嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
7 p- \9 b  f; V; M穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨* V3 f/ f  X3 ]  S
8 y7 d* q" F( n* b5 c7 ^, |) c
好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
5 e5 u" y6 G5 K0 U5 ~/ |' _( g' {+ {# A
我都係咁樣自慰  好舒服 (>人<;)

引用:
原帖由 willy 於 2014-4-12 23:26 發表   
1 \/ ]( r5 @# l$ d7 O8 c0 D: \! M% y  C
6 B1 d! q, |( q& s! S* l* s1 {7 A( o1 m7 ]
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
) d$ x1 ]5 o3 s: {% \/ D點解會無呢?

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2014-4-13 00:29 發表   
0 M8 r, y+ ]$ K0 O穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
5 X1 e* j2 m7 t  b8 c
9 p* c7 L& u# F0 J5 b1 N! g好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
2 V; w4 v% c( j7 Z4 M9 l& p
是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?

著住校服, 幻想自己比人打劫, 比個賊綁手綁腳, 膠紙封口O黎自慰

引用:
原帖由 kingphone 於 12-4-2014 21:26 發表   
- X" S7 m" k/ Z2 z3 [0 Q$ }: d$ K$ K4 h+ o( X" S: p
買到蒸氣熨斗囉
7 f1 ~9 t0 ~8 w/ y4 g

8 R) n7 v  R  n5 C9 Q+ S打直刀可以熨果d?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 willy 於 12-4-2014 23:26 發表   
. T3 E  Z* l6 F# P# S4 g  M' \% C' M8 j" @  T7 y0 H3 s$ x) G% c
7 X7 e( [% z, a9 s, c& ^
我自己都試過帶左套校服返大陸, 去到酒店入房就開始著校服, 出街先換返衫; 感覺真係好正. 可惜宜家無這樣的機會....
+ E' c* F/ l2 p- K) L+ L/ k
$ u/ D, y2 E% N! |$ K5 C# |
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?

引用:
原帖由 bb0630 於 13-4-2014 00:13 發表   
7 x9 T# [% f8 _( ?( i0 Y8 e一邊用震旦一邊對住鏡打飛機,每次想射時停一停,累積幾次先射特別high,有時我仲會錄低成個過程回味
) B& c9 l) ?& L) q6 X& s

) A% F* `" w" K0 @' Z我cd咗刀會對住鏡打飛機law  g  h5 G$ ?5 |/ K- v; |  `
有時仲會射落塊鏡度

引用:
原帖由 hehehe1402 於 13-4-2014 00:29 發表   
. S) R* {/ E: e  Y# ]  [2 H穿著校服,伏係度,用床卅後樓梯小平台的角貼住下體爬係度磨
$ \3 g" z0 o; S- }6 U2 j" D% f: P2 ]
' ]# p4 r1 E$ ?7 ^6 s$ B好有自己係學生妹但比人狗仔式凌辱的感覺
+ B- X. q3 S7 _( k& x姐姐刀鐘意去後樓梯挽wooo

引用:
原帖由 kingphone 於 13-4-2014 20:31 發表   
, j/ J5 T& W: @0 P
/ a6 ~% t4 h; \/ n! M3 |% h4 U是隔住校服定係無隔嘢就咁將條JJ磨?
* P1 N  F% T5 k9 M  u! u" ^7 I# P6 K6 S
我系後樓梯就甘攞出泥

