嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

早幾日買咗第2套保良
( f& Z! u; ]: E) P! g! T9 G舊果套幾晚刀就甘射系條裙度
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:08 發表   8 i7 h; {* |, G/ U% ]; c
早幾日買咗第2套保良
4 D$ w. p& m% H# n/ y, n* s9 i舊果套幾晚刀就甘射系條裙度
% _2 i) G  S* v8 N都係Hi死人.

我都系冇幾耐之前買左套保良@@

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:08 發表   
, {+ A& B, {0 a6 v8 p* W; x' u早幾日買咗第2套保良  X# E0 p, I4 W9 h: g
舊果套幾晚刀就甘射系條裙度
5 G$ f$ D5 p: ~- c) A9 Z' x6 O9 \諗起都夠high~

引用:
原帖由 kingphone 於 3-4-2014 21:09 發表   3 z0 Z/ ]6 ?3 m8 Q/ E* Y

" c0 B0 x/ R  C2 m/ p都係Hi死人.
; U  }( f2 i/ t

# c  [2 d7 K8 O7 V: v2 K射校服果下好爽架

引用:
原帖由 kinkinbb 於 3-4-2014 21:46 發表   
- p4 N  F/ s' w0 y1 k+ W6 V. ^我都系冇幾耐之前買左套保良@@
' e; d6 P- B! l- v+ G$ ^
  X+ P: a3 S9 L" a  e$ s8 r我得下季,冇冬季

引用:
原帖由 jacjac 於 3-4-2014 22:21 發表   # q( J) T8 R# e/ M
3 f/ y! g. Y# P: b7 H( \0 o
諗起都夠high~
1 @' W  M  ^/ K$ ?7 B3 M+ A
, U! L; v, y9 a; y* [" a% [
果套校服最少比我射咗十次

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-4 08:48 發表   
1 m8 e4 i( }+ v# h2 S( i& l. [5 r6 R% U
) C/ n1 A! ?9 [  q! q' L5 u
果套校服最少比我射咗十次
4 D. d3 e& W5 s$ a6 Z( O. y
射得太多5好呀@@

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-4-5 15:49 發表   
$ j5 r7 P; O9 D) b1 ?
& l8 w  [/ `( L! w射得太多5好呀@@
5 |: f5 z4 q8 x, C( f
去都唔想,因為真係忍唔住.

引用:
原帖由 kinkinbb 於 5-4-2014 15:49 發表   
- R1 ~/ r0 R  ]2 x( [, O5 o/ w6 h9 e9 |2 f
射得太多5好呀@@
0 P" Q3 r! g; d8 r+ R0 J' ~1 Y# U2 B+ Z$ `, n# l* P
5系一次過射甘多, X' L9 [. [- o, m
分開好多次的
4 u/ S, n' B* o$ j" ZCd打飛機匚射二次先夠

引用:
原帖由 kingphone 於 5-4-2014 23:17 發表   ( o# ^3 \2 Z! R) i

) Y) k  I. @9 X4 ^去都唔想,因為真係忍唔住.
; }0 v! H5 C/ k* J, ]7 d* b- F' K1 f

. c* U6 ?& e3 p& y! R0 X系law& o0 W9 }# c7 P& x: c
要射就忍不住

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-7 09:25 發表   
- r3 `  p2 O( P7 Q) j4 l, V* G; j8 s7 r% l( ^
: G6 p5 v  P1 ]
系law1 o. R3 _, l2 N
要射就忍不住
0 ~+ m3 X4 k  L# }% X; u9 j
我有時都會忍唔住,之後即刻著返套校服打,

引用:
原帖由 kingphone 於 7-4-2014 22:06 發表   
( u3 S' z0 |2 A( r( ]# W3 m: G
' V2 h! z" H, \- S2 ^我有時都會忍唔住,之後即刻著返套校服打,
# U) C; s4 \' L# r+ S  x6 x( ^9 Y

) W. {9 V8 ~; l8 I擒晚著咗校服打,打到攰,就甘著校服訓

引用:
原帖由 Kidy1314520 於 7-4-2014 22:11 發表   8 \6 s0 t6 o4 ]2 p
# o  ~; I6 R( O
7 C. j% }# g  y- C5 ]
Copy cat

請問各位點樣清洗校服上的污積

引用:
原帖由 沛君 於 9-4-2014 02:27 發表   
* |% j9 n. Y2 k9 m4 j$ f請問各位點樣清洗校服上的污積
# p8 z9 K" ]+ l. Y  w+ m1 s* H1 l5 U% T- P( k
一射咗精就用肥皂去洗

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-8 08:41 發表   5 h; r, h8 q' n7 J$ f' J' b
; p+ R2 C% ~+ S/ V7 h( e1 b: H3 _

0 O) p' p0 X3 e- p/ z擒晚著咗校服打,打到攰,就甘著校服訓
! J9 p- Z, p! m3 {9 N+ R
著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............

引用:
原帖由 沛君 於 2014-4-9 02:27 發表   # b. w; f# d/ t7 H0 O' N; J
請問各位點樣清洗校服上的污積
% D+ j: x8 J* b- ]- R
, i% H7 H* R8 F  E7 A
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-9 09:17 發表   / q8 q( j) j! m/ J
' s$ m) l. `  D- r7 H5 G

" h( J, E  p" W* Y一射咗精就用肥皂去洗
3 R, _/ h( X2 z$ ~' l; E- z1 I6 S4 f
) k7 S/ b3 Y% L. u5 J: J( z  x
無錯,耐咗就....................
* {; ?9 D8 x# g' [$ g) \
7 Y% Z1 x( `7 g3 N[ 本帖最後由 kingphone 於 2014-4-9 22:08 編輯 ]

最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=

最近訪問的版塊