嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   9 _' d2 `% X: y$ N& e2 [7 Y4 H! C
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨! P! r$ x1 l& R9 r9 z

7 i4 `: B: ]% }- {& e3 K. _好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
; A) H6 b& q2 A6 I( u7 U" O我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   2 w! h+ |+ Z- p1 ~9 s) B# @

0 v6 G. U. o' V+ ~
# C: A3 P( J7 ?- y* V9 \. g我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
; ?, `4 P1 O# W9 w9 ^4 d點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   3 V# c3 G4 F* J3 I
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨& z5 A$ ^! Q( ?
( Z# n# D. P: Z. k7 s$ j4 l! m: i
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
1 y# {# y( v+ Z+ \5 `
是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   
5 [3 Y- r8 C6 K
0 q/ V$ }; b, t: b5 E; N買到蒸氣熨斗囉
" a$ W8 d  V8 f, g7 O9 R4 O6 Z, E. V3 a- l
打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   
7 h) v# U) w; e( d: D+ D3 G6 u6 V- m
1 H0 [$ b' l1 B
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
0 K" n; E1 l: a8 E- ?9 N8 D# T4 ]( l+ E! C2 {/ k
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   9 @& p7 ]5 E. c; A* g! |
一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
$ L' {# p3 |& v0 k$ i" G- W1 j; T! x) x; D% Z7 e7 Z% ~
我cd咗刀會對住鏡打飛機law7 a- s9 }7 T6 R' d" a4 t
有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   / ^8 M& k$ R# b
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
) K# l. M; v) K/ ^, b( V  l
) T" \) }' T! {/ ]好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
6 t+ y. n6 c+ b- _  c, n
姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   
$ U; R& S  _3 N  W8 j$ Y
( {* @6 L, l* b: e) U  E6 H是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
6 _3 L) A2 W- W' S: K& F
5 g1 q* M% |2 N0 [' J' u- n4 X! K
我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸
. s$ r  y# E7 S8 K用沐浴露慢慢倒在身上
1 e6 Y. Z1 N  M9 B' l* A5 O* d感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射
% B" x5 T5 T! b& e4 A5 Z, m& @唔知有無機會呢6 R7 d2 r) c# o+ D$ v
9 Z1 r% _% _& M4 A; S

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   
* b: h5 Y) T/ y2 e# n
2 A! x, o) u6 s( C' v# d7 }  [6 g% v7 O7 ~& n. U
打直刀可以熨果d?
6 w% @; _+ |# w; g
係呀!. m$ c; n% p4 G4 t& O; |1 t# {
買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   
9 v* `; z+ @/ r2 K. c
, _: D. a4 b3 F0 i點解會無呢?
3 H9 R1 Y- a- U6 ~5 G
* D! t6 H7 w2 i- A! ]6 b
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 6 z& V+ w4 z& O; ?5 P

4 t' z2 Q0 E- V  C& v, V
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   
, M) W2 Z" a4 V" N( E7 d8 k# ]: F2 B) u
1 h% f0 [2 p" N1 w4 S
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
4 d8 J7 K+ \% F/ D

$ G+ ~# T% ]/ A2 z2 O& E唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   
' ^, t4 g6 |, E5 e  G- P前兩晚試過全套校服在浴缸
2 {# v' G2 u: J% R) z+ o- D用沐浴露慢慢倒在身上# ]7 \! A$ `4 q4 R- z5 ^2 h
感覺一絕
( H+ H0 f; t/ K; }8 Y

$ K. b" x0 v8 U( s; W& s$ J, y姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   4 e4 {/ w' S% B7 \) v8 l3 `

2 l! E$ z' ]5 K& @3 c4 _係呀!" I3 w! c) w/ q( X! g
買返一個用啦!
% L3 i5 r& x+ r; G8 Q6 R" Z

+ v+ ?- `' @: r! C9 \等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   " Y3 y0 N8 i2 Q% L+ b* ~
  m  I7 @' i. ^6 v1 I! g& g2 _5 d' l

! ~2 P8 B8 I- I- M' n呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 & T" S2 G, o! v3 u' f

: t. G' W# E2 f3 u# r% {& y, f* \* O, U7 k: C' x9 c

; O4 j5 o/ i! ]9 N唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
  }& P0 Z: }) K0 F
* H, k/ z0 g: Z+ w5 j0 Q1 n
旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   / @" {) L. X" c3 K& e
前兩晚試過全套校服在浴缸$ z7 y2 a4 f. T( b9 C8 ]3 i7 P* n
用沐浴露慢慢倒在身上
: q6 L$ U" }2 X3 n$ }8 w; y感覺一絕
5 P6 l3 G, y; Z5 ~: g1 k  N2 E
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
" `6 Z. |8 _9 ~0 g* Y越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   
4 e5 m; @/ N& A* o# e& |5 g& ]; M# u! J& ]& m% z; B
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
+ Z4 W$ V3 z" X; m: S$ R# n越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
, k$ y& X% D/ i2 ]$ U在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的. N; W$ O3 k& _, O8 ~
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   
( f- X2 Y1 {4 r0 p5 l6 N/ b7 _( i1 W) `. J# A2 n6 ~
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
8 d: S! \* T, ]8 O$ a那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
/ x2 B1 T0 K1 W% U: q& c
等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,. b; v# j4 q. v
唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看

最近訪問的版塊