嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:46 發表   
- m+ R! @- }2 y+ \1 t" }9 ~$ A! \( e8 R* n: Q8 Q
  K' G5 \% G. {  R
男人是很貪心的$ `' a# X+ Z6 J6 u
初時帶安全套,
! c0 Z; R+ l8 o之後不帶外射⋯⋯
, x& O- C4 q1 N# x1 f日子久了要內射
0 y2 w" O3 G: G) ^9 v2 z4 o
都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 01:27 發表   9 t4 g; \+ h' q3 v3 L

. u  C& P% N+ z2 X$ j! Z3 R' z2 ~# Q$ F! L; \/ F
我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受
; \6 H8 ?  Q$ v1 |7 |: `  B+ H

/ m4 u5 t) Z. n0 h/ i正呀,我都好想試下

& w6 \7 E3 ?7 G; w' F" s( J/ ~+ p+ t, s7 n/ @  H' q: y" e+ t( t

現在開放報名嗎?+1

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:19 發表     n3 ^" z! y% z( k

! X# F3 L9 F8 \: x係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口
% k9 c2 Q, r: V4 F6 l' Y- O# g+ O; X4 V
真的十分激烈

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:24 發表   
' H: X( j. C! s! L, O" n
( m) w0 G/ N" s. S無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口
+ X3 j! g9 n, X! g  E% P
$ H6 r' z0 y% t. n6 P我只喜歡分泌的咸味

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:26 發表   + X) ^7 \- q) ?) b2 P* @

, U8 {  F1 b( |: |都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……
5 Q# r) |% h! B
: p% y: T# g  |0 l
口中出,和內射% v! i( j0 w! r+ r7 M" @! A* N) G
我會喜歡內射多奌5 t: ^6 T" u& K* l& _' j
( e  `8 b. M) c$ j4 p$ B
我是穿著內褲做愛,射後精子由洞流濕內褲
, J9 O% |9 O5 t/ c" j: I7 y4 |之感覺,也很特別

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 11:12 發表   
. ^. ~" z6 G/ \  M% G4 ?, _
1 G  a8 ?: Z6 o8 y! e2 x6 @- F! e
- U2 _: U& x6 N/ U; C( ^9 n正呀,我都好想試下
0 w: ]9 ?. ?* ?. G# v
. n0 I* C: X) p  f# Y) U
男友每次和我,如我穿著新買衣服,或內褲也特別
0 {' @" |# N& b( f2 a, Q興奮,我通常不脫內褲⋯⋯
( L3 o* h7 M8 Y' {他有時說,要插我臭洞,一時又說只能給他一人插
1 W8 L% Z* \. ]! Y! h其實也很有感覺

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   - C5 [% u' W7 N, \( d
; x  b% R: w1 N9 w
3 I4 A, S/ m2 q2 K
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
: ^: l5 k7 S6 h1 @, t: A
8 e- e! w) N. P& }/ Q, e帶了套口交,我和他也不喜歡

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   
* R% c# Z+ u) @* P2 `( L# M) ^. ~  y1 _3 d/ c/ \

( R0 J  N4 b3 r% _- M) l8 ~+ n如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
8 ~! a6 H9 m# q
都係架,有人會唔鐘意陣膠味,我會抹晒啲潤滑劑先含,另外都有隻口交專用套,無咩潤滑劑

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:34 發表   
1 P, D3 o* C& j1 Q0 B* P* Q7 ~* d

7 S1 x8 c- a' Y' C真的十分激烈
' {/ v8 r' q0 ?係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:44 發表   
9 L8 ~! `7 c- h, {. ~9 k
( _# @1 ^, \6 H/ C
# {6 ^  H8 F: e! N/ T帶了套口交,我和他也不喜歡
. T( @/ P" x" Y: U( K+ C
係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖
: W" Q+ j1 r6 F5 e1 |9 i我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液% i) L3 P: M: K$ {5 m% V
所以我都唔太鐘意戴套含

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:35 發表   
  w- t# C0 }3 O2 z( S; L- H
) l: t) _7 U8 Y0 w7 c- N/ u# k
% o' e( C4 ]% u. ^我只喜歡分泌的咸味
- _8 H. ?% p# @8 T3 F
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 17:57 發表   
- \3 L' O3 w+ q" n2 K. H$ z- z! B' I8 p& N" e9 O
係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭
( {( y6 S* Y& J) p6 H
' u0 \" g) e5 R7 L' S$ ]/ y0 N相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:00 發表   % K7 [5 M- x; k  X4 I

( v) Q' f+ c# p" z係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖: ~* f; W; _) d3 o. t4 O& t
我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液
0 Y+ b3 B: T2 D) z所以我都唔太鐘意戴套含
& }$ _1 _, R# O" O, T3 }& Q/ h" w& L1 @
喜歡不帶套。貼身和口感

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   1 z7 Z: `6 X* |! G6 z0 |
, X) Q6 W1 |( `) M5 \" K+ X
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
3 T8 d* t1 T% R, w$ [8 s

+ Y0 P6 H0 o2 A, e  J1 v6 g8 L精子射在我下面,流於內褲裡,他不镶我清洗

Hi

anybody love jb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siumeci 於 2019-8-10 09:04 發表   7 {$ R! G7 t8 {' N$ E% c5 H
anybody love jb
2 ~  w( Q0 P0 c& _3 C3 x" G$ c/ D: Y
口中好像有精子

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
: m9 `" q2 |) ?" {: j
/ P3 q: i% C* N) [  O2 G3 |1 N& ]4 E我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
: E$ O7 j3 R6 s0 E" C聽到都覺得好滿足。。

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-10 06:36 發表   3 H" N( v* F( d) S. r
+ a3 w6 j1 L7 z5 K4 a; Y' b

) l6 ^$ Q2 F" D- w! _9 I相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比
/ ~' h* e/ r! I2 U! M9 U2 k我都想試下玩假陽具,從來都唔玩後面,但唔知點解呢排突然想比人插

最近訪問的版塊