嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

真係好想俾你地含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-13 00:42 發表   7 u7 `- U8 Q( N: `0 U# D) l
真係好想俾你地含,想睇下係咪咁正
4 O( C: u) u: P8 v0 M  t. Y  x$ L/ r

2 `, s/ W$ e& v# q* @我會對我喜歡的男人,服務他
, r/ P9 y3 M3 o% H( u看到他興奮,我也非常滿足

引用:
原帖由 beeyeeleung 於 2019-8-13 06:58 發表   ; K- `9 z" ]5 h3 O6 M; j( z1 x
真係好想俾你地含
& e) d  P4 w4 B8 h% H$ ~: |. `

# @9 |$ @2 T, t- D/ D我幫他含時,或插時,他會叫我做老婆
) R; `* \9 E4 J$ j! e$ I也會心甜呀⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-30 18:09 發表   " b4 ^  @3 o6 i8 g+ s
" Z1 t* f" W6 f. B
1 m8 w6 a9 T* P) S0 j9 F+ K
我喜歡含硬硬的JJ
& u% k9 w; v. u6 e1 p! a
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   # K+ w7 b7 f6 V6 I/ b

( H; {# x( o7 S. v- N3 ]" K當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
. h8 M  }  R5 v+ L3 P( Z# s6 c
+ u% G" {& _' L5 _% j. z他在發射前,又硬又漲,口感非常之好

8 C* _( M' m) j5 D! o9 M8 `9 t  L  \. {( W; F! z. p; e

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   % U8 L, C, ^8 j! \' @7 ]& |1 X# D  |  k
好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
! }+ h  c, B1 g# i4 g: e
# z1 L, T" Z3 M/ U' F( _- e我未試過同時和兩個男人在床上
5 z( ?9 J: Y2 k2 ?我估計給男人插著我洞,幫另外男人我會含得不好

所以要讓佢自己來插啊~

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 14:41 發表   
3 e( i# U4 U. ?" g  d. F* y所以要讓佢自己來插啊~
& H* B/ |! G+ x4 L
  M; _& K  Y  ?
當男人看自己,穿著新裙子,不論含和插時,也特別興奮+ o; n* u, r' w0 ~; c9 _
所以要打扮一吓、
3 b* \$ w$ D$ f) B更要説話中調情

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
7 g2 a4 {# ^" d# I, K好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
. J/ A! j) t5 E" x/ {8 k+ I2 E
( z7 k) i0 l; |# G2 }% |' l7 s3 j我只一對一的

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   
3 _* l& p& W6 C4 j% n+ P( s4 ?: v  C1 m8 q
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
% q: S. f- h2 I1 P2 d0 E
2 A) l5 U/ X  S  T2 J2 P
我喜歡吻他的JJ頭, 吻至他流出分比, 也幾好味

WeChat  joe2307

喜歡被口交/ f* }' E2 t' `, Y* @* z
& N9 u$ y" V* i: t3 a
V7:ckc444

好想比人含呀
3 Z- J0 Y* p; A, Q! \聽到咁多cd朋友意見同技術
1 b6 _; c+ C- v+ j2 b2 h諗到都硬~
5 _+ [% G& n' @8 V  CWeChat OrochiDick

含我/ r" E- T, I2 @5 n: i

3 |) e+ K, g  M( J, E+ L- V* H9 PDaweie7

未試過同CD, l! h. ]8 ]* b( n$ f% q+ o
唔知感覺係點🧐

引用:
原帖由 OhYeah 於 2019-10-8 08:41 發表   
$ c! ~$ t. j8 g3 Z+ e5 g未試過同CD
& W; C5 ?+ y8 _: i  Q$ J1 J2 c唔知感覺係點🧐
; |5 `3 l% r4 [3 ]

, v4 @# p1 L7 ?8 p7 FCd 含伱?

我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆

引用:
原帖由 suensdh 於 2019-10-11 16:18 發表   
! ^- I2 `' C: i% h我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆
! ^+ B  ?" C: x. @
. r9 w4 {5 p% O我也是喜歡含& ^: }$ P% s# l8 D- J- P
含至另一半射精,好有滿足感

未比cd含過 不過男仔應該好清楚男仔
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好