嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   * i! Z$ J7 V; V2 K: T
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨2 S2 z/ W+ Y4 q% U# V

7 Z' R  e" d$ b( L% C. S好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
8 b5 m1 a* E+ z" E' S7 E
我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   , G, v* P" ^( o( F+ ~5 Q" X( |$ z/ j
1 D" s2 \, P% Y- y4 U
4 P2 D& a  _0 n5 Z5 W  p8 n! Q, |$ u
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
/ b9 s# n! V- Y7 F2 b8 o點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
- @  j0 X/ Q9 ^+ @4 F穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
7 ^: u# i! A5 M: ]3 H& ?
5 G; {" Z1 W$ O! t" W8 `! ?0 H好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
2 j  }, S  A: ^$ g4 I+ Q7 c. z5 Y! f是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   9 s" g; @" x4 ^3 J

( h4 A. d$ Z; P# _+ p買到蒸氣熨斗囉
/ T) G! z6 z; @% T4 \# c8 p+ C
/ h/ ~! l* z# d! ]. d
打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   
) Y( ?' ?6 {  n. K% ?$ R) _- V# K+ T0 z3 l7 d
1 h$ {- Y0 x2 [7 u0 ]9 I
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
7 B3 m: t9 d% E% Z
2 i! u. s# O* }: `* a1 s姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   
9 |! L# S) {0 }; ?# y% t一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
$ M7 J( p" E  _$ F9 q! h
" {9 w. N+ v2 u9 a5 K/ |我cd咗刀會對住鏡打飛機law
' K  E% C4 [: ~" ~有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   9 ~9 S7 i2 y0 ~: ]
穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨  y* |, V9 J- S- R( [
" r; G: u) f; Z# z
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
( v. b/ m! a2 I6 R# _
姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   9 s* B7 n* a7 e' D
6 d2 E& U9 c$ p) E4 C
是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
7 W( d5 n- j/ l8 q* M, t- W5 \/ ~" h8 V
我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸& g: Y" t7 _* T, c; B
用沐浴露慢慢倒在身上' @7 a1 I, a1 A6 f( K; ?
感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射
9 B' Z0 ~# s4 m唔知有無機會呢7 U- B. L& X% G7 Y8 ]

$ W" {2 H+ q( U5 b% S[ 本帖最後由 serene133 於 2014-4-14 20:44 編輯 ]

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   , ?; Y/ A1 M; [/ F9 @) ^7 G
! W* }9 I; x( \

3 \4 Z) F2 I6 d: @打直刀可以熨果d?
! f# V3 C; ~$ T8 e1 k7 q/ v8 I; B
係呀!
1 z- m6 j0 i' n: {買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   ( d% H3 R1 k$ o  `# F2 b( c: n
* p1 z+ Q$ D/ H0 F
點解會無呢?
" q: q& P- j& l$ n! ^& e1 s7 L+ ]
% S+ L0 p1 n8 h6 K( i! P呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
1 O- ?$ A; B. g$ O+ T$ R3 {' Y+ ~7 I7 \/ R4 C% n# A  b
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   
3 V* \0 N6 W8 Y, y4 a, T
! W$ t- B. L- o1 T5 \& P& B. k$ a- M7 T* b
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
! J( J. [( F$ t% i5 v1 W' }

) k! U4 ^% T% T* X唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表     }, d+ M' p) [3 m% n; R
前兩晚試過全套校服在浴缸5 l" L- h; K: R! X) Z/ }4 Y* C
用沐浴露慢慢倒在身上- A; q" Y1 w! k& }- Z0 k. O  n/ V/ {
感覺一絕
) r+ Y3 B% O3 T" Z0 u# a8 C. O9 U/ V! X& {- `" z7 b& Y6 u
姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   - Q7 \( E; t/ a! D- a

7 C. P) P# d9 B8 ^' E* k2 ^係呀!" M3 r! ~+ E; M  ]. S1 B# S
買返一個用啦!
7 X7 e; n1 p3 r0 g& T4 w& @
1 [& O7 e% S3 B
等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   1 z+ s6 a/ m5 |* s
/ n; l. N8 i% g! A7 N, v# F
  ^8 i* s8 Q. w
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 4 f  o- v- t$ w; p

8 ^) e5 U, \0 L/ W0 R5 v+ c- \  @6 _1 a$ t) Q$ O" `

8 ?: J% N6 O" u1 n2 ]; D  w唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
) @0 f5 Q5 w) a9 K' ~

6 j4 S8 M3 U8 H旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   
& S. E: C, G# \" b/ }% ?3 _4 b前兩晚試過全套校服在浴缸+ Y  E! h& v$ A
用沐浴露慢慢倒在身上: D+ N) F, A4 `6 l+ N
感覺一絕
8 u* ?/ @, s7 ^( u+ s) U我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
2 C7 Q( z' r, k; {越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   
/ T9 V$ k7 {" ?# m4 G) @4 T# @
2 X8 p5 N" n3 B$ C' }) s我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,: _2 E7 P+ p2 F0 `3 h
越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
$ E) O2 S( K* Z在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的- j& e- H4 y) n0 ^5 t: ?
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   # _% c8 x% ~* v5 Y
/ B  y* ]2 v# w/ A8 p* A
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
! y7 i$ d+ F7 f3 A, u- C那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
1 l- j# ?9 y& b/ C$ q. q# F! b
等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,0 i5 l: R! t4 w4 M  u6 d; d0 E
唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看

最近訪問的版塊