嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

真係好想俾你地含

引用:
原帖由 alanchan12345 於 2019-8-13 00:42 發表   
& o, d8 Q; C; X' _9 I6 m' |* V# B真係好想俾你地含,想睇下係咪咁正
8 o3 M& C* W. }; d
8 M4 n# W" d5 g! h& ^我會對我喜歡的男人,服務他
2 \4 K- ]5 a  I8 ]: b/ B看到他興奮,我也非常滿足

引用:
原帖由 beeyeeleung 於 2019-8-13 06:58 發表   
: j5 d7 U; [: _, c7 D$ @真係好想俾你地含
* D6 f/ H3 i: s( o
2 m; w; j5 L8 X9 t- c$ n8 o$ U' r我幫他含時,或插時,他會叫我做老婆
3 r, U% p2 s1 Z/ t也會心甜呀⋯⋯

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-30 18:09 發表   
- m1 P8 F1 z( K0 B& K+ V6 W7 |" L. |9 q# `1 q, @& l8 {% l, v

1 j7 p% p2 C8 G  ]6 U我喜歡含硬硬的JJ
% I$ Z4 E9 [2 X! a當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
wechat---- FireredRose

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   0 |, @! i! n, S/ b; k3 ]

. q, [8 [( n# n當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
0 \+ V2 U% V* X% I; v$ a
7 X7 `1 z: c) D
他在發射前,又硬又漲,口感非常之好

+ ?# U  |# f1 M  C9 E: s' r3 M8 w* ~) |/ [+ L

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   0 t! M" d8 A+ Z7 e
好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
! j7 `  h0 ^& i+ Z( x6 Q, j% J7 r

; m4 n6 @1 N+ ~2 ?& [我未試過同時和兩個男人在床上
, L/ F  |7 P( y& M/ _9 B9 B我估計給男人插著我洞,幫另外男人我會含得不好

所以要讓佢自己來插啊~

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 14:41 發表   
; a# |* J, k- o6 L, q6 W所以要讓佢自己來插啊~
  F! T0 a8 W. p" T% W) b" i* Z( R" h3 H" W! s0 J5 n- X% Q
當男人看自己,穿著新裙子,不論含和插時,也特別興奮
+ Y5 R, }0 V" J0 f, G" m9 F2 M所以要打扮一吓、5 Q1 y5 T6 }& u: C# R% E
更要説話中調情

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-14 12:08 發表   
" J8 l  f" v# m好想前面俾人抱實頭插,後面又俾人抱住條腰插,同時間俾兩個男人響兩個小穴盡情發洩
- ~! c* v$ \- y+ L. ^' j2 Q/ _) q8 [# S  [0 _( y: J( D. I
我只一對一的

引用:
原帖由 maisie 於 2019-8-13 15:13 發表   & v; Z2 D' _7 g+ _
2 I( U8 e- Z& S  y
當然啦.但冇包皮都好緊要的,我好不喜歡包皮長
+ U: k+ \0 ~/ W* [
; ]7 [7 E: A* r5 \3 F我喜歡吻他的JJ頭, 吻至他流出分比, 也幾好味

WeChat  joe2307

喜歡被口交! Q/ O% Y! {& i3 g# |6 w

, E5 ?7 C8 Y8 CV7:ckc444

好想比人含呀
0 J' J7 w" f3 ^/ \: @, ^5 l* U1 M: j聽到咁多cd朋友意見同技術& h1 W& B) U/ s+ p( b, ]
諗到都硬~  @# e+ J6 y4 i; ]& O
WeChat OrochiDick

含我: D3 R& b' T: I" Y6 w$ H
8 `) O! n. m' t( E6 r3 L
Daweie7

未試過同CD; J6 c( t) f2 z" o( {" E
唔知感覺係點🧐

引用:
原帖由 OhYeah 於 2019-10-8 08:41 發表   
, k/ P% w6 C. c4 b! N未試過同CD) ?- G9 @7 s5 w& m+ c. r6 e, d, d
唔知感覺係點🧐
" \" g2 o; v( N1 T' L! g
. _! B7 i5 D- L; T, v! b/ l
Cd 含伱?

我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆

引用:
原帖由 suensdh 於 2019-10-11 16:18 發表   / {; w8 P" ^  P) b
我就淨係中意含,但我係男,中意俾cd口爆
  a, r: E1 e" V: J: \" D+ h. @. p
4 ]# j; C  E1 m9 z! Y
我也是喜歡含3 i' x. y) B' d4 s5 e& Z
含至另一半射精,好有滿足感

未比cd含過 不過男仔應該好清楚男仔
HKCD「絕對領域」及「乳膠手套」癖好