嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 21:34 發表   - U6 r- p3 c% Q* t- |" ]

' q0 A" o2 n- i. f/ A仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
5 T  x7 ]7 D1 N0 o% n
你地好大膽阿xd

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 22:28 發表   
( {! Z& w3 A) \( A2 _
- C1 ~6 O0 Z# _你地好大膽阿xd
# w# r" `, ~2 ?3 R係!
" g8 b& S# n9 n想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 22:37 發表   
' t+ h' X6 t( S. x7 }. T+ _/ L
4 I3 K4 R1 g5 U6 N係!
/ C) c- {8 ~4 e- O想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
( j* t' l  ~  R- N$ a6 }! r依家有地方??

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 23:03 發表   
8 S) E! L4 @; a# w+ |4 ^% O7 p* v- y" J2 r6 w
依家有地方??
9 c3 h# H) L( w4 ~有,我搬咗另一度住.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 23:18 發表   
+ q/ }. j/ F+ \( l6 I" P
: k& J& U- K& f, C; c" e# r- \有,我搬咗另一度住.
9 q2 ~# M5 ^* m% u55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 21:34 發表   / e! A1 U2 v) u9 `0 H1 T  O/ o0 c3 B9 t
+ z5 P2 k" k. T4 P3 a
仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
1 Y# }& u4 p6 u+ E姐姐幻想自己比人強姦?! V* e, r/ ]& q& _4 A9 Y2 C. K2 O) z
點解要c難d校服?

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 22:37 發表   * _2 V' _" X& w3 O/ n

7 \1 x# c+ u+ w2 C係!/ ?% N1 n3 L0 A! y
想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
- i7 K) O2 o) A2 S. C6 w我中二樓梯打飛機系因為刺激咋

引用:
原帖由 loolool777 於 20-3-2014 01:11 發表   1 B% N% ^; K" o

2 i, n, v. @  j" @  k/ T- E55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha
  @7 g; j; G! B& v9 _
我會行過去一齊打lol

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:47 發表   8 Z1 T3 P  Q& u4 Y$ {" c6 P& G
) y5 n* x0 _% q# x0 i- C& O
姐姐幻想自己比人強姦?% _, J+ y: N+ Z) `9 f
點解要c難d校服?
4 ]/ ?2 }- D. |- D
因為一路打一路撕爛佢會好HI的.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:48 發表   9 H9 k" L& Z3 ~2 K9 `, a8 P

4 U( l3 H- n; F2 t8 P4 s我中二樓梯打飛機系因為刺激咋
$ Z" Z" F4 b# o7 S$ l的確十分剌激

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:14 發表   ; T: D" w4 W0 D7 o9 n+ P+ l
: T6 `6 v/ @4 e  ]
的確十分剌激
. P# H1 h4 U+ n4 @

# ?# N5 f/ z; a  G8 L我今晚會搵公園既廁所打

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:25 發表   / U& W/ ^+ K, G6 l4 i9 r

( V' ?7 F: H+ ~5 r4 Y$ X. D! e3 z4 l% \$ s
我今晚會搵公園既廁所打
; G5 Z( B; M& {4 t
嘩!

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:08 發表   + d# H; X0 j  p0 a+ x
3 L; k4 V, P4 c. Z
嘩!
; p2 Y- A2 i, g1 [+ {5 c; p8 F

7 {/ r. K7 u* e( |0 y: v擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣" V# |) Y0 S+ D) ~! }  K
冇人陪我打飛機
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:48 發表   
7 a' v* f: ?/ ]6 i* u
6 _4 w1 }" e3 d+ p2 I1 [+ D  y& e7 `/ O2 }
擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣
% p6 T+ B4 p  b# J冇人陪我打飛機
3 I4 N. A0 a0 R3 {- F1 p* X- B1 I9 {
厲害啊!

引用:
原帖由 kingphone 於 22-3-2014 22:47 發表   ! X: [0 ~: w2 I: m. V

* ~" d1 \. e* E4 X! ]  r+ `, E6 H厲害啊!
  F8 m0 N: y+ T1 Y$ j; V1 ^; Y7 X8 N3 H* H
今日放學刀行左一陣! B- f1 O# |6 R6 u3 p/ X
不過再遲d要換下季先可以出佳
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:13 發表   
' u9 i. S( B: j$ }; B" o
" f: ~1 Z0 I% [+ U因為一路打一路撕爛佢會好HI的.
0 x* B3 p$ J+ i9 \9 l1 V我都試過係樓梯玩過% \3 `9 G5 L3 K, J- M6 o/ r
只玩過一次,己唔係好記得
9 Y0 b7 K7 G5 z/ _% @) L好似有撕過,不過係男仔校服定pe

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 22:31 發表   
; s2 v" X2 {6 i+ z& d3 `& Y
: X/ H; P2 L8 _7 u) Y我都試過係樓梯玩過
2 h4 C6 z( X* l* C7 Y只玩過一次,己唔係好記得" M! a( X: i4 N3 [# M
好似有撕過,不過係男仔校服定pe
$ t2 ~, I- i. L( r/ F& p
而家著乜嘢打飛機呀?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:03 發表   
/ ~( x. J' n( |8 i: g2 }
/ f1 C4 v# I$ ^  c而家著乜嘢打飛機呀?
* `) h4 L3 ^) {我仲係以pe為主,因為鐘意滑: c6 y; X3 x/ O) ~+ ^
裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打
: E$ w) e. W& A- ^3 C+ z9 H9 F2 T間中都會著連身裙,用另一連身裙來打

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 23:05 發表   & l6 G9 F  P* O+ N( J+ Q
9 p  `+ ?" [  z7 w. D
我仲係以pe為主,因為鐘意滑
! ~( ]  @5 k/ Y0 m裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打
# k- H) b  b7 `* q; e間中都會著連身裙,用另一連身裙來打
4 {$ n6 S5 S) E5 s; r另一件上衫是?
4 k5 S. k6 j# G* M: b2 D8 C係包住JJ打?3 s; D/ e- A0 p/ b4 D: M
其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:27 發表   / \* T5 k- B0 x+ j

9 Z+ ^; B* R- l另一件上衫是?* s* a. T% \  j) e& [
係包住JJ打?
, T( p# {' X: K/ |+ `. }3 F; P' q其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住
4 f9 E  N4 P/ ?+ [. C+ I! X: @係,包住來磨
6 K4 J  z8 J6 g7 t+ u  R7 @: O搞到我都想玩下