嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 21:34 發表   
* T( A8 y1 D; j  b3 }( p
. N2 t; }8 |4 s2 a  @! T( a仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
0 w3 F4 v4 Y6 S6 S" P" Y1 p4 ?
你地好大膽阿xd

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 22:28 發表   ) c% K6 [; N& S( J- U7 c: E

3 v6 J9 u9 b$ s7 z) B. i( t你地好大膽阿xd
# p2 G# E* o/ r
係!
2 U* ^. D! U6 X( X8 l* R想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 22:37 發表   ( E! e6 z- W" x* P7 Q( J# m

6 [0 x/ h, |8 v! t係!
0 z* V, l; H# z# G% {( ?想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
, h" f9 p4 T  X6 w( j! z
依家有地方??

引用:
原帖由 loolool777 於 2014-3-19 23:03 發表   5 p6 V4 ^2 `) q( I3 q1 l

1 f& n* |/ C6 \依家有地方??
1 H3 A# |6 x0 q. b: x& m$ f  a
有,我搬咗另一度住.

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-19 23:18 發表   
, k* \8 [$ Q+ E- ]9 @9 A- K( Q) G* ]# H) j" o! Z2 `3 T9 E" E
有,我搬咗另一度住.
0 Y/ z& ~/ q4 z55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 21:34 發表   
% N& L+ u( ~" C" N8 m+ d8 M1 W2 f  B; t% s1 t0 I: x, R0 z
仲有我當時係坐在層與層之間的樓梯嘅地下上,將套校服已經撕爛晒添,再慢慢打,點知無幾就有人落緊來,仲係無聲果隻.
, i. U; N! i" d3 Q' \) Y' _
姐姐幻想自己比人強姦?
! E) R( c7 A7 E. D* k0 w4 U/ |點解要c難d校服?

引用:
原帖由 kingphone 於 19-3-2014 22:37 發表   
5 }* c: L6 i; `9 b$ U/ Z4 h% [( ?$ a: p7 M2 `$ Y. a5 e
係!. g/ v/ G& `# j  X$ E% `+ J8 E
想返起真係覺得好大膽,但果時無地方俾我打飛機,唯有在樓梯囉.
8 M; t2 Q8 P/ V7 x+ o  q! p我中二樓梯打飛機系因為刺激咋

引用:
原帖由 loolool777 於 20-3-2014 01:11 發表   0 N0 B: @$ E& n* y0 D

& K0 F- k) M! h( ?  p) n55,如果比我響後樓梯見到一定過去抽水haha
6 b, C: q) Y* H0 B0 u6 F! A% }我會行過去一齊打lol

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:47 發表   
+ D9 E" @# W$ }, a3 I$ p- v6 J* c# b& q% T
姐姐幻想自己比人強姦?+ O% R$ {% ~! \: r! I
點解要c難d校服?
/ e4 M2 f7 Y+ M3 X) c9 T
因為一路打一路撕爛佢會好HI的.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 08:48 發表   + ?4 e! U& H1 W" U! R" v
1 w2 T& q3 @9 W" B! a/ I$ [
我中二樓梯打飛機系因為刺激咋
* @( H! \* k9 k& a% R6 _的確十分剌激

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:14 發表   8 O5 I; h- m- w1 w0 E: d
# E! k% v& Q+ C; a2 ^
的確十分剌激
6 j& a: m4 E$ d# D( b7 Z* n& c. C0 ^
我今晚會搵公園既廁所打

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:25 發表   % I9 V" E0 E  M. Y9 K
# x9 N+ T, [) X

" @5 ~- {! `- x  R) Z; _% T( }* i我今晚會搵公園既廁所打
- T9 U* r( b2 \, p: O. x0 ^0 ]  ?嘩!

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:08 發表   
  x* ?- h  _8 a' }$ Z- C$ A! d/ P6 X) i' H. E
嘩!
# F9 {: R% E/ D. U$ i! I3 }1 Z' H
9 o8 C& i; C/ N
擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣
) n# s$ C- I# p+ y' W5 `* A% C9 p冇人陪我打飛機
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:48 發表   * j" j* `6 h" B1 k" }( w: F; w
# ]+ @' @$ n7 m9 O  n+ j

# u. t3 c2 T; X8 X4 Z& [擒晚系將軍澳某公園自己一個行左陣
% i- F! V6 ?: i, i3 F, Q$ l* O冇人陪我打飛機
8 C1 f8 j6 \+ [! y8 b6 \  Z
厲害啊!

引用:
原帖由 kingphone 於 22-3-2014 22:47 發表   
: M* D: Y; {1 I7 i, j$ E' c& d
& |/ u8 q" e7 w- K厲害啊!
4 a8 I, a3 p2 B. R2 C5 V) h- P# g0 x* @: ~# v! X
今日放學刀行左一陣: A: C# d6 j7 L8 u7 `
不過再遲d要換下季先可以出佳
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:13 發表   
- w5 {: T3 I2 ?+ U# `9 k; }
! J* [* {1 l: Q因為一路打一路撕爛佢會好HI的.
( s- E) }) Q! P
我都試過係樓梯玩過
1 x# r/ k* f- R' ~* D  y只玩過一次,己唔係好記得! @" I7 M0 O$ z' C( b, k+ G
好似有撕過,不過係男仔校服定pe

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 22:31 發表   - x- N: P) G4 D9 F
7 D9 C5 ?6 Q/ K( o( \
我都試過係樓梯玩過; B% g/ n( V* y! @2 ~1 B. V! M" ?
只玩過一次,己唔係好記得3 J% f& j+ [2 T6 z5 O! Q
好似有撕過,不過係男仔校服定pe
7 H; X# e4 E, f$ g
而家著乜嘢打飛機呀?

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:03 發表   
( l: [9 N9 m& Y/ Q) ?* n; y6 H) x. D% \/ \* p5 i+ W
而家著乜嘢打飛機呀?
+ _$ x6 v; G8 i7 k3 @; k我仲係以pe為主,因為鐘意滑! J4 X2 C3 [7 N
裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打
! |( ^* ^- f+ J+ A& Q1 [; j2 j+ M間中都會著連身裙,用另一連身裙來打

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-3-25 23:05 發表   0 E/ T5 ^6 p; V3 y% b6 G9 ~

0 f: x% }! R/ n  [我仲係以pe為主,因為鐘意滑. O  y+ s. e0 Y1 @* R
裙多數只著上衫,然后用另一件上衫來打
6 |4 {  t  s, R間中都會著連身裙,用另一連身裙來打
# s4 e" \1 i: t+ k7 d另一件上衫是?
0 v0 \. e; R% i8 \+ M* a係包住JJ打?. y; ?9 c1 m* i( r% w1 Z
其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-25 23:27 發表   7 m/ g, s9 l) h& f4 V
0 E: |6 T% l6 S" A* x+ \
另一件上衫是?  C; c" n4 ~1 t* c3 V
係包住JJ打?
& K6 Z7 B) i+ @1 n5 Z# X: r其實我而家都著住套校服打緊飛機,因為睇到你地所講,真係忍唔住
* d, t- g; `5 Q/ I9 g* g% Z
係,包住來磨+ v% Z3 c) P4 X  x; ]/ e
搞到我都想玩下