嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

但洗衫既時候唔怕比家人發現?

引用:
原帖由 shatun100 於 2014-4-15 22:20 發表   
& t  E4 |" B, T! p7 s& I% t, o. M0 R哪時候要分享??很想看看
7 n! s$ Y( T3 R剛剛玩完,而家未得閒住,遲D會放上來分享.

引用:
原帖由 shatun100 於 2014-4-15 22:20 發表   
7 c9 j! [- g5 [( v9 ^哪時候要分享??很想看看
% a; F. B/ O; m  Y
做好了 ' q; u3 b' [  _! x8 \( @" `8 n5 l
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... e%3D1&frombbs=1

引用:
原帖由 jacjac 於 15-4-2014 20:11 發表   9 S4 S$ [& m) O, v$ ^

. n7 p% m  @+ ]7 K- J在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
/ @  U, T  j: ]3 L那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
* b4 l% Y# e5 e& C/ h% Z; F6 }3 o1 \) D5 f
甘咪要倒好多!
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 15-4-2014 20:50 發表   / }  |! t& Z! G, j  s0 i

, ~9 E# c* i* M# z+ Y! m# ]9 ~等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,/ A& z4 K7 G4 |- {  M" J
唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.
/ j4 @, Y# F+ i' I; c& d: n娣咗la* `; f+ O% V( [" ]) E
超正law

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 09:37 發表   0 K6 U/ U5 l' t& A7 v

/ l  y; D7 D% C( u0 a7 E娣咗la
9 [; O, O+ ?) [2 K超正law
* e1 y) C1 |& q  c* l
係呀!- A. Z. ]+ Y4 {5 c) i# J, f4 P1 v# \
今晚無人係屋企,得我一個,有機會著校服瞓喇.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 09:36 發表   : C- J! U7 Z8 H+ Q6 T

' d+ N0 j* l6 h3 j2 `# }  A0 U; R
! j% k9 h$ x! j, E9 |甘咪要倒好多!
2 B+ c5 s# y. `! M; G  N% ?
不用太多我試過十下左右已經夠

引用:
原帖由 jacjac 於 16-4-2014 20:06 發表   / l! l5 \8 x# r: T" D
# d( _( @' g1 a! X9 N
不用太多我試過十下左右已經夠
4 w- W; }0 a+ G. F
& T$ b" X8 @) p* H/ I* I# ?& o十下…我沖涼刀系一兩下

俄羅斯校裙輪盤

大家好、我係新丁叫米米、我有一個玩校裙嘅方法、我覺得幾好玩嘅、我叫呢個做(俄羅斯校裙輪盤)。+ C9 S: A7 E$ ]/ R8 L5 y3 P! S; C& Z
基本要2個人同1條靚靚校裙) Y7 C0 X8 J* J8 k
不過如果想過癮啲就好似我地咁、各人帶5條校裙。首先A著住聖安當校裙、B著住東華三院校裙、之後拎條保良局校裙用遊戲主用。其他可以掛起佢令環境更加有感覺😬之後遊戲正式開始、我地輪流用保良局條校裙包住小j上下搖動20下、之後搖動慢慢減少19、18、17最後到5下、最後邊個忍唔住射咗條校裙就當輸🤤輸咗罰乜就可以大家之前講好、而我地如果邊個輸咗就被對方攞走1條校裙囉😬大家有興趣可以玩下、真係幾好玩嫁🤗

好刺激呀

直接將J hi落校裕果度,感覺特別high
6 e, D( z- Y! q1 r

睇完回文都想即刻玩番下