嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   * f3 s( G5 }0 a) i
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
7 v: {/ n7 v3 f# `* S5 i) @) J
試過著住幾件白色連身校服沖涼,; A* T! l( m; Q& J% O
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
2 O( F/ E  I- s4 \  X感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   - J8 D* X4 o2 G1 L! h8 u1 }8 Z
6 W+ L4 ?( K# A  L0 T0 V% L& }7 Y! J. @
試過著住幾件白色連身校服沖涼,
# A* c4 h' h; S濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,
; [( b" \2 H# Q1 W* q感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
# ]% S: Y( S9 ?+ |: z! W* b
( I$ v6 x- {% Q6 k( N' P0 |
我屋企無浴缸,只係試過著住沖涼,好想試下浸住既感覺 ><

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 22:32 發表   % W  K# j1 L* D
0 i: O# a. s* \2 }

' r9 n& P1 @- [4 s+ x/ E其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?
, h! c9 T# i: ~0 C6 l' n" u6 y  V% J3 u3 G
鎖幾個月都唔會有問題
: O6 n3 a; N- {; ^今次比女皇鎖左三星期( c9 x7 s  i8 t0 }5 ]& L
最長一次鎖左半年

你真好,我也想有個女王

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   
9 \  A. s/ U7 e- q9 n% w' R' }+ c
試過著住幾件白色連身校服沖涼,& ?: q* B- o* Z8 z* u
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,* D: B/ o+ R) Q; s0 g
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~
9 l; w* v1 u# J
我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好

仲有射完之後用校裙抹jj頭,讓校裙與jj頭黐住,等精精乾透後,跟住用力一拉,將jj與校裙分開.

回復 46# kingphone 的帖子

這樣真的爽嗎?哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-6 22:13 發表   " D: M" [6 W7 \2 Y$ O# a) J
這樣真的爽嗎?哈哈
% V4 n0 _: w; q( F
淨係一嘢就無,不過好痛.

我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   & B4 c* v& }* q
我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
$ p0 }3 l) Q: v" z- |$ a* q

( n3 z! `+ s  x! t" V下...點樣射自己精入口...

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-6 09:29 發表   & [. A) ]# z( b5 e8 ~# b0 z. T* A
  M& d( L) T. @5 Q; d1 A# H5 P9 d
我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好
( ?9 k- S$ j' W2 h* W
5 w6 A: k- |! V5 O9 C/ l8 E我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋6 [7 ]$ k- G) U" t# X
啲底裙同bra帶現哂出嚟' ?; F8 D! F6 I& K* d' i
好靚

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   
9 P( F: S$ L" R" Z: j& s我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
* }: Y, v4 t+ c  D1 z7 B
3 t+ @5 X/ C0 V5 U% e3 }. h' F2 K- |5 N7 B- b5 t
呢樣我都想試, 不過未買道具.......

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-6 23:42 發表   
  b& ^  j# N& J( R* a, a9 _! A8 c' a1 z" ?6 d
$ c* C" d+ M; W/ ^
下...點樣射自己精入口...
, h; ~; V; K) e$ V% n; {9 `) J
2 p  j; o6 Y6 J3 W6 T$ x) s
我射就未試) B5 ?# w& h6 l0 p
但係試過用BRA打機機,射左係罩杯入面
( M7 \! ]! l8 l1 F4 i自己舔返

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-8 08:29 發表   4 K9 C1 D6 z1 A9 M6 I

1 r- @" n1 s& p$ a% t
. ~; L3 [8 s6 w# @& R我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋  g' ^( c& E" t! @3 E
啲底裙同bra帶現哂出嚟
% k4 `, |8 T4 N% c3 N2 D0 _9 K5 P好靚
/ V& c. x: @5 Z. c6 Y# _慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正

回復 2# lwl 的帖子

我同你一起玩啊!

著住嚟j,不過唔射上去

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-9 00:54 發表   
! e! x) x6 q/ C. e/ A$ C% c1 p+ t' j! g5 r1 N7 W
慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正
* |4 W8 S% }7 q  c& M, I" C+ e* Y$ f9 j
6 ]7 `5 w- Y/ y. t# E' Z8 Q條裙貼住個身先最舒服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-9 06:45 發表   
' D! t% h0 ~+ X7 k, ?
8 [, }+ Z$ b7 Y& _5 k
% {7 F2 Y5 ]" Z+ X$ e3 Y1 U0 s8 z" m條裙貼住個身先最舒服
+ j& L9 O2 t* t' x
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-9 07:47 發表   
0 G( l% {& y) r& {; Z. ^( O1 c: p
$ Z0 F3 C2 @6 W! C6 ^, A. G* M我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒
7 _: t9 D% a9 `! C! k# v" p" R3 o# D' e- x* Q  c
鞋,白襪,裙,打底褲,底裙,胸圍# t9 V# g/ y; v3 L
慢慢由腳濕到上去頭
- Z; b8 C" S9 [' R好爽架!

回復 5# kingphone 的帖子

我之前曾經著起條白色連身校裙然後兩手抓住裙頭嘗試將它撕爛, 不過係咁猛扯咗好多次都唔爛, 只係搞到裙頭皺哂. 唔知你係點樣撕它架呢? 通常你係撕邊類校裙?

最近訪問的版塊