嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-4-9 22:27 發表   7 Z+ J) P5 R* @% ^5 H
最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
. `* Y  {; f4 f  Z
你就好啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:05 發表   
( r( s/ \. Z( w# L& G1 y- Q" L4 l; T, f( |( }7 H2 u6 H% k) @
著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
& Z3 p+ c( V. T" T" `4 U( \! I
0 Y1 g' ?4 p3 {" ^8 f: F7 s- k
耐5中一次la: ]% ]2 T0 p1 }# m$ ^7 D
著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:06 發表   % g9 a) z+ Z0 F! [7 B, u0 ^- B

; l( }6 p# D3 w* w% e# \8 D: C) ?( m, V# k* ?5 j

7 y2 r  |% I5 B0 m# k8 c% f8 {7 D* |# r
" c- K$ H! l5 R0 z
無錯,耐咗就....................
# E+ B. _" V4 _9 D* z7 Y
, P6 u6 a: ^0 G; R我有套保良射咗無即時洗! {# x' l1 A' \2 {+ h
結果黃咗洗5返白6 b" _  B( i& r. Q: @0 b+ K( o" \
而家套校服淨系用泥射

引用:
原帖由 kinkinbb 於 9-4-2014 22:27 發表   2 c$ T! v! l; `$ X* f4 v7 \- v
最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
1 B1 j6 d9 ], @6 `: b" c
; [: }: Y. {8 r3 [
金記出的校服著泥瞓更好

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:14 發表   , O3 k  k" G# F- T) Y6 y

: V0 V' a0 |4 L7 X3 c) D. P0 I0 u/ @% l0 n
耐5中一次la
. @- H2 `; Y+ ?' S著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
2 g. {! n( b/ S+ s巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:16 發表   : `) H" w# ]" o. F: W9 d

! [  v: q5 X( Z% X
; n% ]2 v% E$ I: \0 m! R) O, h7 G) s我有套保良射咗無即時洗
8 e. @0 K+ {  N/ V0 M4 V% w1 ^: A結果黃咗洗5返白# F- T8 Q% V& r
而家套校服淨系用泥射
0 O% y2 p/ @" Y
我一射完會即刻洗,哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-4 19:48 發表   " i- B# x8 Q# U( g' _$ `  q2 E
我有一招是,用雙手稱開制服,成一片薄布這樣,然後輕輕的在龜頭上面磨擦,一開始可能會不習慣,要慢慢找那感覺,射的時候會很像性交的感覺,超爽的,但要輕輕慢慢耐心的磨擦,懂嗎?先試看看吧
1 c/ ?& [8 d# x; R# @. h1 O8 X
! M* ^: P1 w- c2 E( X& c
用肉絲更舒服呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:21 發表   # A0 ?2 o* G8 F- n) b
: N* L! t2 _( H4 Q1 K$ J' {& i
巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉
( k. b: H% A) W# r. _
& J& x  F- Y2 p( v$ i7 T我5可以比屋企人知我有校服ma

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:23 發表   0 y2 E3 E* S0 @- W; T5 J$ Y
5 w# m5 A2 h9 u2 k/ o* `- x
我一射完會即刻洗,哈哈
1 f  u" D& D* m, g# }- l2 ^+ M. ^; l% o. n2 [
我刀系,所以家中無人才會射校服

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:50 發表   
& Q4 y6 p3 t8 \: K& H9 L1 D$ G9 A
. V( }( `7 }* p4 Y* ]4 w$ K. h+ ]$ x' A
我刀系,所以家中無人才會射校服
$ r: {& R' y  ~2 I, P我刀係. M. g. \7 u. b/ w) d( ]* ~% L
屋企人去左旅行先可以拎出黎玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:49 發表   
! P- C0 f. v$ f& Y
  F) B3 `3 [$ g
1 b; T- }$ a7 C# H, X' V0 z我5可以比屋企人知我有校服ma
2 K8 Q, s7 U: ~. t
係房熨囉.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-11 20:44 發表   ! g  [; ^& ^, J6 G8 T4 ?

% C' u! _; J( w% R, A我刀係& Y6 F1 g: `4 M! T1 S
屋企人去左旅行先可以拎出黎玩
/ W/ `6 \3 o  A8 N: \' f, [6 B' L你屋企人成日去旅行?

引用:
原帖由 jacjac 於 11-4-2014 20:44 發表   
# G$ v7 I" T" t: w5 O* \  U) g
8 n1 f* r9 b4 K, {! ]$ t+ c' O. Y我刀係
. B7 ~" p2 S8 c3 m屋企人去左旅行先可以拎出黎玩
5 A5 l) g: P- K& C
6 t9 `+ b, J; e( ^
我屋企日日刀有一兩個鐘無人,我會把握尼d時間

引用:
原帖由 kingphone 於 11-4-2014 22:09 發表   + ?8 Z8 a! F' P

1 l2 _' Q0 H& S係房熨囉.
, u4 ?7 F9 y8 J* g
5 o3 n3 [! W; Z; H4 y; D
沒地方牙,間房子細

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-11 22:10 發表   9 A, p7 `- I# e( @7 K/ l

- O# _* ]4 M0 C1 F# a你屋企人成日去旅行?
# k" p5 V" e. |& H
唔係嫁/ N8 H8 c& |! z! d
所以無咩機會玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-12 08:43 發表   
9 d& }& W# K! c& O/ L: P0 r1 ]
: |- i) C; n& R. d2 }! N0 O
& l, X+ x  n/ h) ~+ y沒地方牙,間房子細
% \6 N+ q  ?- {7 I+ K& ^買到蒸氣熨斗囉

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-9 22:05 發表   ! J7 J# H0 v- P; C9 O# ?' a( P

0 V- v# i" L- ~著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
, Q$ t+ ~  H9 ~' `% n
6 z& o$ T7 c" V( W+ n# a" O我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....

一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味

穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨4 ~0 B& B2 `( P! b4 p2 m- p

$ E  e: z0 R# J  P. A% y好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   ( ^) s7 A) F2 b1 p- y4 @
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
5 O" s! S' Z* O
7 t1 G4 m; Q) |* u: t% R+ A好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
* V6 x, G. F' R8 s: G- }: q- ?! r3 ]- w- W
嘩.....妹妹咁詳細既.,.
8 j7 S& k# L, V4 j/ b2 y好享受咁喎-3-

最近訪問的版塊