嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-4-9 22:27 發表   
( g" `9 m) Z; K. O最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
. x" ?# `6 r* w4 ]) z
你就好啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:05 發表   
% t' C4 [( U0 X! L3 t" E3 A3 }# {2 @/ N* f& ?; c
著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
- N+ s' O! i8 n1 o% U' u4 e

& i* h4 P( ]$ g) D+ y1 d耐5中一次la! G- K& L! M* m/ _
著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:06 發表   ' w) |* ?; k5 l! S% l- L

7 f2 Z* s1 \0 _  |# X" i  N8 W2 }7 ]) M1 r* v$ u( v
* R7 o9 c' e" s) S5 c

1 `; d8 c8 D$ j3 I, D
" \5 Y5 \9 k( R- S1 \1 Q無錯,耐咗就....................
/ d" S1 ~" u8 T0 b0 c

, p7 e% n" r3 J" v9 D  J& ~) M我有套保良射咗無即時洗" A. x0 V3 P" e9 Q. W
結果黃咗洗5返白
4 f8 k1 A8 g1 G$ y0 A而家套校服淨系用泥射

引用:
原帖由 kinkinbb 於 9-4-2014 22:27 發表   
5 b3 D/ |9 O! D8 ]2 L" L最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
* a% v: q( J1 O7 O9 \/ A2 k2 V5 j/ X  [! E7 o- K
金記出的校服著泥瞓更好

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:14 發表   % r. X& |) Q% _: j5 e/ D! c  |

1 i4 O1 O% h0 F% R5 g
: ~  S- ~! P, ~% |耐5中一次la
: G5 ]6 r4 |6 x1 i著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
4 K8 J7 }$ H$ s9 H
巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:16 發表   * B' H2 ?1 O1 m0 B  u" t# ?1 n

+ c/ {8 M( ]5 w8 h+ F
( [$ z+ ~" e. }0 ^, b' }* F我有套保良射咗無即時洗: h" ?- H# c" w4 e+ v, X) ]7 [# k
結果黃咗洗5返白
7 {" Q& Y; l/ u而家套校服淨系用泥射
+ p3 ~) c5 V* y2 U
我一射完會即刻洗,哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-4 19:48 發表   2 J1 x( l) E& D% h  o2 \* W  T( H1 ~
我有一招是,用雙手稱開制服,成一片薄布這樣,然後輕輕的在龜頭上面磨擦,一開始可能會不習慣,要慢慢找那感覺,射的時候會很像性交的感覺,超爽的,但要輕輕慢慢耐心的磨擦,懂嗎?先試看看吧
& `+ m. l5 L, s" X7 }$ G
' t2 u9 X% f( {9 r( I; ?用肉絲更舒服呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:21 發表   
) @0 R! P  d$ `- B' R4 c% I: w9 \" E8 I5 E, l% n4 h
巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉
/ E# P5 @" j8 A  t2 X
  g0 ~3 B3 t; v$ z- A6 J我5可以比屋企人知我有校服ma

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:23 發表   / A- @$ g8 w/ U2 N: b' e, [9 a
) c, R. v/ h1 A$ D/ R& S7 Y
我一射完會即刻洗,哈哈
# l- g0 e) P5 ^1 F" H

4 S9 c4 E' b* d8 l9 Y我刀系,所以家中無人才會射校服

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:50 發表   
$ ~1 W1 v7 E: j" M6 z  T7 B
% s. Y! d! J0 {. j6 a9 _& F& V" r: R
我刀系,所以家中無人才會射校服
  q$ x$ T& X0 ~5 w我刀係
) k4 f! Y6 V& r% Q1 V- E" R% h屋企人去左旅行先可以拎出黎玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:49 發表   : L$ D7 p+ m4 H/ R6 c1 Q
- Q7 A  G6 b4 Y; r0 t' c* _" ?+ }
, v' o. V% P: G: L$ y) F
我5可以比屋企人知我有校服ma
4 A8 j  S4 q: P$ ^4 |7 q係房熨囉.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-11 20:44 發表   
2 R/ z6 N3 ?) s. s- R
$ d2 G7 e1 @' x! o( `我刀係
  f9 _! z+ E9 |" Q3 ~屋企人去左旅行先可以拎出黎玩
+ F7 F4 X9 B. D8 h6 L! B/ Q# j
你屋企人成日去旅行?

引用:
原帖由 jacjac 於 11-4-2014 20:44 發表   
8 t# ?6 q1 p; O( q) ]4 e9 v3 \, e4 u/ z* z. P- I
我刀係
7 ^1 i% H" j6 M7 M- L: o" }屋企人去左旅行先可以拎出黎玩
( K( N8 X- w. q: U' g# l" J0 \, z4 L; e0 o  |( E
我屋企日日刀有一兩個鐘無人,我會把握尼d時間

引用:
原帖由 kingphone 於 11-4-2014 22:09 發表   
; @1 R" p1 E! N
6 l3 O8 s4 C. `% W係房熨囉.
9 Y8 n! k  R1 H+ `

1 @8 d( i8 C4 u7 A4 O沒地方牙,間房子細

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-11 22:10 發表   % L: c# ?, H8 r: V

) |0 N  J2 D- Z7 A) l, g2 M. c) \你屋企人成日去旅行?
, U2 }( N6 G% w2 A4 `$ h7 d8 W
唔係嫁
- `" `8 \5 G: J0 S3 \所以無咩機會玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-12 08:43 發表   
( u7 I5 O1 W; H/ A4 b3 F, u/ k* Q* k! L7 C0 I$ z
! |; G7 g; l$ [5 M7 p8 q/ J
沒地方牙,間房子細
- K+ j& k! d+ C, R% E: I
買到蒸氣熨斗囉

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-9 22:05 發表   
1 H- g. H8 K/ T: C
& g4 }# C+ X; s- D7 I& ~" Q/ k# W5 x著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
4 z1 O$ A% y8 u

: j! }9 E7 H/ j. F/ e3 X我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....

一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味

穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨; D/ Q9 [8 b2 F0 \1 @2 G

, S- S. k% i1 C8 i" h+ \2 h好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
3 m4 r# _% P) ~6 U- X7 D穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
$ D) N; v! v. H0 ~0 ^8 o4 O3 \8 @7 D: v( {) l5 L8 r7 G/ P' |! ]
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
8 M& Q$ s0 m0 q7 z- c: w' b* h  v' x, M# \- Z2 T! t$ P
嘩.....妹妹咁詳細既.,.
& T% C$ ^1 |+ j. ]; x( P好享受咁喎-3-

最近訪問的版塊