嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:46 發表   / Q- x( c! {$ D8 f& F% p4 p) l* W
! w8 b/ {: p: g, b. @' `
& a+ W8 @, z% R6 G+ e
男人是很貪心的5 m( Q+ ^( @& A$ ~
初時帶安全套,5 L0 ^/ u  X, v/ j" D
之後不帶外射⋯⋯- U' N# T9 L1 k# x
日子久了要內射
/ F8 U4 `9 E. n; L% V7 S都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 01:27 發表   
* [# _' F* ?8 v" ?- R: N( N
: V" r: y, j3 q+ M4 y
+ g5 s2 y& a4 S0 D! t; s' w我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受
$ P0 G& _; N6 z$ U5 b+ m7 V
5 T6 B) t  R9 `# X/ z  c
正呀,我都好想試下

0 w% k- q' h0 B$ O" Y, L7 Y/ _; p1 `& P

現在開放報名嗎?+1

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:19 發表   
: e% D: |+ O7 L  D+ |1 i. a' o7 b3 \6 m- K4 A
係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口
+ L' f$ s2 m2 W/ m$ X* _- ]* `3 W; k. s+ Z0 _  l
真的十分激烈

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:24 發表   % B( D! m2 Z4 `9 l) M( h

' C' @4 K5 ]# v$ r無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口
3 i; t" j; p* S7 K  }$ o; {: r4 l9 n9 d) h6 |1 k' x
我只喜歡分泌的咸味

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 07:26 發表   
' T, D/ E  Y; {) f/ U  W0 l
% D/ M4 q% I5 a9 J都係既,但我識果啲男人,有啲反而好安全,就算幫佢含,佢都堅持戴套,話唔想條J接觸到我個口……最後寧願射入袋都唔益我……
$ j  ^0 z& m2 Z7 \6 e0 I8 P9 |. x/ J3 E; l
口中出,和內射. [: a& M/ I0 N6 \) @3 ^) v
我會喜歡內射多奌
2 F) d- `. Y- W+ ?9 T' r8 }' M9 Z
我是穿著內褲做愛,射後精子由洞流濕內褲0 T2 }2 l  M! a
之感覺,也很特別

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 11:12 發表   # f  N8 C2 Z$ b. a

% Q8 M' e( H/ p! ]2 s
- G, E2 P6 T7 W7 T+ Q0 l1 f. z正呀,我都好想試下
# @1 v4 u  i' }$ z0 T' T, T4 K$ B
9 P, c& ?+ ~0 C
男友每次和我,如我穿著新買衣服,或內褲也特別+ {# J5 T: e- c0 f
興奮,我通常不脫內褲⋯⋯
# e& }7 H, _0 A7 D- I$ k他有時說,要插我臭洞,一時又說只能給他一人插
* G0 H& S% P( M其實也很有感覺

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   
" T. [, z) P" f0 c1 K
! C- ~$ B. v  v% u; j( r' d3 s1 N" H- x" h# ]
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
. E. i+ F7 C# ~8 @8 U7 ]
5 P( F0 }3 E% k3 |) i6 p
帶了套口交,我和他也不喜歡

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-9 14:26 發表   ! Y# w2 D6 O7 O3 q5 @( {! T4 K

- H/ z5 b6 `% p! {0 s% ]; y. c# K: _/ m- E
如果帶住個套反而覺得好核突... 上面又可能有d 潤滑濟... 仲唔知有冇陣膠味.. =_=||
/ n4 p1 \" s: e/ z7 ?都係架,有人會唔鐘意陣膠味,我會抹晒啲潤滑劑先含,另外都有隻口交專用套,無咩潤滑劑

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:34 發表   
# L5 n/ p8 u" o0 {3 Y5 R9 t
- z# y4 M- k( c8 H6 h
$ N$ D3 ~5 t" a/ Z4 u3 L. e真的十分激烈
; X$ s5 B: _5 J0 {" X9 B) d
係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:44 發表   
0 L) d. x( X( i8 K' C2 F) [* e, b2 `3 A' q/ K2 s

5 c# D' J7 w6 H- X& D7 c- l帶了套口交,我和他也不喜歡
1 J# g9 W5 Z* q8 m係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖. x5 J) M) O  i* v% k
我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液
+ Z0 ]; ?! W' B9 m所以我都唔太鐘意戴套含

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-9 17:35 發表   + l( M/ u; u/ x

4 L6 l; ^* a$ n
; }  ^7 j* K  v( m% \我只喜歡分泌的咸味
$ S; I! `! j/ G3 W* q: ?& G
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 17:57 發表   1 ^; ^7 O8 m/ V4 ]

$ n+ Y" J; G+ Q# q# w係呀,對於淨係會自己打飛機既男仔,一試過比人含,就應該返唔到轉頭
( \# N2 _1 B) @% m' d; Z& p
- o% l( a+ Z0 l" _5 X4 h相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:00 發表   0 h  W: U1 E( l$ {4 J9 U- l
9 S* ~- y# T9 O( l# t" o/ W
係呀,佢又比層膠隔住,感覺唔到條J比個口含住既溫暖
; \( \. K% M% a9 X我又只係含住個袋,淨係得陣膠味,而且又吞唔到任何分泌同精液
6 \3 N: J! R1 d* v" c: P  j0 \$ F所以我都唔太鐘意戴套含
1 Z$ Y( g: ^% N# g
1 E1 R) H& u9 R6 d
喜歡不帶套。貼身和口感

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   , m8 H7 H) v) ?, M0 b/ c) D5 L3 K
3 Q3 H. a" _! R  \1 d# W
我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
1 a2 S8 f9 T9 r0 x+ A+ v% b

/ x3 y1 Q$ X. ~- y0 C# @7 I" o精子射在我下面,流於內褲裡,他不镶我清洗

Hi

anybody love jb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 siumeci 於 2019-8-10 09:04 發表   
( W9 t& l) r( ^. Z( M5 eanybody love jb
: C3 P9 l5 P$ ^8 Q' ?; K! D5 J5 {0 e
6 F6 s$ K1 m' b5 _
口中好像有精子

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-9 18:01 發表   
* w3 ]. n+ F# `; `  }. k. X1 [
" O8 q# M2 f  J: ~8 D8 f2 I我覺得分泌無精液咁咸,感覺淡味啲,但我一定要分泌同精液都吞晒,先覺得成件事完美
* D; F( V; V7 T/ V9 g5 y& S
聽到都覺得好滿足。。

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-10 06:36 發表   " g  c4 B: T0 ]
& `+ Y5 f) `7 t8 F$ o+ e) b
1 ^$ A& r5 u2 p+ w2 a$ t
相等於,我以前用假阳具,但是給真的阳具插了,感覺不能相比
3 k5 D) n5 G$ u) ~$ q5 k: A. U我都想試下玩假陽具,從來都唔玩後面,但唔知點解呢排突然想比人插

最近訪問的版塊