嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

後樓梯小心俾人發現啊!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-17 08:46 發表   : q4 ^* d: p  Y
" `2 ]7 b" D9 d5 I8 E

& {) U$ ?' ~- B6 w1 T8 M& @* v; t: ?二樣刀試過8 J+ C5 O  _. I4 F" }! L
用校服包住泥打舒d
! }6 \# P" Y! S% b* r- n9 x8 t用校服包住JJ再係扶手到磨呀?" J  f: t, F. |) i, G! b+ s
嘩HI死啊!

後樓梯冇人行架咩?

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-17 21:53 發表   
7 b; R4 l1 d+ t後樓梯冇人行架咩?
3 o8 j9 ?' f: q3 K* \我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................

之後點吖?~

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-17 22:09 發表   % w% \1 o: b3 X7 _
之後點吖?~
1 Q- m% ~: D- N/ T  ?2 F3 e
之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!* `- n2 h  h0 {9 v/ e8 E* Y, z
補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!% X8 V' B+ W8 u" u: Z
  M1 X; @* d8 k( Z1 |

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-17 22:33 發表   & k5 E, J& r9 z

3 V, V1 P4 M% q% {之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!
% e7 e/ H- C. C0 O2 B8 r補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!
, R, w2 }+ q2 x- F. T
8 ]2 F3 g$ a) s& f+ Q) p樓上樓下, 實認得架喎

引用:
原帖由 sexpic4me 於 2014-3-17 23:34 發表   
( T, k- c4 L4 u* L1 t9 e4 D( t# }' R6 \) f) m% @( l* H

* ]8 s* U7 v5 E) j7 Q/ z5 z樓上樓下, 實認得架喎
( R5 c, q! |! ?
我都唔識佢,應該認唔到,

引用:
原帖由 denisews1018 於 17-3-2014 18:38 發表   9 I! I6 f% g! a4 |2 |" R% F0 f! q
後樓梯小心俾人發現啊!
  Z& r0 k- e  G+ ^" T% q7 i* A5 C' n1 D( N5 i
刀話law,想打果陣無念甘多
; I2 V& d( b  z不過下次刀未必會

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 21:50 發表   1 `% `9 u* ?, O+ G$ d

; [# c7 u' v5 V  q用校服包住JJ再係扶手到磨呀?
2 O; ^" {$ X" l: L7 R- s4 X嘩HI死啊!
. k9 ]6 K! g$ J2 q7 g3 u6 W

- B: }3 w" ]2 R8 h: b系牙!打左幾分鐘就射,射完仲系硬㗎

引用:
原帖由 bkkss 於 17-3-2014 21:53 發表   
( v  h4 B: I6 ?; G6 c9 N後樓梯冇人行架咩?
- J6 B" P! K/ [% c; {0 s
6 e) V& ~' N5 ^! |5 N
甘開後樓梯門有聲㗎ma
$ @; h7 d& r3 X' v! `+ L行樓梯刀有聲la

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 21:58 發表   
' m$ T* z6 y  d' M
0 D$ H, _$ b) f" ^我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................
. U! n' k" V" q( w: Y
1 m8 m8 b6 Y7 m7 j" k, _上次去彩虹邨既姐姐度,系樓梯挽,姐姐話要裝我裙底,點知有個阿叔行過
6 o+ ]& D6 Z  H望左我地好耐先走
) P# B3 b  h5 c/ ^$ Y0 G勁驚囉

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 23:49 發表   
. k2 U% x' u  _1 }8 @( J; p
( q4 p4 t# [  w  ]) l我都唔識佢,應該認唔到,
  F7 Z7 S" A9 z2 Z* l) o
吾好傻la,隔離屋刀吾識la,何況吾同層
9 F5 Z  d( u8 Z' ~我cd刀鐘意系自已大下週圍行

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-17 21:58 發表   
9 f# L, Z; [9 A+ j) E# n- O; V' r' h
我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................
/ M: x7 u; C! o; a. f報警拉左你????

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:14 發表   - N. n& ?0 o& p8 [9 G) K2 N
4 M% y, v$ z  g* b' W
報警拉左你????
4 N0 O) _2 t* X6 @
: w, V) f* t. t. f7 ?$ c4 NCd刀5犯法,報警刀冇用

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-18 09:09 發表   ) H: v2 ~# K' P% Z

* p4 R% W9 i  Y3 P
* n. p8 X, P8 H3 E: E7 k( k/ {- O上次去彩虹邨既姐姐度,系樓梯挽,姐姐話要裝我裙底,點知有個阿叔行過( ~  \; s( ?6 O( e
望左我地好耐先走
. _" O9 k0 A/ @; c& l' F勁驚囉
. L. z/ m2 q* ?; i$ R
都是著住校服?

引用:
原帖由 razer 於 2014-3-18 09:14 發表   3 d3 R6 [! V  r- V" T0 B

6 \( H+ N% U' J1 ^6 P報警拉左你????
' b0 o& T6 [& l1 i咁就無,0 r$ j3 F( Z6 g) P2 a. u5 P
之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!4 Y! F$ L3 @& l! U1 \, f8 U' p( V
補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 18-3-2014 20:45 發表   
  ^. u% \0 o0 k9 x8 H3 u/ S3 r$ M- d5 Q! o! O- l
都是著住校服?
) Y( J# t6 {( a$ }: o3 ^0 J" S
* [# o0 s+ \& P4 v2 L3 _4 R是牙,拒早我5好打底同佢去佳
& X1 _" U6 W  f# Z: ]$ R4 i0 @: m原來系想娣裙底lol

引用:
原帖由 kingphone 於 18-3-2014 20:46 發表   6 U" P1 A& m# J7 f+ R& Q

. W$ i8 j9 R) C0 E7 Z( y+ a; d咁就無,$ A: ?) i# y. t
之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!, O+ L% M* c- c: r7 L
補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!
) b) z3 t6 _/ B" _

7 }3 l- b5 A% I6 r( O) h7 L比5識的人見著女裝校服旦系有JJ刀幾爽booo

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-19 08:56 發表   
2 t+ i. X# F0 M0 L4 f
: o6 H1 f$ K3 V# d$ M, |; K7 @' _- q
比5識的人見著女裝校服旦系有JJ刀幾爽booo
; b* U( X7 E) [( Y. u仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.

最近訪問的版塊