嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
1 i6 O0 _# n" t, B+ w* B我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
9 u8 c4 r5 }+ m' r0 v# h試過著住幾件白色連身校服沖涼,9 D0 {9 N  J1 s' `
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,* ]- y  j* }& ?" w  A
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   
! w5 A/ S7 `" s$ N* K8 y2 j  L5 u6 q; {* C/ u
試過著住幾件白色連身校服沖涼,
! Q- ]8 F3 k4 c& `: H濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
; H( s1 ]! J0 B# m感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
( H3 n  |: d  O* n; t! ?0 z& |( f5 h9 s
我屋企無浴缸,只係試過著住沖涼,好想試下浸住既感覺 ><

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 22:32 發表   
; b- N4 J2 z# E) d, [1 {% o
8 W8 L+ J9 `1 M0 }5 U" X& b  p0 R: a, Y5 W/ X
其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?
( H- Z( S, s: A" @

, e2 o: G/ i4 j2 U% L' G0 h鎖幾個月都唔會有問題/ v( z' p% A. f
今次比女皇鎖左三星期" f& E' ^" a9 P# p1 C9 s
最長一次鎖左半年

你真好,我也想有個女王

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   5 X3 M; e9 \% A7 ~

3 v% @1 x* h3 _1 Q# c' ]" f試過著住幾件白色連身校服沖涼,/ i3 |7 v; _1 y  `# }; k3 _- ~
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,  r" V+ b7 C" m( l
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
6 I% l- p/ v9 p9 b( T2 P! z( B我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好

仲有射完之後用校裙抹jj頭,讓校裙與jj頭黐住,等精精乾透後,跟住用力一拉,將jj與校裙分開.

回復 46# kingphone 的帖子

這樣真的爽嗎?哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-6 22:13 發表   ) ~2 o6 J' F0 ]% Q2 c9 ]
這樣真的爽嗎?哈哈
7 q4 M8 g6 h3 I% ]6 r  |淨係一嘢就無,不過好痛.

我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   
; t5 d/ w, n/ J' {: M5 T我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
, i; C9 D/ e7 _- V( A) z# b7 m7 S! C3 p- k$ O: W$ [% z/ ?9 c
下...點樣射自己精入口...

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-6 09:29 發表   3 c5 F" v" {% V+ A) o7 q

5 k6 X# @8 k0 Q5 N9 d! P我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好
& C9 L$ [. V  J4 A* N, l& \
' [8 Z, R! C3 R0 _. ~* o4 F
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋
- ]  [+ Q0 }! d啲底裙同bra帶現哂出嚟
; q# T  ?0 e: y8 l+ [好靚

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   
3 s: c( x/ \" m8 u8 `: x% y- M7 B' e我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
5 M% i, Q5 q/ \; M
. Q. _6 J. h5 h6 ~: [! m% e" ~+ Z7 _- r7 j
呢樣我都想試, 不過未買道具.......

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-6 23:42 發表   
: {0 k$ H" d+ v
! I5 h0 @5 ?# e* \; R
% w8 X7 E& X! E& Q; M2 P9 s' s; g下...點樣射自己精入口...
# |: U, E* }) k) M* Z! c! n6 `/ T. `
' E9 ?% {1 E0 c& i) g  [. X
我射就未試
& h. F4 }, ~% z8 Q+ F但係試過用BRA打機機,射左係罩杯入面
4 k: M! N7 Z' f. E, o8 G自己舔返

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-8 08:29 發表   5 H! ]3 G3 |- Y' U/ J) m' N. w
+ U# A" ]3 e8 |! R8 c

# o: k7 R1 ?3 T- `( \3 U. [# G我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋
  x# E& N' q8 `' M6 @啲底裙同bra帶現哂出嚟, h/ O: S& J$ Y8 D0 Z
好靚
0 \% P) I: V( ^( H
慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正

回復 2# lwl 的帖子

我同你一起玩啊!

著住嚟j,不過唔射上去

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-9 00:54 發表   3 t5 a% V  I6 l' N5 T8 G

( h9 M4 u7 c1 p/ U, {' m+ j慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正
2 e5 ]5 K8 W$ W2 j7 w5 H

$ a3 z9 u$ k" X, o( ]4 j5 Z條裙貼住個身先最舒服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-9 06:45 發表   + F  G" E1 q$ {/ B
7 r+ Q8 o0 Z7 D; `

1 q4 ~( P2 N, C) R條裙貼住個身先最舒服
" F# A9 v% A% t! }* _" H& a
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-9 07:47 發表   9 R" @( L) _, b! }+ v4 G
0 T( O- |  n. S  X; Z
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒
. i5 o$ P) ]  w

5 V# K+ z; }7 Q. m" p9 y5 S2 I1 o鞋,白襪,裙,打底褲,底裙,胸圍! W& U% H* |1 z5 D$ W
慢慢由腳濕到上去頭' r- O0 g! u' ^" p& j( W
好爽架!

回復 5# kingphone 的帖子

我之前曾經著起條白色連身校裙然後兩手抓住裙頭嘗試將它撕爛, 不過係咁猛扯咗好多次都唔爛, 只係搞到裙頭皺哂. 唔知你係點樣撕它架呢? 通常你係撕邊類校裙?

最近訪問的版塊