嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-7 18:32 發表   
9 D# g# H$ `- _2 e6 ]0 l' ]- g1 L+ |: p- a: y

- c, B' J" j" C0 A; ?4 f/ E: O* T我以前吞過,喉嚨不好受
/ i) `* o4 q# V- J8 P: i+ G* X$ \- n睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?

簡直回味無窮,食過返尋味!!!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

) ~* w! [9 ^- l+ m
  H4 H7 S, [. M$ s. h$ a9 s

開團一齊溶左啲狗公
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

- w3 k) `2 r4 Y) n1 ?* U

. T9 v1 ~: q' _0 Q" ^- U[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-7 22:03 發表   ; A$ X* E9 E: D1 D3 `6 H/ n$ ~, p; Z

( b3 X1 F) [# K+ k' ]. m. ~1 {! i睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?
: z$ g2 R8 P2 J  t
; [2 y& L0 \8 r2 x9 e5 L/ k不是太喜歡,在我口出

睇到啲留言都硬晒

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 17:46 發表   ! Z3 {* @0 s! n. u! c# H
睇到啲留言都硬晒
1 L' @$ X7 E) Y- e* V" N( @
5 f" z, M) @. e- M/ w
你喜歡什麼款打扮女生?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 16:58 發表   
0 j" Q5 r8 f( z) t0 c) Q5 ?" @# s1 K5 `6 |
2 d9 _7 V. P4 m# m# W. F
不是太喜歡,在我口出
5 }5 V+ v+ h, ?# g你比較鐘意內射?

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 12:49 發表   - J9 C2 A! L8 O* T( A
果種氣味唔喜歡係好正常,但喜歡既話就自己會好享受了
- g7 E) @. Q# x6 {5 P5 _而且就是喜歡,所以更加享受個過程同期望個結果
; _* P2 n" n, t, X5 `" p) f
我就係鐘意精液陣腥味同質感,重味D就越正。

比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到

& t9 v4 T. w% R' K: x7 T5 K

E- T% s# K8 N2 F* E% [$ u- T3 W[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 18:13 發表   
% A/ p( Z2 L4 F0 h6 R
9 X$ S. a* A1 H0 I2 T" O8 l
) Z8 b: C8 Y5 M" ?" M6 t5 \: s你喜歡什麼款打扮女生?
1 y* t' T% q8 i2 D; X; f- C7 D
, }! y) f. p2 |/ }/ v
喜歡日系少少,校服個類

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-8 23:03 發表   
: s4 j; d1 K. E1 T: D( n
; X: z! S6 T* ~% j  N, \你比較鐘意內射?
7 S$ m( m, n7 P. N

+ Y3 u4 J8 s* [" p- [男人是很貪心的
+ x3 _. ]6 Y( y初時帶安全套," y/ H6 t% o; |3 v% b/ Y( Q
之後不帶外射⋯⋯. N& q9 r9 {6 v; X2 G1 \8 N
日子久了要內射

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 23:44 發表   9 ?7 G# {: \, l0 I6 ?1 E; r
" f) g& @) c, b; v- ?2 J

3 X* Y$ R+ p+ U9 V# w- e喜歡日系少少,校服個類
5 I' J4 B& k* s2 t; e" f6 \
) ~1 ?3 o5 F1 [1 |/ z5 }
我穿著校服不好看- c* s; N3 I+ v+ j0 i
我穿著連身裙多

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   7 A: q# ~/ m" V
比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
5 Q- x+ j/ |7 d9 d6 J7 y. V; @
* v. b! X& P  U/ E我每次穿上新衣裙,他特別興奮4 `- X* [* X% _# d# y
會快射出⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:56 發表   
) e% [/ a* N* |6 Z+ u" U
  ]# \3 O4 n- W8 T& x# C7 o6 I- ]
- n( k; `& W, U% F: M我穿著校服不好看) g, L; f* [4 s
我穿著連身裙多
4 Q8 N6 o9 m- b: [, o, Y5 K9 a$ @

0 S0 `' [0 H+ n! f但你有男友,應該都唔會幫到我含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 00:16 發表   
( W5 d, r+ B/ ]9 ~
7 o( s9 z' j7 V/ k! S4 W+ p- B
2 m" l3 a9 ?/ o3 H$ j但你有男友,應該都唔會幫到我含
% o+ K, i/ W6 F' g9 u% d( w8 W, T5 S4 v7 V- q
我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   7 D- N* g& H3 l
4 z" U1 P2 @$ ]0 N1 V/ j係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 23:26 發表   0 b, s# Z0 |" |. j
最好係儲左好多日,又多又腥又臭就最正
% \. i- }( W( E# _* J4 _# y
無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口