嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-1 22:59 發表   / U1 F& }9 N$ W4 O4 c
* I5 w$ J9 k5 k. o3 O' R5 ?
係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。
* Q: W3 \) h: H* [7 h+ k你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟

未接受到口爆

我都想比人含,我係人夫,有人含嗎?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 00:49 發表   
7 k& \8 a8 x6 T8 I' g4 X* V
  V* i& P% V( A你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟
2 t1 ?1 |# l! x' S  n
點解件衫會污糟?

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 08:32 發表   
" u+ s9 E2 E4 u$ t$ _7 [5 x& c* k6 D. D' K
我都想試下好似AV咁輪流口交
2 U! m( Y/ L8 v) |2 J: f9 Q
我都想,我果次4P都約左大半年先約到,我都想好似AV咁有十幾人一齊玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 09:59 發表   & w  s/ U* M2 O( ]6 E. f6 Q. c

5 z" ]  i, P4 ~/ D! Z# r點解件衫會污糟?  
5 L& C+ O$ P6 k! m' {
你睇有d片都知,通常d野滴左落身

我都想幫人,V7 tommybse271

6 E! X; I/ b% {# d# Z; s$ o9 ?; \& \/ c9 y  c

. v0 G. v# K% H- c( @) [. K. S& \
$ {  r& h, f; L; _6 f

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   ( Y) f3 A8 ]& r8 a

" k7 f. A; ?2 i1 V3 i
, i: d9 f( {1 |1 \' R" k" L8 C' |我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
- c# \" e9 o" c5 W) ~9 Y

8 t7 {- F' n% @# C1 J呢個我都想
) {$ L% u6 ^& P8 b$ m. O% m不過應該冇乜機會
IG/Twitter: crystal_cd_hk

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 10:11 發表   6 ~  G! Z- ^4 I2 |( U: `' X6 M# O

# r) i4 t7 V! n" k你睇有d片都知,通常d野滴左落身
( a7 K# V$ \! }- `1 d* R; Z% ]
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   3 z* V0 M4 L4 f) Q: X; m# {- a

- w$ h* c' D7 |0 W2 G5 P. o" y; Z4 v( [0 D9 K) n/ e
我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
# s3 d) ~: X: f' w- `1 E我其實最想係比多人顏射同口爆,令自己成面成咁都係精液,再用精液做面膜

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 17:41 發表   # }) o6 I7 n) m" K! [0 a
' b9 g8 p+ o9 t2 D* N
試下係度組團啦
2 b" i0 ^1 h6 M" N好似都得喎,見咁多人都有興趣

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 23:30 發表   & H+ ?$ f0 a6 x3 d. |/ E& `
2 j+ r0 x/ d' h$ S) D' D
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌
& K; q2 i& b1 T# X% p7 A8 t通常你地玩呢d有冇除裝束?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   * w8 K* D% g8 J
, s- V: }7 v0 A
通常你地玩呢d有冇除裝束?
) A* e% R" f# R
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
% ^7 b  S' ~7 s/ |4 c+ u$ l0 j# N% f" S
; ?  Z( {* Z& z5 S: }% n! V) H估你一定好enjoy同男人咁
4 J+ x# D, n5 L% p9 F# L" K你本身對對手有乜要求?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
9 J# g2 a0 |5 r* H+ }
4 E" C6 z4 _' D1 k通常你地玩呢d有冇除裝束?
' b5 `  X5 @  [8 e! p5 }
4 r4 [" P: T3 i9 D/ h! E我會仍穿著絲絲和內衣裙

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   0 y: X: t+ h  S3 G; ]4 I
2 U9 O6 B" a" H  f* H
. h: i* z7 p" `+ T

: X1 y! w8 F4 z' S, U他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 12:21 發表   9 }) O8 X' C3 H$ J% g+ I" t
, X+ J, J+ E: Z1 E: B, l( q
估你一定好enjoy同男人咁
3 o) c2 W/ z$ |! i你本身對對手有乜要求?
9 h1 T1 s. G+ e6 y" N1 J當然JJ要夠勁,精液份量要足夠,咁先可以餵飽我啦* Z4 P4 l1 l+ K( o9 k
我本身鐘意玩束縛,如果配合埋啲道具玩就更好

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 12:28 發表   6 l4 y6 ~( X0 F
$ g; Q" X, `' \' c9 k5 F

+ L: u+ V4 b; n4 d: j/ W8 i) l, I+ h他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁
! E9 O2 z  @* s2 {  g3 F( }
有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