嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
4 M3 i4 H$ \' v2 ~- q- |# x我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
+ E% \; G* ^9 }, j' S) C
試過著住幾件白色連身校服沖涼,2 U6 _. z4 [/ }; z( W, ?
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,, o: W1 |9 m1 j4 y7 d4 ^8 e
感覺好正,浴缸儲左水再浸落去又另一滋味~

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   3 D; S0 X8 }! ^  L
4 x1 j7 P# ^5 Y" z+ a2 M
試過著住幾件白色連身校服沖涼,: }* d6 j  u& g( Z
濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,7 ^; W3 T. p/ n& l4 B( B
' G5 T% t% R6 q2 f. C4 z# p
6 {! v1 B$ k$ Z" ~0 d  @
我屋企無浴缸,只係試過著住沖涼,好想試下浸住既感覺 ><

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 22:32 發表   ) x7 ^" M6 P6 D4 E
0 W3 _; ]; Y' g6 _

M! [" [- J3 x! _" x其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?
5 D2 X2 B; X; R# U1 V0 I) w# }0 N. a+ _  _
鎖幾個月都唔會有問題) h9 ^4 O9 q0 d6 G4 M
今次比女皇鎖左三星期3 X1 z+ n8 s/ l( O  {5 B) v
最長一次鎖左半年

你真好,我也想有個女王

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-5 22:51 發表   
4 C; g5 `7 ]" d& [- A* B4 ~0 i7 o8 T3 s) _; N
試過著住幾件白色連身校服沖涼,
" f/ E, l# T: q- f) F3 p濕左之後感覺好貼身,同埋濕左之後校服墜住個人,  `5 M' C; ]# o- a+ ~" b
6 l# R7 h7 P8 G% `' R, y! {+ Y
我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好

仲有射完之後用校裙抹jj頭,讓校裙與jj頭黐住,等精精乾透後,跟住用力一拉,將jj與校裙分開.

回復 46# kingphone 的帖子

這樣真的爽嗎?哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-6 22:13 發表   
8 d4 @7 w" Y' @6 k9 u' I這樣真的爽嗎?哈哈
# Y9 _' d  M, L2 u& |# [+ v
淨係一嘢就無,不過好痛.

我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   
8 H( c4 E. r7 L我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
' i) M: \  c% N4 @* X" e3 }- R; k. i$ {9 s4 @. p' x2 k
下...點樣射自己精入口...

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-6 09:29 發表   & k, L- ?; s: g4 `  o) G
+ ^3 ?8 Z' u7 k
我都鍾意著幾件咁去濕,浸完出水一下水不停從校服流出最正,如果有個私家泳池可以試下出水既感覺就好
) F& z; G6 d- J2 B' d: X
0 s, m- s: Y& L1 x2 y
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋' Z) q5 a  h8 n( T
啲底裙同bra帶現哂出嚟4 r4 h6 x* h0 [8 Z
好靚

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 23:19 發表   6 s8 l, A$ |+ [; Z- s
我就著住校裙加震旦。射落校裙好正。試過射自己精入口好似比人攪完
4 |8 W/ _5 V/ X* W  g

. Q0 ~7 g, g- k& u+ r7 t5 |
! r: q2 S% |7 P呢樣我都想試, 不過未買道具.......

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-6 23:42 發表   
. N3 r- e' o5 z- @+ ~# m* s* r- E  d' [: s, }5 c" c% J) f( e% \% Z

2 Y+ U  g2 c+ n* O! q- n下...點樣射自己精入口...
5 W' @9 T1 l2 I& s; j+ V7 b: b
( i" ?7 d8 @5 R0 n% n我射就未試
! W" l" ?- {, ~  O+ o但係試過用BRA打機機,射左係罩杯入面7 [, q& s: l& N
自己舔返

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-8 08:29 發表   ' O" v. ?7 N2 D, D

! a1 Z( Y( h% m& {' D/ ^8 v" g6 i1 n: z' o5 A1 M2 q
我試過著好整齊校服後用花酒照頭淋
# k  [  r7 |  V; E啲底裙同bra帶現哂出嚟7 o) I' R$ ]! ^/ g
好靚
% ^$ t! {0 N' [1 R. Q: ]慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正

回復 2# lwl 的帖子

我同你一起玩啊!

著住嚟j,不過唔射上去

引用:
原帖由 jacjac 於 2013-7-9 00:54 發表   0 n7 f4 L, S: ]0 N* T" V

/ g* K: Z, ]6 R2 j0 d慢慢濕慢慢透出黎個感覺好正
$ u2 e( H) W- ?% D& I( I$ i' v' E# d+ q  N% b- `# \
條裙貼住個身先最舒服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-9 06:45 發表   - T% O2 s9 E% z+ m

0 r8 M! P& U' e% q( A# m! Y4 L& W7 {) A' C5 F
條裙貼住個身先最舒服
: p; Q" }2 T0 a; i8 J& _我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-9 07:47 發表   
" i! D/ E6 u( r+ b" R9 D9 B& v, ]# |% J* x8 k
我都鍾意慢慢濕,愈濕愈透的感覺,想試下俾人用水槍慢慢射濕晒
5 N9 U. V; e7 U* C5 |" K( T' b0 V
鞋,白襪,裙,打底褲,底裙,胸圍) W4 d9 ~+ P' \- ^
慢慢由腳濕到上去頭
8 h" C2 G/ C8 g7 P- z好爽架!

回復 5# kingphone 的帖子

我之前曾經著起條白色連身校裙然後兩手抓住裙頭嘗試將它撕爛, 不過係咁猛扯咗好多次都唔爛, 只係搞到裙頭皺哂. 唔知你係點樣撕它架呢? 通常你係撕邊類校裙?

最近訪問的版塊