嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

後樓梯小心俾人發現啊!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-17 08:46 發表   4 L' k7 f4 p$ g& j1 W8 W# G
- G# }( Q9 H2 N8 q0 G0 K3 k0 K
& F' D3 o( J$ m0 t+ R
二樣刀試過
7 q$ W7 @7 i1 M9 U8 y2 S+ X3 {& K, L2 Q用校服包住泥打舒d
+ a+ P, t) o$ c+ j' f% k
用校服包住JJ再係扶手到磨呀?& d0 E1 a) R+ Q% k/ G
嘩HI死啊!

後樓梯冇人行架咩?

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-17 21:53 發表   
  ^* A4 K% x  I% I1 O- z* ~$ F後樓梯冇人行架咩?
. o( @, ?( [1 B我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................

之後點吖?~

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-17 22:09 發表   # G2 I0 k" c9 j
之後點吖?~
4 X) c6 q3 u4 z6 Q, a之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!
4 T1 e  s0 g5 `( z0 V補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!2 s& I6 o0 n3 ]# |
- B! ~; ^, \( d& ^" L) M

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-17 22:33 發表   
; a$ D. g9 d5 I( T; D" }  S
& ?, i8 h) [- n8 i( b之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!2 S# k, Y9 J5 `4 d6 c) `/ r1 H# H
補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!
- S0 |+ U" w7 {5 T2 f
% X0 ~1 R6 Q# F' p1 T樓上樓下, 實認得架喎

引用:
原帖由 sexpic4me 於 2014-3-17 23:34 發表   4 P' R7 C! m1 h6 Y

$ Q+ J8 ^) H( y" \5 D+ w5 C- s
& e  {# i6 x) b! ?$ M! ?樓上樓下, 實認得架喎
! k  Y1 h" T# }5 T% w我都唔識佢,應該認唔到,

引用:
原帖由 denisews1018 於 17-3-2014 18:38 發表   
. p& ?. N. ~; ]( z- ~* i  H後樓梯小心俾人發現啊!
) ?7 T4 c4 L/ a

1 ^1 c3 ^5 U2 S8 `$ l& {刀話law,想打果陣無念甘多. n$ ?; X  V1 H  j0 ^/ V* n2 d
不過下次刀未必會

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 21:50 發表   
0 B" d* S# m- [+ @1 K) j, o: }$ O" ]! I# k4 @
用校服包住JJ再係扶手到磨呀?
- ^/ A5 ^( o" C% T. V0 D/ b嘩HI死啊!
! T1 i9 e/ u  I
/ ~, E" ?9 E/ ~- q* S2 \系牙!打左幾分鐘就射,射完仲系硬㗎

引用:
原帖由 bkkss 於 17-3-2014 21:53 發表   
* y; U0 Q. S- N8 G; Q% ~後樓梯冇人行架咩?
% |+ l# B$ I1 w! g

' v8 Z% T8 }) b+ ?! i. x/ r甘開後樓梯門有聲㗎ma
9 t+ q" P: `- F& ]/ t行樓梯刀有聲la

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 21:58 發表   
6 s: G+ ]/ ?/ n1 p& O6 P
7 k+ w3 n, ]7 W% k  {我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................
" S0 J  Y& B; w8 g7 F7 Q: r
) }  T$ C& U1 w' L9 m& E上次去彩虹邨既姐姐度,系樓梯挽,姐姐話要裝我裙底,點知有個阿叔行過
+ C( t, I8 S, I  O; Q( j% A  E望左我地好耐先走( o. i/ y' @! E6 H
勁驚囉

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 23:49 發表   0 H5 O% L: h6 Z" J. f6 o4 [

! Q/ P1 c; y0 i4 N6 N, q0 k我都唔識佢,應該認唔到,
1 A2 a  L# I; t7 E% n# A& X吾好傻la,隔離屋刀吾識la,何況吾同層
; B& z7 Q3 A5 \我cd刀鐘意系自已大下週圍行

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-17 21:58 發表   
0 b$ p5 p8 X6 X: ^4 i
  O; l8 t) z" a我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................
. y) H$ h1 c3 P& m
報警拉左你????

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:14 發表   ( E) }; T* L; F

% t; g0 x: k) }% n報警拉左你????
. @4 Y% [+ `7 Y! G. a  ?
- j  {. u: v2 sCd刀5犯法,報警刀冇用

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-18 09:09 發表   
0 J  o  {" Q7 K
. X; M$ a8 `! @9 f
5 {6 D/ d: }- e. H# A8 A; ^- Y上次去彩虹邨既姐姐度,系樓梯挽,姐姐話要裝我裙底,點知有個阿叔行過! k( [/ h& \5 V4 _) D$ P
望左我地好耐先走. a, _% r8 B: Z5 G  W; u- }+ r' T
勁驚囉
; u4 q0 ~: Z2 t6 J' P
都是著住校服?

引用:
原帖由 razer 於 2014-3-18 09:14 發表   - u7 D6 a% [1 r; q
5 w. Q+ P9 O" a0 x) G$ E' [: ?
報警拉左你????
7 ^; T& A( _8 q8 I/ O+ F5 x% J) K
咁就無,3 F& I7 N9 F% a5 W# n
之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!
4 X/ n0 V5 F/ H補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 18-3-2014 20:45 發表   
5 p6 R$ `8 h0 s9 Q9 t' A& ]2 J7 p$ S1 y) F6 ^! D
都是著住校服?
( I8 f3 K- W" y, I& \; ^
7 T1 o6 i  a1 x2 U+ r是牙,拒早我5好打底同佢去佳2 |0 {7 d" L$ n( y! Y! T0 q
原來系想娣裙底lol

引用:
原帖由 kingphone 於 18-3-2014 20:46 發表   
2 T+ b! u7 d% @
( h: p3 L+ b% z% d咁就無,5 \0 i1 C6 l  O4 _
之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!
9 W! G8 H- ]& D7 l, T補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!
; Z  u( y5 l0 u# V/ C2 f0 A1 w3 Y3 z
比5識的人見著女裝校服旦系有JJ刀幾爽booo

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-19 08:56 發表   
$ H$ `" x  Q/ ]9 @* i7 d  k8 ], S7 n
+ b  ]3 [0 e0 h' h5 B: G+ w* m- B. b  ]
比5識的人見著女裝校服旦系有JJ刀幾爽booo
; k4 U" c) A6 ?7 y% w; t
仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.