嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-7 18:32 發表   
* e7 s9 T2 [. e- b4 f- E) r) t, L$ [' V7 Y$ M0 Z! j* d, F
  \1 ]2 D- x+ r( P( x" V$ V" _
我以前吞過,喉嚨不好受
! X+ {7 F5 Y) f/ {. \# |
睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?

簡直回味無窮,食過返尋味!!!
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

( `2 ]6 v9 I8 f8 E6 T
7 C, H2 A/ ^1 e7 P# a[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

開團一齊溶左啲狗公
我係詩詩香港日系女生是個跨女TS
WeChat: sher_man003
Line: sher_man0069
Facebook: 葉詩雯
Telegram : Sherman_shi

3 o1 b# z7 D8 c9 X6 B; C' s' _
, h- j, v# J% F. N[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:19 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-7 22:03 發表   
8 Q! V. K* ~4 U; s
3 j: n. T! N8 n8 r% ~% `- b睇黎你唔鐘意精液陣味,但你鐘唔鐘意比人口爆?
: r) \) m' D+ y3 `
9 e! Q6 }) ?/ g& Y6 j. n! L不是太喜歡,在我口出

睇到啲留言都硬晒

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 17:46 發表   
5 l# M% n8 g: B# J- ]+ X, U/ }睇到啲留言都硬晒
% y2 O- a3 W% }8 Z% T# T& Y$ t6 N1 K( X6 q8 w# }, y3 w
你喜歡什麼款打扮女生?

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 16:58 發表   6 g" [" e) m8 |- e; X! ]& p6 _

* L$ f; u- T- X9 j; K* Y8 S
8 I2 t+ E. B1 C" S" M( d2 L不是太喜歡,在我口出
  ?) F/ M+ M! I1 F* I9 {
你比較鐘意內射?

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 12:49 發表   2 U: V$ H. ?# G1 g) C
果種氣味唔喜歡係好正常,但喜歡既話就自己會好享受了
) L/ C7 r2 S* y而且就是喜歡,所以更加享受個過程同期望個結果
0 ]4 a  O; M8 L3 j9 E1 J
我就係鐘意精液陣腥味同質感,重味D就越正。

比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到

: Q) \# E% {  i& F1 Z; M
% \8 T- m8 f# U, ^" n( y3 H3 y[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 18:13 發表   2 ]" M& ]! }. z* d4 k

2 b( D/ C  w1 o. E; R/ g; ~9 N( a+ _& r, I7 I+ s
你喜歡什麼款打扮女生?
- d+ H' r6 t1 z6 A
- L5 Y/ T3 x' l# A8 x$ l
喜歡日系少少,校服個類

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-8 23:03 發表   4 S5 j" u2 M+ {8 G2 m- H

" a* _* X/ M) Y4 ~, }你比較鐘意內射?
' J& t" }5 a# _7 E4 ]! Q7 C- z& A
# ?# ~( ~6 A9 W  T
男人是很貪心的
0 m6 r" [; e; e初時帶安全套,- q- L8 }( f; q
之後不帶外射⋯⋯
0 `- Y) @5 d- m* S日子久了要內射

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-8 23:44 發表   
" \0 h0 v$ b: d1 m
6 i7 W  I+ Y9 Y2 b' _1 |) \. w* p  G& G
喜歡日系少少,校服個類
& w4 i2 n/ ^+ N. n
* C" y3 z& V1 C1 I我穿著校服不好看3 s. y& u2 S7 a! K
我穿著連身裙多

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   ' n6 e$ b* {! |
比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
9 L7 I; ^* [& z. Y
6 \: j, V  l% N9 h% G( h& S6 Z我每次穿上新衣裙,他特別興奮
7 x0 i" l1 v) c1 m, y8 G會快射出⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-8 23:56 發表   5 o+ I* A) `/ ?7 l

' D3 Q% `3 b6 Z# s4 p+ k
2 X# ]2 Q; C$ F$ \) q我穿著校服不好看6 N7 B) @. Z: _0 A( r# h- W
我穿著連身裙多
7 u/ \( o6 u! B- M: U( Z* Q
$ ]+ l2 D9 ^) I/ ]
但你有男友,應該都唔會幫到我含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-9 00:16 發表   
8 I7 B) O: k5 e4 P
* O) `8 N! Y/ Z8 z
7 n  e5 r: {& U- x" ?但你有男友,應該都唔會幫到我含
8 |. l5 F' O, S
  P: Q( `. N0 K( r2 T3 \+ d6 Z3 m1 b1 W
我幫他含時,我會穿著裙子,絲物高根,給他視覺享受

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2019-8-8 23:19 發表   
( u2 r6 p1 T. h* P' Z* w5 y7 [比較鐘意含到射個種成功感,明明係一個男仔,但又可以令到另一個男仔射入你個口到
" _  k1 F% j5 g# t4 X& o係呀,我都同意,試過幫個未比人含過既男仔含,點知佢話爽得制,唔洗30秒就射左,仲想推開我,話唔想射入我個口,我梗係攬實佢,唔比佢條J離開我個口

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-8 23:26 發表   7 h2 B8 N0 k0 Z" h2 P) Y* q
最好係儲左好多日,又多又腥又臭就最正
; p/ \' K( \9 Z+ h無錯,要份量多,所以我玩之前都要求對方要忍返幾日唔可以自己黎,味道要重,試過幫人含,射出黎無味,完全唔似係精液,淨係覺得有堆結既野射左入口

最近訪問的版塊