嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   ( y# ?& ]" f; c' _  k
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
7 c6 t+ ?8 t" W試過著住幾件白色連身校服沖涼,7 y9 b$ x) ~* M7 C
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
& d" _4 g. T% g7 Q1 i( I' |' S感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   
+ S/ f5 w# r! o7 A  r9 e9 I
3 Z5 I& B' p' W6 V0 ~) n# M試過著住幾件白色連身校服沖涼,( E7 F2 g7 w2 P, `4 I" Q
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,8 `, c& `3 @5 ^$ y: Y
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
! X$ a& ]( q( f
* o1 D7 U. p# z" f( r  U* z) `我屋企無浴缸,只係試過著住沖涼,好想試下浸住既感覺 ><

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 22:32 發表   , Y2 ^4 R% P: m7 z: _$ @

: s  z/ u4 P4 ~6 Q$ [  c% x8 A- T& ^1 A) y, `, W" N. @
其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?
% O* Q6 k6 e9 m; Q( L
  x3 `6 \. x$ W8 Q1 I2 U' o% d$ r# Y
鎖幾個月都唔會有問題' u$ f% G5 J, H+ c
今次比女皇鎖左三星期
" n; \0 I2 k0 ^; I2 _最長一次鎖左半年

你真好,我也想有個女王

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   ( U' k+ m5 }; K; o8 J, i- ]

+ m  }/ ]! Y8 @9 n- _8 ?3 c試過著住幾件白色連身校服沖涼,# `1 ]' J( J! e4 F
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
9 a8 S$ i4 U' i' m& J6 @6 ^感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
/ R7 u; Q1 S; e5 T3 [* c8 X
我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好

仲有射完之後用校裙抹jj頭,讓校裙與jj頭黐住,等精精乾透後,跟住用力一拉,將jj與校裙分開.

回復 46# kingphone 的帖子

這樣真的爽嗎?哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-6 22:13 發表   2 g/ v7 l; l3 t( @" t, ~
這樣真的爽嗎?哈哈
7 D+ F1 {6 ?6 _4 J5 s. I+ _& Q) {# o淨係一嘢就無,不過好痛.

我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表     u+ s7 G, G, o% z+ S/ C( Q9 i
我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
/ o6 i+ [  f6 h

% y9 o$ U* w3 D0 r" w% Y1 {% H  u5 D+ a下...點樣射自己精入口...

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-6 09:29 發表   
& N8 m4 n" N/ H& k/ x, n
( q6 s( x( X6 P我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好
! g" c1 k5 A/ r# \: P2 U% v) Y
" h+ X5 X+ ^  T3 }) `0 h; e( _我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋
) v2 G: X# K7 ~7 C* i, K# b4 r啲底裙同bra帶現哂出嚟, c( i* h3 R$ {8 Z- x( r
好靚

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   
1 {0 H7 n% s& V8 e. [# C7 {我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
6 u& r# `6 r0 }1 I. ^1 {

* m" \$ U6 P6 s3 C) d6 ]  ^# Q# ^+ ]) S8 p
呢樣我都想試, 不過未買道具.......

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-6 23:42 發表   - R# B7 U3 v3 R& _$ ?

, f( T; W8 k1 x& X) u3 f! V  Q  U9 p! ~( v/ X
下...點樣射自己精入口...
5 I4 I+ E3 e7 ]
  b; u9 p: t. K$ T我射就未試" I: t! ?; S3 w
但係試過用BRA打機機,射左係罩杯入面
" a. A( m7 H$ g) [( e$ S& W7 X自己舔返

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-8 08:29 發表   
9 ?3 J! \+ P$ e: i6 b- u
9 a% y) [3 S$ ]7 a1 h0 Z1 C% N6 v" n" k4 e" z# k3 k# ~
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋. k! e! A6 D; {' s
啲底裙同bra帶現哂出嚟
: b/ l7 Y4 V1 R好靚
( \- I# X. E, A7 N1 U) k3 l慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正

回復 2# lwl 的帖子

我同你一起玩啊!

著住嚟j,不過唔射上去

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-9 00:54 發表   
5 Y- }4 I; ^2 a1 J
& L& B# E1 B9 Z0 @9 E/ @慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正
0 y5 `/ _0 h; G- G4 H( ?! f, G$ Z1 S1 \. h# G2 T
條裙貼住個身先最舒服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-9 06:45 發表   9 ~1 z  Q9 l( _
+ I, E6 F  U& r
9 Y5 u( ]2 L1 Y% l
條裙貼住個身先最舒服
" _. R+ V. R, a+ R
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-9 07:47 發表   
5 L3 i; i, D6 {5 O+ {' z' A$ k& J6 a7 [" }
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒
, T- d+ ?0 q3 @; H) k4 I" [. ?2 c' s, T3 X  ?# R$ H
鞋,白襪,裙,打底褲,底裙,胸圍
; {5 g) Z7 D$ u& h' ?- W/ O慢慢由腳濕到上去頭0 q4 J# e2 o' m: N/ y
好爽架!

回復 5# kingphone 的帖子

我之前曾經著起條白色連身校裙然後兩手抓住裙頭嘗試將它撕爛, 不過係咁猛扯咗好多次都唔爛, 只係搞到裙頭皺哂. 唔知你係點樣撕它架呢? 通常你係撕邊類校裙?