嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kinkinbb 於 2014-4-9 22:27 發表   3 J0 b% L. C: J- N) @
最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
) R* i2 e9 q, v6 J你就好啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:05 發表   * X# c# O- E; R4 y7 V8 _

/ w4 e3 U5 @# W4 v; ~1 ?著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
# S( ]  ?# G( [4 Y" o" G
7 J9 x% g+ i& n/ H: v% \耐5中一次la
) U; c* G) R. X3 X! l著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 9-4-2014 22:06 發表   : h/ N( [/ c3 }

: O+ ?& m+ r: k- r4 Q# Q0 p0 Q& K& x0 @. L! u
) B! R$ K( Q  w4 i
6 U( P4 t! ?( ]2 M' L; x
: k. S4 _2 x) A. ~
無錯,耐咗就....................
  l6 f% F; H% W
0 e. ^- I" \0 [- v  W
我有套保良射咗無即時洗( `6 f. A: d! {5 Q( x8 H; V
結果黃咗洗5返白( M2 X% A4 @! R/ m
而家套校服淨系用泥射

引用:
原帖由 kinkinbb 於 9-4-2014 22:27 發表   . e' u/ Z" ~1 _% N0 z0 D
最近我晚晚著校服訓=v= 舒服到=v=
& {& o2 f# M* B$ l

* Y: w2 E& U: _) f$ r* M0 T' c金記出的校服著泥瞓更好

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:14 發表   4 ^7 j6 j' I  H$ e3 I. ?

( I' m7 h3 {3 t
" S( p/ @% T/ S耐5中一次la
* Q5 G/ g# A8 J: @2 b. {0 ~* R# N著泥瞓第二日校服就巢哂㗎la
& o( o& q8 @, }9 _巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-10 09:16 發表   - V, k) }$ M1 n, U- @* y7 |7 x
( T2 k; Y: ]6 x: r* c- Z* _; i& U. i
0 k! d0 x: p3 d$ {3 W" l
我有套保良射咗無即時洗
  E2 C8 M5 _0 n  j/ {( s4 a* B結果黃咗洗5返白' L9 _8 D- V3 ~. ]+ G
而家套校服淨系用泥射
: z5 W& C# ~8 r/ x* G我一射完會即刻洗,哈哈

引用:
原帖由 shatun100 於 2013-7-4 19:48 發表   
3 y! P+ H$ o& c0 W$ w9 c我有一招是,用雙手稱開制服,成一片薄布這樣,然後輕輕的在龜頭上面磨擦,一開始可能會不習慣,要慢慢找那感覺,射的時候會很像性交的感覺,超爽的,但要輕輕慢慢耐心的磨擦,懂嗎?先試看看吧
0 |' x) ^$ S  f0 L* C5 [$ o7 O' l+ C9 P" l( H( Q
用肉絲更舒服呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:21 發表   
3 U* B9 x8 c- V! Q5 k1 m0 s/ j( \+ M. a+ b( Q
巢晒可以用電熨斗熨返平佢囉
8 B& @: I7 X: f7 z1 O; A3 F
4 x( ~4 d! L" }' c- _& E) D我5可以比屋企人知我有校服ma

引用:
原帖由 kingphone 於 10-4-2014 19:23 發表   ( y1 Z" j) Q: F4 }' a* X5 \

S% x/ R7 T1 m7 u3 _我一射完會即刻洗,哈哈
9 L" _( B1 j) _4 z( J+ `& P- I
$ c7 o- i% O5 M- E) e
我刀系,所以家中無人才會射校服

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:50 發表   ) m+ A) c0 K* |
- ], s8 C+ {5 |8 K
1 B6 c! g  d1 T* h1 P
我刀系,所以家中無人才會射校服
' d6 X- X7 q& ^, o3 e% }0 ?我刀係, Z$ j* F  J# L8 e
屋企人去左旅行先可以拎出黎玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-11 08:49 發表   
7 X2 e# Z( L# r! A1 M: q9 d7 v5 \- W' ?& y: }4 j8 @: K

6 x5 v* C+ k# X7 B我5可以比屋企人知我有校服ma
8 h/ y, q1 f' \' n  v
係房熨囉.

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-11 20:44 發表   7 M1 w% D* v4 k( T3 n
, u( j# V2 d8 Y" i0 K5 j! ?' s4 |. a
我刀係
* O. g) ?( U1 r- b# ^" g屋企人去左旅行先可以拎出黎玩
+ p/ J* S) l' b& \8 p你屋企人成日去旅行?

引用:
原帖由 jacjac 於 11-4-2014 20:44 發表   * b  C" j$ A4 A0 S+ C- j& |: Y

2 p' `$ `: K9 B6 ]4 z我刀係" U( G$ }1 w. c, T' U/ i5 b; [( l
屋企人去左旅行先可以拎出黎玩
: G! |) {  `1 X9 `, a: z& E" \! v. V' `3 T  s, a- n- G# [* V
我屋企日日刀有一兩個鐘無人,我會把握尼d時間

引用:
原帖由 kingphone 於 11-4-2014 22:09 發表   " f+ c5 m: q7 `: D; t( j
4 O- \8 R) |6 P
係房熨囉.
, D: Q8 u0 B! @9 N1 P) T% K# K5 e
沒地方牙,間房子細

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-11 22:10 發表   & u5 g* k- q' j) q9 ]4 t

" g9 D8 A5 H& j) p7 E; `$ \5 G你屋企人成日去旅行?
5 A+ J0 {8 V$ ]
唔係嫁
9 l: k' p0 n0 w' ^* Y所以無咩機會玩

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-12 08:43 發表   8 j9 M- M5 ~% \) V7 u

5 s5 V' u7 S* l1 w6 g% O; c% _/ X3 ^8 F5 ?8 C( O
沒地方牙,間房子細
' P, m% S+ \, Y9 d  `( j買到蒸氣熨斗囉

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-9 22:05 發表   # Z2 C7 c: l6 l4 M, {# E
/ F+ K8 x$ d, O7 J: T7 {
著住校服來訓,我好耐都未試過,有一次帶埋套校服返大陸,著住訓,點知當晚就發咗個綺夢射咗落著住果套校服度,唉!.............
7 D5 \: E+ `* U) t2 X
/ X" p' U% Q) j& w1 l4 }) A  E
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....

一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味

穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
* V+ t* y7 Q, L4 P$ G' P2 }- u/ R3 l9 B6 K9 C" J' L& J
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
8 I9 x6 S. ?4 g$ n3 P5 q0 g穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
$ c" \( V9 k/ h2 U4 v' @1 f/ V7 I* A0 j
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
3 H- V1 |: ^" @- u7 c4 s

( X  u- }! @- [. x' o4 l4 v) f嘩.....妹妹咁詳細既.,.
) s5 g5 V0 @3 R- k8 `0 Z3 S5 X好享受咁喎-3-