嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-1 22:59 發表   
2 j2 u9 m( Y# M! f, z8 z% p/ j7 g
5 X. O' h+ B: s4 `. m係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。
' t- z9 N- ?1 ?% D7 G# z+ Y你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟

未接受到口爆

我都想比人含,我係人夫,有人含嗎?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 00:49 發表   % q5 A7 F/ k8 n' s

3 F# M( e( U# }6 d: g你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟
( b0 I+ N: Y2 c5 l
點解件衫會污糟?

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 08:32 發表   . v  F7 Y0 K, Y# }

* B9 t8 N  _  M& R我都想試下好似AV咁輪流口交
4 S6 Q9 M: o+ O/ ]' V
我都想,我果次4P都約左大半年先約到,我都想好似AV咁有十幾人一齊玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 09:59 發表   4 y2 y! n+ W5 y( Q) P/ y

3 c& S; `' Y3 h6 g0 f6 b點解件衫會污糟?  
0 M: ~+ F8 h. `2 e* p: w
你睇有d片都知,通常d野滴左落身

我都想幫人,V7 tommybse271

% a* S, r$ F/ \( H4 x

$ |& Z% C* G9 l9 _3 o9 a$ ?$ U" t[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

0 l: f) M/ o, G4 t) f! b  u1 G0 y: {, O; I) q- F' l$ N) `0 z  [

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   
% t7 Q3 w9 Y& Z& z% H" L  `: u! ?5 ?! a/ n; q
6 Y9 W. \+ P: j+ ~8 z. R
我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
' K+ N+ U5 J  @! v3 J

$ |% }  K* e3 {" [呢個我都想7 j0 m9 |1 T2 F7 |8 G' A
不過應該冇乜機會
IG/Twitter: crystal_cd_hk

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 10:11 發表   8 y. L/ z$ V$ |. A
! {3 e# O8 v" p
你睇有d片都知,通常d野滴左落身
. W; L0 Q; p; u8 V
咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   
! H( @# A+ Y! M% i; u' O% Y  J$ }" ]; \8 l8 U' _6 f0 ?$ G; J. F( k
7 P. O  m3 G1 Z# e. B
我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
" g9 T. u5 [. M0 g& C; E# D: |我其實最想係比多人顏射同口爆,令自己成面成咁都係精液,再用精液做面膜

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 17:41 發表   
4 S. p& y" f  t8 \/ I  V- Y: }6 u* \4 m  ?$ u
試下係度組團啦
& Y! a# t/ ]& \. X& V* z好似都得喎,見咁多人都有興趣

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 23:30 發表   
) C7 O$ ]& k8 g! n, L2 u* ^
' Q, w+ w8 b' K+ h% u- y- Y( q咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌
$ g! p, |5 G  M! ^' o9 e通常你地玩呢d有冇除裝束?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
7 J* z5 H! n: R1 `- B
7 F; ~8 k/ \5 r通常你地玩呢d有冇除裝束?
6 S5 s9 K6 R! ^2 x- [1 W& b
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   7 U4 z% n: s5 {, B0 x

' w3 A8 n7 k: r& I除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
( y& ~4 F  Z; w8 D3 }- v1 v* ?估你一定好enjoy同男人咁3 n& o6 j6 I4 Z9 d! n
你本身對對手有乜要求?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
0 w% }1 Q7 A8 ~
1 Z+ j* ?5 a$ y8 a1 Q* w通常你地玩呢d有冇除裝束?
" _2 d, a# S- o% j5 q- r6 p
: L0 m% h: {: ~" A
我會仍穿著絲絲和內衣裙

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   + r3 i' i4 _. j% g6 U: `; f8 U

7 `3 G) ~& P3 j  k6 s- ]/ |& |除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
* ~  B% x7 |/ n9 H' H
; z  V. ^) a6 i3 R0 m6 ~8 b( R$ O+ N他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 12:21 發表   
5 L* A2 V% T- p6 C$ Q0 e% d  t! S
估你一定好enjoy同男人咁% ~# Y+ V3 v/ T
你本身對對手有乜要求?
% F4 R2 @0 v+ @1 _" j* v# v5 S當然JJ要夠勁,精液份量要足夠,咁先可以餵飽我啦3 g; k- K6 c; u6 P6 O) P/ h3 z
我本身鐘意玩束縛,如果配合埋啲道具玩就更好

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 12:28 發表   $ A2 N- Q% W1 l& J4 N: {
# c( v0 w0 Q/ w9 M
6 X9 n6 x1 w0 }( j6 G1 `
他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁
% {  s/ S" g  C. ]$ d9 w2 R. `
有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎

最近訪問的版塊