 Y% a) s5 H- N: D5 e, y- A' G
7 Z  q& {' q" e& S4 h, V- e
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
' j: v4 f+ T) W( C$ l- H9 S5 ~( g8 R# m) L1 ^. z

; Y2 Q0 ?0 @4 {; P; j% z' f! r5 S* T& l2 i6 l9 X& Z) X
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
2 A8 C; Z2 X3 h1 N
" t3 }% k, w& Z- a5 E, g! v旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   1 ?7 n% x9 V" k4 J+ v; G
前兩晚試過全套校服在浴缸
" d) b$ T7 ?3 m* F用沐浴露慢慢倒在身上/ ^7 E3 {* r* J: z
感覺一絕
2 r8 y9 Z: X4 [: A# g( ~% F我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,1 v- \8 j: S$ X, f% \
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   
6 e; c5 D1 `6 f2 b' z5 w/ p" F+ w# |7 p+ S! N8 A$ v
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
+ L  I* Z( e$ @越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
' Q/ O5 n7 G, Y0 ~! {3 i( L
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的3 x% O) ~$ Y. B
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   
7 |9 ?- l7 Z6 K8 ?% d" J7 f4 J+ f& F- n
9 L7 Y3 m7 x; ]7 l. y在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的8 E! q4 J) T4 S: b& ?5 B) e  q
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
4 V. H( w, D5 X) f3 b等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,  Z: f: A& n3 X6 |% Z0 b8 [2 j7 ~
唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看

最近訪問的版塊