嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 13:37 發表   % M- j& B2 v( ^+ p) d

8 J8 t; z! g0 F1 u! \) S有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎
9 G) a! w0 r, v6 p& m
6 s4 k! r9 R4 O% |" @- p
我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根

h. ]: E7 R/ K/ Y, U( T/ v6 j4 S+ [; W7 _; C

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 14:12 發表   8 m  V. `! K# x( i
- M8 H7 ]6 W6 s5 P. B
: _. k5 @. [: [; ]% D9 K8 B' a. `
我都鐘意JJ夠持久同射得又多又濃, 試過含到佢射時... feel唔到咩感覺,搞到含多一陣都忍唔住問佢係咪出左了... >.
) h( N9 N+ h9 P# h3 ?
哈哈,但佢射果陣唔係會feel到有陣暖流射入咀入面咩?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 13:48 發表   . a5 x: X8 V! v' I
) c, c  I- }, u4 y

0 m  y- X% s+ P* N, N6 r我男友喜歡我穿著裙子,絲和高根
  J) Y! [# X, {' D! I5 U5 r! [
我通常都係玩校園風

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 16:20 發表   ; m2 A9 O* t& Y# y1 s7 \2 [
! H* L) C/ E" S8 g! y
我通常都係玩校園風
6 r4 d. Z' j- G6 Z/ f

: y$ i$ ^. {& b' B" {3 Q我會穿上裙子給你一看
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

/ |, x- ?6 W  J  C) F

9 Z5 Y5 r8 t  l6 f% W[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-4 18:03 發表   9 h. a2 j; V2 g9 y( l

# T! j9 t. T  u9 U! F
9 ^( Z2 \  f1 n) P" U; q講就好厲害... 話要口爆你,  但結果射太少也太弱了吧.. 沒感覺 Y_Y
! k( f5 L8 e" \9 P& j& C3 r. _8 s
咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 22:42 發表   
. X- J" I; P1 k" {: v6 u2 B! _: [; m( D3 x. D+ ?
咁我都有類似既經歷,同佢吹左好耐都吹唔爆,搞到要手口並用,最尾佢話射得,點知震左好多下,但份量極少
1 I1 p5 Q3 l, S7 h+ o! K
3 z0 N1 }- S" ^) |- _. A
我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   
% W3 ^2 V( t/ r+ Y9 n1 L& ?
; y! Z; t- q, s3 u7 R
- G. H' j3 m# L$ b2 W6 e我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
5 m7 w- ^% L  z1 X: x8 p6 S! m
如何調情???

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-5 16:36 發表   2 E& n2 k. y% m$ e( ~
; `+ h7 L; `  X

! ]" Y5 H) k( t* Z8 M$ F4 [1 H/ i1 [! K& t我會身整全身,由裙子,絲物內褲加高根,令我似足一位姣女人,才和他調情⋯⋯
????色誘~?

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-8-5 19:57 發表   
5 u' o( w2 I/ W- I& w0 ]????色誘~?
+ g- G$ j& E1 ~6 \0 e: B  C5 k! j, t* |" I; h2 \
我會穿著裙子,絲物在床, v: v  B) |0 H3 a
不帶胸圍⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

' n4 Z, q! D: r5 O- @4 h; M6 W( r5 G% k9 @1 K0 x

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-6 17:36 發表   ; s) ~! M% z1 f# X# W

0 T" t9 ]& }* D# z- g0 i, ?1 ?/ }+ O6 m5 ?% A6 Q. u
咁樣真係會好失望, 我最深刻一次,遇過一個JJ超大.. 張大了嘴都塞滿個嘴.. 而且超持久幫唔到佢出,然後叫佢自己插,最後噴了超多... 腥到不得了... 好滿足
( @  \' y3 G+ c
我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 18:01 發表   
. Q7 ~' S; j' y( K2 B! z4 ~: \" o9 B; O5 ]; ^' T! t& Y
我都係最鐘意同JJ超大,又射得多既玩,可以餵飽我
& }) e5 z! [8 x2 j% C( w' w# G) u/ I% ]; [
男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-6 18:14 發表   
+ j0 N0 ?  W1 P" l; r: a5 y* h( {- x" Z
* `' ^, H1 Z2 p7 `
男友射時, 他JJ 很硬很漲, 我好有口感
& X) t7 F# o6 N5 H( W非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-6 23:16 發表   
4 i- ~5 z9 H' G4 X+ J- I" a; E, j0 m+ f
非常同意,越硬就射得越勁,啲精好似水炮咁射入喉嚨
; r7 s% c; _2 v0 H) W* T0 q
  R; p( f8 d6 @) [7 @. a我每次穿著新衣裙,他特別興奮, I' i' h! G! \4 D/ R) m4 q1 x& W
我也可給他射入我洞⋯⋯

|9 k4 O( T. R4 ~! M1 u

4 @: z3 ]' i  z  D4 x( B. W[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

睇到我好硬,好想口爆人

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   ) v# s9 F( G" N" I0 x
射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
; }- b/ g8 ]. W" c( z1 M" }. S1 z# a  e- [( G# @  `) J1 M5 {
我以前吞過,喉嚨不好受

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-7 15:42 發表   
8 e& O, `. y0 w4 u8 q射好多好多入口時,漿住喉龍同個嘴,成晚每下呼吸都傳黎精液既氣味,時刻都諗起幫人含緊同口爆既畫面 >_
& i4 H: p8 ~8 y$ I
我就係最鐘意呢個感覺同味道,所以吞完都唔會漱口,專登留返陣味