嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
6 o4 A1 D5 T) @- }# K' W穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
' K& C. }5 ?+ W5 `( u1 A
: g% k5 Y7 n8 P5 U% z7 B好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
$ y* \4 l) p. }+ g) h, |我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   
, _7 a0 X8 {) w8 [5 z; D3 \; Q; T7 V
+ B' u9 O/ {0 n
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
  Q2 o5 I0 B' q! {$ I5 ~) }
點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   8 r5 D" Y8 P! j1 ?% v
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨# [' c2 G/ ^% @! u) T# L( r" L

4 k! h9 @8 _9 g3 W好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
  u* ~5 |- X- W0 [是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   
; j& X# J' Q) _* R4 [, W2 b. N
5 L0 ?. L0 g4 {9 a# s* S買到蒸氣熨斗囉
. r7 z9 z6 f0 ]! Z
" E; T) e4 M8 K. C9 f
打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   
, A% D. V  F- ]. ^, @2 J, m
1 G, L+ T0 _. L, K6 ]1 _& t# `6 z( N# s. ~3 T8 T
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
) k7 q6 H! {- u; J$ S/ i
6 i: r# k7 z0 r0 l: x姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   5 M" r' b  ]' h" e$ X7 a
一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
/ \9 R8 R& E- x( q

1 R+ v, s. {2 W7 x( C我cd咗刀會對住鏡打飛機law9 F3 w. E5 b- V9 R9 e
有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   ; H* y% ~# h  G: \
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
6 ]3 ?! T0 E, d6 I( T9 C0 q3 r6 e% \0 K7 I; a1 w
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
4 e% U0 P, f- C" u! Z姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   8 p1 r. J& B; C6 Q( o

, ^6 N. H0 l2 b/ J5 g7 ^是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
/ [  N; ?7 _: A4 W
9 I' p! T/ |! R' m( Z. Z我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸8 D* W; Q$ L- o: q: a- i+ f
用沐浴露慢慢倒在身上+ I9 q$ c0 G+ B4 q
感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射
" g# M* f. r; f) t) \* @* |" e* d! r唔知有無機會呢& Z0 L, [& o: ^; K5 g% s

2 Y9 c9 z3 e/ B* G: }4 s: Y[ 本帖最後由 serene133 於 2014-4-14 20:44 編輯 ]

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   # u( u; ^/ q! {- C# }
& d0 i' z6 I! g7 ]! `
3 q6 o5 j: e' F0 b5 Z
打直刀可以熨果d?
% N' l1 C/ Q" k5 x) C( `; ]係呀!: t3 |& x5 A9 u! O. Y. b
買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   + ]! I! Y8 t! {  E! e8 ~. o
  E+ T) [  t: R1 P6 L
點解會無呢?
% K9 q3 Y, {) b! s. Q4 W3 [
/ E5 F) D) ^/ h4 I6 W" N
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 ( ?) x/ M; V, u! {
7 e3 R; L2 N+ [$ e' m# X' L
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   ! m5 @0 A, M, P0 U" d1 ~

8 R6 E, |; s& X7 B6 [! K0 O3 Z/ p, l! o) a% ^2 l
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
4 q( x' p9 N+ L- m  o( Q; @) I' Q) h$ I+ l$ A
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   
0 F% F- r8 K1 T8 V; [. N. M2 \前兩晚試過全套校服在浴缸6 Q1 i: |! ^. y7 O$ ]0 L$ o! h
用沐浴露慢慢倒在身上! c/ F4 a9 ]8 O6 n  G
感覺一絕
0 N; @: _1 ?# G# ~6 K" [& t) E
# z/ w# q( s% r  s. J" W
姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   % H8 q; F+ w6 I/ j  T

8 ?+ i  u2 e9 W( h; l係呀!  Y4 [5 p6 U3 ]9 `0 R( Q5 U3 I- f
買返一個用啦!
  R& h- ~# N" r' B2 S4 i: S- r. G+ ~# Y) f
. A3 H7 p( ^$ `/ a1 X
等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   
. l! m, T$ @' }& K& F7 T5 K! u" j; k  D: Y$ h
) [) y  M& {2 s. _4 ?
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
5 [5 Q( p" @* h/ Q
9 H8 s. e8 y3 o/ p( E) X& k5 z; o4 X' ~9 {" D5 y. Q: _9 h0 }( Y

" N: A, n" Z5 y2 }0 Z4 N' C唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
, \& f) [1 {0 O3 c
( ~: I. c8 b+ P4 |1 |
旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   1 D' o+ F9 J. u. v
前兩晚試過全套校服在浴缸
, _2 U, K: r) `5 q4 r用沐浴露慢慢倒在身上
. R7 K5 h, I% w3 `6 Y' B感覺一絕
# ~$ [& o4 e% S! ?0 k' w; ^
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,9 |3 O+ D0 E3 G& p
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   
0 b3 I' ^$ T/ m4 u. b  q" r' S, y7 \
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
& u, Z1 W0 v; p' E( `8 c越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
) j. A2 m( B8 Q) V在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的1 H, G/ P+ s" g
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   $ S  P1 G$ E8 r; M
5 {; C: H; I: _2 _4 w% _* ^1 x
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的! c2 e+ u( L- S- S5 L; J% u
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
& ?9 I6 {- J8 C6 i" Y  C4 C1 `等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,+ h" N; @* F: Y, h- V% P
唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看