嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

後樓梯小心俾人發現啊!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-17 08:46 發表   : e. r( F! P# F4 g
, u& v: Z9 ^1 F* ~

1 }9 L7 Q: u  d4 X( X& b/ n$ d4 T二樣刀試過1 ^7 N# F- ?# B* u( y( W" D
用校服包住泥打舒d
9 ^' _  C" V. e- s- U1 d
用校服包住JJ再係扶手到磨呀?( s) f3 Y+ H2 z* L
嘩HI死啊!

後樓梯冇人行架咩?

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-17 21:53 發表   7 q7 H" [- d5 ~9 z
後樓梯冇人行架咩?
$ O+ ]' M% t2 I( z# _
我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................

之後點吖?~

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-17 22:09 發表   
+ L# C1 x. [4 O/ n9 [之後點吖?~
% F- i' f/ m- H# O2 v
之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!
# A6 O( L. D" o1 ]- b7 @2 r補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!5 f: L* u7 a, Z+ ^

# e! V+ Y& H/ e8 q7 [9 ?: \: {/ j[ 本帖最後由 kingphone 於 2014-3-17 22:42 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-17 22:33 發表   
6 O  [1 \5 _$ ?5 A  x* [; {, g* M) Q
之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!6 Y" R' s* D# e
補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!
7 [- i, r8 z& `+ f. n& t4 n! A3 W
樓上樓下, 實認得架喎

引用:
原帖由 sexpic4me 於 2014-3-17 23:34 發表   
: h0 i- K. |; }' t6 s$ ]9 A/ A  p/ p: `3 T9 Y% {

7 I8 Y1 i4 @! X9 Y* h樓上樓下, 實認得架喎
% k8 K7 B( U/ a/ y我都唔識佢,應該認唔到,

引用:
原帖由 denisews1018 於 17-3-2014 18:38 發表   
% ~* ^. J2 l0 N1 f1 H/ x& K( e後樓梯小心俾人發現啊!
  k! K1 G& J* p

/ \. }! J0 e3 p2 X刀話law,想打果陣無念甘多' |+ P# y0 R$ H6 U+ H& ]2 {8 v
不過下次刀未必會

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 21:50 發表   
+ {& y, w4 y* j# y% G+ J3 b, ]4 a  ?% [' D: \- a# k; b
用校服包住JJ再係扶手到磨呀?+ w5 i. U9 J* s( W$ F. f4 U
嘩HI死啊!
! A* ^- B$ U- g6 S, Z2 D! `, k

6 ^7 f; A$ R& I$ w- p系牙!打左幾分鐘就射,射完仲系硬㗎

引用:
原帖由 bkkss 於 17-3-2014 21:53 發表   $ a' X$ {5 S+ L2 t- M  N# T7 b
後樓梯冇人行架咩?
  b* C9 I8 ?6 R

4 I: T* J( d' U: P' E5 o甘開後樓梯門有聲㗎ma% T' A0 z/ ]1 u- a. e, c
行樓梯刀有聲la

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 21:58 發表   
0 K. f# D2 Q- E# N* T/ [; S% C
9 |. A3 x/ C3 X' U" i我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................
5 p7 e" V' c. E+ g7 v3 }: j! g- G+ h; Y$ a
上次去彩虹邨既姐姐度,系樓梯挽,姐姐話要裝我裙底,點知有個阿叔行過( \/ y6 y3 Q! Q) ~4 v
望左我地好耐先走% Q$ V+ T1 A% t: t& G
勁驚囉

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 23:49 發表   
) m( W4 R! c, r! o, q* _
' E$ d; R0 I2 U6 h2 X我都唔識佢,應該認唔到,
7 x4 w4 G& C+ n! ?+ h吾好傻la,隔離屋刀吾識la,何況吾同層
5 i$ U4 g  E6 o$ O我cd刀鐘意系自已大下週圍行

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-17 21:58 發表   
* C% {0 |4 \% j1 a7 l. H1 H9 y6 {# `: _% ^
我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................
8 ?& y1 u# Z0 u+ p0 s
報警拉左你????

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:14 發表   
. Q7 @% i! p3 T
9 r4 b( t) H* [# o7 B報警拉左你????
: v7 h# S! M, M4 V$ o' t' P4 M) \% d/ z; s9 {
Cd刀5犯法,報警刀冇用

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-18 09:09 發表   1 F. p% N" [% g7 T

- ~& D8 M$ p! J% t' J7 H* o' C8 ^0 e
* ^' t! l$ L% a/ D上次去彩虹邨既姐姐度,系樓梯挽,姐姐話要裝我裙底,點知有個阿叔行過2 b' A) l1 J) ~9 j$ h
望左我地好耐先走
& `9 a2 V# z/ J# Q3 |4 M1 e勁驚囉
; t) t) G) {4 Y& ?8 Y8 G. M
都是著住校服?

引用:
原帖由 razer 於 2014-3-18 09:14 發表   , U* A- D3 s6 t: E* ]
4 n: z- F6 h0 f* a2 J6 i/ ]6 j) D
報警拉左你????
; Q. z1 X0 H/ D咁就無,2 I1 {# |- @4 W1 F( H2 ~
之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!
( M% Q  P7 E$ i9 k) A補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 18-3-2014 20:45 發表   / `# ^$ E" r% R8 I

; [  ~0 l" N% e8 [6 A都是著住校服?
. \- s: M5 L, A& g& q9 C/ D) U2 e/ I4 s6 g9 I
是牙,拒早我5好打底同佢去佳# F# j6 n; p; j# |( a
原來系想娣裙底lol

引用:
原帖由 kingphone 於 18-3-2014 20:46 發表   
9 x! r+ H3 ?9 ^4 R; G& z+ c0 M
, Y/ }: F* m  @1 h& Q咁就無,
" Q* a7 F4 d. ^& L之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!
: i4 E0 f2 E: w/ e' n2 o補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!
9 w" q; v0 W/ H" z5 K

H4 a0 N. {: `+ u6 O5 Q比5識的人見著女裝校服旦系有JJ刀幾爽booo

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-19 08:56 發表   ! b2 l& m1 {- z' v( U% B2 H/ f& }% o

# L' v6 Y' A. [5 g1 v$ o* h4 h& L2 o3 h6 }0 `0 @8 D
比5識的人見著女裝校服旦系有JJ刀幾爽booo
7 N4 j. G2 X! @8 O& v* X* @
仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.

最近訪問的版塊