前兩晚試過全套校服在浴缸7 q4 D  i# J8 q
用沐浴露慢慢倒在身上8 g  Z% ?3 r/ ~( f3 p& A
感覺一絕

我會幻想同其他姊妹玩,幻想俾人推車,不斷呻吟,之後一齊射
4 q0 H( v3 P' H. b唔知有無機會呢' G) U3 H) S8 B: G

7 Q: _- r( J7 O; H. s, x[ 本帖最後由 serene133 於 2014-4-14 20:44 編輯 ]

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:36 發表   
" h: L" [9 h/ f% `/ m, z; s5 S
7 u: v) y, _+ u- d! e' L1 v, j7 h. A& _# l$ k+ Y% H
打直刀可以熨果d?
: e+ h  V* Z2 k, ?  u係呀!
+ R/ \! W$ T# K買返一個用啦!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-13 20:28 發表   
4 K! K+ E0 S6 g3 r) @4 l2 M) G! E9 z# x1 z
點解會無呢?
; @( z4 G6 I7 t3 d: x1 t5 a8 u
+ r( e! Q+ _- B1 f; R
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心
$ A6 Z+ e, d' U& l  c* a, Y8 T* `# c% B
引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 08:37 發表   $ |1 q, P) _$ y5 M. q- A( W1 Q/ P

: S' C% g1 O, m* l: f& B& b9 L" b0 p% ^
姐姐挽到甘勁!佩服牙!旦帶甘多女生裝備上大陸會煩嗎?
7 }& o* ~& E" G$ A# \& R
. {) \9 G* U1 e, W2 V
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........

引用:
原帖由 jacjac 於 14-4-2014 20:26 發表   & R2 j. N$ ^+ d+ u( b- L' d4 p# b3 S
前兩晚試過全套校服在浴缸" ?# o/ O2 _, e! N1 \2 n2 q
用沐浴露慢慢倒在身上
8 R0 q9 I* b& @) o* n, \& u1 D感覺一絕
  B& s$ T. L! j4 h  I$ G
# Z. c" b& P' s$ M9 q姐姐家中有浴缸!我無牙,無得甘挽

引用:
原帖由 kingphone 於 14-4-2014 21:57 發表   
6 P. `. D- b& {. u: u. ]/ f% ^
% a! S: Y3 Y" f- M- K6 C係呀!- x. v, {( ]: P8 \* F5 c* Z
買返一個用啦!
3 X5 b8 w5 Z. a  H, Z5 M
7 B' W" j: q, q6 V3 U. v4 D' q/ n
等我放假娣下先

引用:
原帖由 willy 於 14-4-2014 22:39 發表   % {$ J) a3 z( s2 t6 ~' f$ a

k/ f* n/ Z8 s) N# s! m/ g' P$ q9 p9 C
呢個係私人原因不便透露; 總之呢件事係好唔開心 ! Y5 e" x6 J+ `2 T( j4 x- p
# _1 _0 Z2 e3 ^! X- [
. D- O& r6 n6 ]  N$ H, Z6 h
8 O$ \3 B+ @, U' G' o
唔算煩因為我只係帶左套校服同學生BRA上去. 始終返上去唔方便帶太多野........
9 }1 r% z, H- t, [3 K$ d5 B4 h0 S6 \, d5 m1 H; o4 z
旦系我出佳cd要帶好多裝備

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-14 20:26 發表   2 m6 m( p, a' s# ^( ~3 f
前兩晚試過全套校服在浴缸& z$ ~4 r2 E  W$ j' B
用沐浴露慢慢倒在身上
( w) u: `* V1 v4 z6 `感覺一絕
3 H& l; t, M, l& f7 Q
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
2 A! y( J( m$ z8 o7 V$ k/ \: u% B越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-4-15 19:32 發表   
+ N* O/ E( l/ p. `+ Q/ X! O; m) b' g/ n2 K4 Q# V" D
我試過好幾次著住校裙,再用沐浴露淋上JJ,再用校裙包住JJ打,
" [$ D" E( r# {越打越多泡,當俾JJ沖涼,乾淨晒
8 ~$ h9 B6 |: P) k  I在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
" `% ?3 L9 E/ B$ h那黏黏的貼貼身的感覺很難形容

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-4-15 20:11 發表   
! N# I- e% P1 `/ g2 ^# _) E, X- W# J' V9 U" e% |. S$ A
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
) v" _: ?) J, {2 Y2 B3 ~那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
1 K; `; Q+ X1 w6 s. y
等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,
% @3 }" n; @3 H% E; h8 `& J唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.

回復 219# kingphone 的帖子

哪時候要分享??很想看看