嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

早幾日買咗第2套保良& T( C; g0 s8 ^2 ]  s2 v+ b
舊果套幾晚刀就甘射系條裙度
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:08 發表   
7 E; U: J/ ~) q. X# ^早幾日買咗第2套保良
1 X7 \( ~; ?( V' @) p# [. A舊果套幾晚刀就甘射系條裙度
; u' V4 h5 @: E3 w; B: M8 o
都係Hi死人.

我都系冇幾耐之前買左套保良@@

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:08 發表   1 @# I) [; @( t* p% M# D/ N: D
早幾日買咗第2套保良
5 h  D3 @& }+ }9 v$ L/ F舊果套幾晚刀就甘射系條裙度
8 v9 i1 E- g$ m5 t& t諗起都夠high~

引用:
原帖由 kingphone 於 3-4-2014 21:09 發表   - Q: }& X- S, v4 h6 j- Q

6 z* c4 V0 d* k都係Hi死人.
/ K& P( i, @+ G4 U7 K
8 `$ v4 H  ~( @3 `. _/ y
射校服果下好爽架

引用:
原帖由 kinkinbb 於 3-4-2014 21:46 發表   / I% L- B% P; D# S8 g1 `$ e7 H
我都系冇幾耐之前買左套保良@@
9 k" I7 A( f9 v' P" J! w% r, U" K; c, |" t, q
我得下季,冇冬季

引用:
原帖由 jacjac 於 3-4-2014 22:21 發表   9 u, I: f# a8 C7 g( o6 N% w! ]

% F( Q, b! ~2 l( A諗起都夠high~
1 p, b& C  [% O: Z1 r- d

% H) e9 P- c0 J* W1 i果套校服最少比我射咗十次

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-4 08:48 發表   
$ q% C& v" R' q# \8 u1 P) M* z2 Y" C8 D7 _

, ]+ g5 `/ A3 S! z果套校服最少比我射咗十次
4 I- p1 b" F- ?  G射得太多5好呀@@

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-4-5 15:49 發表   
! {# j$ A. |# F
# \/ N' C5 Z5 J$ W0 F- A射得太多5好呀@@
8 ]" B" q5 E5 T8 _4 Q& }
去都唔想,因為真係忍唔住.

引用:
原帖由 kinkinbb 於 5-4-2014 15:49 發表   $ m9 A2 Y) u4 E
8 a4 a  E$ I! x+ r1 ^5 w; |
射得太多5好呀@@
/ J3 `$ h" k) F3 I

& ]1 ~7 n7 F& N- F: q- _$ d$ X5系一次過射甘多
( y" k4 `) U5 M; _% e" H* f分開好多次的
$ r1 ^2 B7 ]! @$ d+ ?Cd打飛機匚射二次先夠

引用:
原帖由 kingphone 於 5-4-2014 23:17 發表   ) ~: N2 s/ B% I4 _
; [  j0 l: v0 ^* l6 ]2 ?
去都唔想,因為真係忍唔住.
7 q( B+ {5 e3 a2 g
9 P& u/ ?8 `9 O( }: u" Z/ u6 L+ K
系law
% Y5 q. V$ u- R" Z8 n要射就忍不住

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-7 09:25 發表   
! G$ D1 W% m2 C9 l! s/ x
# ?$ q* u: n4 `. o
) l) @" S7 ]; s1 x系law' Z, e1 R& y7 F. W" ]
要射就忍不住
8 N+ O; b4 w2 B
我有時都會忍唔住,之後即刻著返套校服打,

引用:
原帖由 kingphone 於 7-4-2014 22:06 發表   $ n, _$ `$ v' M, o4 H
. |% H: B$ ~$ R$ u2 h& y
& D+ O5 S$ ~6 `( h- d5 e
/ c3 R! y) h* n, Z9 w$ O擒晚著咗校服打,打到攰,就甘著校服訓

引用:
原帖由 Kidy1314520 於 7-4-2014 22:11 發表   0 K) f) Z8 [: k: s$ t3 Z2 c. I& a2 r
9 D# `) J8 |7 Y/ u, V* `

+ t3 \# K; W" ~+ A4 n$ {  fCopy cat

請問各位點樣清洗校服上的污積

引用:
原帖由 沛君 於 9-4-2014 02:27 發表   * y! W; U# G% n/ M5 p" \
請問各位點樣清洗校服上的污積
! i; `* G% S- `6 u. |& G' J1 a  s1 l$ c( R: d
一射咗精就用肥皂去洗

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-8 08:41 發表   - w5 d9 h& G3 ~/ x8 p% @6 [  U
0 B; h! o5 R3 I
" ?4 V1 q3 R* p! d' Q' s
擒晚著咗校服打,打到攰,就甘著校服訓
8 w- c) J* [" m( x. o0 E著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............

引用:
原帖由 沛君 於 2014-4-9 02:27 發表   
; o$ M& X8 c( G. C% F2 S6 r2 w* g. T請問各位點樣清洗校服上的污積
; U4 f1 _0 C0 m) \% H( j
$ X9 ]5 r9 |. s/ @! g# n5 U+ C
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-9 09:17 發表   : ^% s) o8 J  u+ e

5 P0 R6 h* r& g2 @- a: {5 w! R5 s5 @" \1 V7 N, c8 E
一射咗精就用肥皂去洗
+ Z4 V2 r3 C6 m* _

9 u9 T7 [% Z% a' N! F* L6 O
8 ?  E/ X7 {0 t% o無錯,耐咗就....................6 K: Q8 D& E) o
9 z0 h6 i# ]- i" w) {( n

最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=

最近訪問的版塊