嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

口愛

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-1 22:59 發表   , {& v9 ]6 j6 s4 I
: h. |) @. _' W) E
係呀,佢就好爽,我比人頂好辛苦,但就有強烈被虐既感覺。
  ~1 N0 E- R/ j% a8 f
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟

未接受到口爆

我都想比人含,我係人夫,有人含嗎?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 00:49 發表   - \% C# \5 v4 F8 ?- e8 I1 ^3 [& J9 ~
' a  W$ y6 H# }' n
你一次過4P,又幫人含,件衫咪好污糟
7 {7 Y4 I+ X- f' h& M' u! K6 W點解件衫會污糟?

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 08:32 發表   
, Q( ]9 @2 n0 T6 l! R! z: J+ _# o9 U5 p, j
我都想試下好似AV咁輪流口交
  F8 J6 c) A6 h0 v我都想,我果次4P都約左大半年先約到,我都想好似AV咁有十幾人一齊玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 09:59 發表   " Z% L! N7 y* p4 d

! b9 l8 r9 t2 C" G) H# k- w( E6 c點解件衫會污糟?  
; Y) G+ A* ]2 B8 I+ b你睇有d片都知,通常d野滴左落身

我都想幫人,V7 tommybse271

6 K1 Q. R4 u' \) u9 G
( k" C; {- Q4 p4 M4 o[ 本帖最後由 cdmeowmimi 於 2022-12-3 23:20 編輯 ]

; l1 o3 W+ ]* U" D. H' {  b8 c/ K& E' B; }/ S

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   / G) d* e" q; k+ z% ]
, @+ T/ A1 g- m! F7 {
4 Z+ N! o9 l3 h" l
我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
' s/ i) ^8 t/ F$ ]. {. I% u
5 I! o* P; U3 A0 |6 D# Y
呢個我都想
. S: |4 `3 o- s( p- o6 F不過應該冇乜機會
IG/Twitter: crystal_cd_hk

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-3 10:11 發表   
  Y& f$ K  J, _# v/ y# e  @6 R- Q  x; B+ L9 G
你睇有d片都知,通常d野滴左落身
  A$ R5 D6 [4 [# s咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌

引用:
原帖由 cdmeowmimi 於 2019-8-3 14:26 發表   " N, Q; ~8 f% {. P/ y: A5 ^- v# E* m
3 h6 s$ c5 q) [+ {9 L% K" Y
! w, M4 d6 ~* X6 F" I7 E
我都好想試下要幫好多人含, 俾佢地抱住個頭不停咁大力抽插發洩,然後口爆同顏射到我嘴同面都好多精液 >_
) f# \4 m3 g* E% i! p我其實最想係比多人顏射同口爆,令自己成面成咁都係精液,再用精液做面膜

引用:
原帖由 cdalike 於 2019-8-3 17:41 發表   ; Q8 L* K' e- G- D+ B  k

7 p2 k9 {9 R7 F0 Y6 f, a試下係度組團啦
4 i' `2 v3 V& V8 Q! J
好似都得喎,見咁多人都有興趣

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-3 23:30 發表   
' c5 h- F: H0 w7 w, K
3 N; r; [- t6 F! U2 W; [* F咁少少都會有,所以要含得好好,個咀完全包住條J,務求要吸晒所有分泌
! k: z) z, U1 [# T9 m7 }4 w- r, D6 `
通常你地玩呢d有冇除裝束?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   5 r1 W) [7 v$ P' F1 C6 O2 C) g
  _2 s9 B% O; `% U; X
通常你地玩呢d有冇除裝束?
* U& F* z$ G1 F/ k0 d) |除同唔除都試過,睇對方意願同感覺

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
; Q! G" r% O4 b. X' M' L, K; N: y0 U# z& j9 {' z
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
, w5 u+ J% q1 z4 L0 y8 n
估你一定好enjoy同男人咁( b- w1 p/ x5 [' S, u
你本身對對手有乜要求?

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 01:08 發表   
' D; N1 w$ b; ~  b" q
+ |: J, G) R) k7 x" e. X4 P通常你地玩呢d有冇除裝束?
; Q* d7 u+ a" l8 x+ v% m% p. b' z# ~* W) [) R3 m3 f) m' g. W
我會仍穿著絲絲和內衣裙

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2019-8-4 08:55 發表   
! k, Z- @: I* T7 l. [# t4 P1 D4 O! b4 a- o. N
除同唔除都試過,睇對方意願同感覺
6 M2 ~1 f1 K+ s2 d' |1 A
4 I( ~9 N& \- r4 @$ X" J) T
他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁

引用:
原帖由 Monby 於 2019-8-4 12:21 發表   8 W+ y2 C8 b6 a' \: M4 n

( ?% V' c* J3 c& l, e; l估你一定好enjoy同男人咁
" H, g( A& R6 Y3 O8 ]# M9 C% W- G你本身對對手有乜要求?
; Q0 ]# v0 m7 _6 b2 p  W: d$ [: e1 @
當然JJ要夠勁,精液份量要足夠,咁先可以餵飽我啦5 E" B- u, b4 a6 M2 ^: e
我本身鐘意玩束縛,如果配合埋啲道具玩就更好

引用:
原帖由 joey221 於 2019-8-4 12:28 發表   : w; Y1 ]* I1 g% G6 z: o

5 y5 |5 E* s. x
( W3 Z7 `! V( H他進入我身體,我也不脫內褲,把內褲撥開一旁
+ r8 A/ S: Y6 s5 D8 {( ]) ^( O9 p3 j
有啲就咁撥開我條校服裙就黎,有啲就要我除晒裸體先黎

最近訪問的版塊