嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

後樓梯小心俾人發現啊!

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-17 08:46 發表   ; h/ y9 i/ ^/ T
, N( m$ U9 B; G* x$ E. w  [2 J

' @0 n8 x7 B2 W: Y* k二樣刀試過. t( q  f# \: j3 K' L/ w& s
用校服包住泥打舒d
3 s6 {, S1 d3 E0 P& n; Z/ Z
用校服包住JJ再係扶手到磨呀?0 u* ^1 y  m- v8 a0 s  F$ A$ {
嘩HI死啊!

後樓梯冇人行架咩?

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-17 21:53 發表   * O1 c1 I/ T: g* Y8 z( ?
後樓梯冇人行架咩?
( U/ ^! b# l! T# ]5 c! v. j/ P我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................

之後點吖?~

引用:
原帖由 bkkss 於 2014-3-17 22:09 發表   ( Y/ X. |) K- [' A- q# p% s- S5 [
之後點吖?~
* s- w0 g  _. b5 s$ v之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!
* a( \- p! ~4 [補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!
9 L! T0 x9 E! ?6 A2 X- C. L% q: X* P% A2 z8 W( Z

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-17 22:33 發表   
, O! Z$ F, p$ Q: B) L& F5 h0 w2 C4 j+ a! ?% S& k2 ]0 n
之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!
6 w6 _, u0 n. F2 s: o. `' j2 K9 @; g補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!
- P1 `, R6 K2 y5 U/ C3 W9 V! d
. c# U: K+ N! R樓上樓下, 實認得架喎

引用:
原帖由 sexpic4me 於 2014-3-17 23:34 發表   9 r2 Q9 N5 d0 p

9 |( e. ~3 o) x, W
3 F6 X. k# O" ]; k# Y% B+ h9 \  m樓上樓下, 實認得架喎
$ V7 E3 h2 a5 t我都唔識佢,應該認唔到,

引用:
原帖由 denisews1018 於 17-3-2014 18:38 發表   
( v/ l  L6 i8 Z' j) a後樓梯小心俾人發現啊!
" r( O- u. m& Z5 C' h; I3 q
7 c# P! ^( C7 ]4 H/ L刀話law,想打果陣無念甘多3 L& X! Z8 }. `7 A0 s9 r  S
不過下次刀未必會

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 21:50 發表   0 h0 n% y3 H! F9 N

* ~* [8 V, k- ^& b- n用校服包住JJ再係扶手到磨呀?
. {4 t$ W, H; l( T6 J6 P嘩HI死啊!
' _/ N  }8 a, p, c6 c' F# z5 E9 [4 N/ e* i
系牙!打左幾分鐘就射,射完仲系硬㗎

引用:
原帖由 bkkss 於 17-3-2014 21:53 發表   
5 H4 l* B0 ~; h後樓梯冇人行架咩?
; T0 J) ]* ?  h7 f
# [  q1 T; t2 t3 E+ J甘開後樓梯門有聲㗎ma0 d" D' ^# G' C9 {# ~, \# e2 \
行樓梯刀有聲la

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 21:58 發表   8 @* T6 w8 x8 j; |. Q
8 h. b2 R; @" ]% Q9 D
我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................
/ w& {$ r$ g# C- Q0 F- M
+ C6 p# W  n, Y9 Z& Z" H, Q/ S
上次去彩虹邨既姐姐度,系樓梯挽,姐姐話要裝我裙底,點知有個阿叔行過
* P: `$ H$ Y$ l4 C3 h望左我地好耐先走: U8 k% V* n$ T8 o* `4 I4 \
勁驚囉

引用:
原帖由 kingphone 於 17-3-2014 23:49 發表   
$ e% |* s/ T" b
) C) W7 v' }& E/ K我都唔識佢,應該認唔到,
5 ?( f3 ~7 p& W5 w8 e, y7 J
吾好傻la,隔離屋刀吾識la,何況吾同層, P& @* ]) a6 X; u, o& I' s
我cd刀鐘意系自已大下週圍行

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-17 21:58 發表   
; F% A# y. E2 m5 S% c1 f- l
, M+ P- P7 w9 v" D, U. v4 A' G我好多年前都試過在後樓梯打,打過好幾次,日夜都試過,有一次打打下樓上有人落來,俾佢睇到,之後.................
+ U+ \5 h8 _% ]. x8 S; V9 Q: s+ u5 N
報警拉左你????

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:14 發表   
$ D7 l6 V' W: O( c/ _; S3 [5 _; K) j# k2 k
報警拉左你????
5 _, Y% k# Z# F0 a# a3 R3 h4 V. s7 x

; o/ c& k, l3 N/ CCd刀5犯法,報警刀冇用

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-18 09:09 發表   
) v/ y: j* ?7 s3 z# ?3 D! I0 P5 l+ F7 r7 B" Y/ e9 ^0 }6 r  D9 b
4 d- _( z$ Z3 U6 w
上次去彩虹邨既姐姐度,系樓梯挽,姐姐話要裝我裙底,點知有個阿叔行過
) p4 u; M6 e: O8 D8 P望左我地好耐先走# a  j  {) C6 s( U4 u
勁驚囉
* y$ t7 Z7 t3 f: `
都是著住校服?

引用:
原帖由 razer 於 2014-3-18 09:14 發表   : J" e: k4 X- Y3 V: n8 s( y
6 L5 S. r  W, s" L: E* D+ R
報警拉左你????
2 _8 N& h0 v3 B( S& m# B- x咁就無,
6 q# l, c/ @- a) d! [, C之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!2 ?4 M$ E# V* M0 `  R0 C* P
補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 18-3-2014 20:45 發表   8 a1 z4 ]  c  P; C0 {7 C/ H
6 w2 [+ j$ f2 T4 u  D% g
都是著住校服?
! n; Y0 u3 Q+ m# g, m, e6 h
! c4 @: g# D/ Q; `+ j. U
是牙,拒早我5好打底同佢去佳5 m7 g0 a, l& I& K
原來系想娣裙底lol

引用:
原帖由 kingphone 於 18-3-2014 20:46 發表   
* [, o4 B' U" b& W) K* u* {: N" H1 t0 B: G. i# u5 H) h( ~8 a
咁就無,
+ i/ r5 l3 ]4 m8 i2 {' [0 {之後果個人睇一下就走咗,好彩唔識咋,如果識就大獲啦!  q1 L4 q9 A! H$ |' D3 n
補充一句,果時我仲係著住套女裝校服呀!
7 K0 y. w* ^: q- v- S* w' B4 I
. u$ A+ B" q9 [5 f( r. g比5識的人見著女裝校服旦系有JJ刀幾爽booo

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-19 08:56 發表   
3 A' q3 }- \) `( a7 n3 z$ r% v3 M' t
% {1 ?  Z; V* H( R& a
比5識的人見著女裝校服旦系有JJ刀幾爽booo
) V& v7 G, n9 q; ]5 {
仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.