嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   & s" `/ n& |& R; j
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
) @0 }( S) H+ P# ]" T' x4 Q試過著住幾件白色連身校服沖涼,
- |5 \2 p2 `, ^" c- L& B濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,) N9 G4 C% @5 L. J1 E- d
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   7 v) x3 T, m! p
9 x. S' s. u4 {. U
試過著住幾件白色連身校服沖涼,% Z& O7 F" Z' V7 q" e
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,2 k' \# f: {: J& c* M! c8 M
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
; ^  g) k$ M+ x1 @: Y

8 O' Y% v! S- x0 X我屋企無浴缸,只係試過著住沖涼,好想試下浸住既感覺 ><

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 22:32 發表     |- N; \- W( a* ]

( M5 M7 J9 _% f" O2 [9 ~- C3 e) E/ U! B3 i
其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?
$ e+ C$ c* y6 s  p; [+ a# g- H4 h% c6 P; e7 |4 X1 L( g: m
鎖幾個月都唔會有問題! ^0 m( b) r$ f$ W
今次比女皇鎖左三星期
9 a1 {& H6 w4 }  ]) u: Z最長一次鎖左半年

你真好,我也想有個女王

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   
  A7 x2 u8 Y0 t
7 _2 P6 x* [$ g4 e* H4 B& y試過著住幾件白色連身校服沖涼,5 @9 `, r3 d& w0 u) A$ X
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
( `: s: L; E3 I, k* `5 R2 Z感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
1 a8 S8 H. M9 `* O我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好

仲有射完之後用校裙抹jj頭,讓校裙與jj頭黐住,等精精乾透後,跟住用力一拉,將jj與校裙分開.

回復 46# kingphone 的帖子

這樣真的爽嗎?哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-6 22:13 發表   ( A' e' P( T0 M+ a' F! p$ C
這樣真的爽嗎?哈哈
; D. b  A% \! w) b  A, S( z4 x6 X; y淨係一嘢就無,不過好痛.

我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   ' {  h8 t: `( M1 U* F& [8 I- i
我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
' E7 M) u1 \) E7 d

8 Y" g" Z6 D# e5 Y下...點樣射自己精入口...

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-6 09:29 發表   
# v2 m  @2 J0 `8 m" G: i9 ]0 Q7 j& w- o! v7 w" Q. m/ H
我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好
9 B* M) p. d4 c8 }6 ^
' v! z5 f( y9 B) L* u# I
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋2 l. O( c& P. Q# Z* B: x  ?' y5 v7 \
啲底裙同bra帶現哂出嚟( M1 x0 m: M4 U; f2 G
好靚

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   
8 Y9 G! B2 K& n) A$ c我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
) W+ F0 P' w7 A1 v; J. W9 C6 I+ r  P7 a
* D2 p5 D- k) h* b0 s
呢樣我都想試, 不過未買道具.......

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-6 23:42 發表   . i8 D4 J- y  e8 D# r% ?  f1 `

- W9 I& E& o- c9 |# c7 d6 q. w5 I( _" `& [
下...點樣射自己精入口...
$ |! _3 ~$ x3 _9 ]$ S5 l0 d, s
0 k. `- E$ ]6 X
我射就未試1 B; [9 M+ `* I* V
但係試過用BRA打機機,射左係罩杯入面! ~7 L. m: e% q' f5 L
自己舔返

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-8 08:29 發表   ) O, F! H9 x' c6 Q9 ]
6 R+ U$ d- _# g
& q+ J0 C' a7 I( V
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋* G5 n2 z4 o. f+ d  r& s
啲底裙同bra帶現哂出嚟7 i7 I* g4 s2 K$ s- M, H( e
好靚
7 S. K1 E) J* E0 v# L慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正

回復 2# lwl 的帖子

我同你一起玩啊!

著住嚟j,不過唔射上去

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-9 00:54 發表   
+ f% y! P: F% ~6 I9 B# r
& I+ k% L- n# S# G3 D2 R+ G9 w慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正
7 f! I" Y$ x* I: U8 t; W
, b2 H+ b% ~. c1 }8 T* s6 s( d0 _& _$ F條裙貼住個身先最舒服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-9 06:45 發表   5 C6 Y# ?+ v+ b

# e1 l" T; C9 \/ J) ?- B
" Q0 C, F& D! `+ D' f0 _0 B7 [4 P' l條裙貼住個身先最舒服
2 M6 Z, H6 Z3 S3 q7 c6 Y. Y3 `
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-9 07:47 發表   
" z7 }6 ?4 }3 T* {: A" u) n1 q2 m* x% b% \% A4 a/ Q* F& c7 s
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒
( i5 q0 E$ E  c) c

# Y2 S$ ?! ^) z鞋,白襪,裙,打底褲,底裙,胸圍1 c/ W  n8 ?: s3 t/ m
慢慢由腳濕到上去頭
8 H- ^0 `# `: O9 Z% F好爽架!

回復 5# kingphone 的帖子

我之前曾經著起條白色連身校裙然後兩手抓住裙頭嘗試將它撕爛, 不過係咁猛扯咗好多次都唔爛, 只係搞到裙頭皺哂. 唔知你係點樣撕它架呢? 通常你係撕邊類校裙?

最近訪問的版塊