嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

但洗衫既時候唔怕比家人發現?

引用:
原帖由 shatun100 於 2014-4-15 22:20 發表   
% J1 {% S$ t0 Y' q' e( C哪時候要分享??很想看看
+ N2 S4 q; @7 Z) ?: p8 X9 p! ]
剛剛玩完,而家未得閒住,遲D會放上來分享.

引用:
原帖由 shatun100 於 2014-4-15 22:20 發表   6 n1 l3 p: d9 T, u8 s% ~
哪時候要分享??很想看看
* P' U6 `- b9 r
做好了   B% \1 S" u0 M1 M
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... e%3D1&frombbs=1

引用:
原帖由 jacjac 於 15-4-2014 20:11 發表   % b. i! t3 ~5 W

4 o, K. T; s$ X/ P. x在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的1 w: j7 r* j. l! {
那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
) Q$ x' @/ q% [+ c) z  A1 X* [6 Q2 I4 q5 x2 y$ G' f1 ~
甘咪要倒好多!
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 15-4-2014 20:50 發表   
' v: j: j% p* x# ~* Q) I
4 L1 R; S% y8 {6 B% I' U: W等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,
# P! ]6 M) R& b8 s唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.
: F* X( _: r$ b) p娣咗la
: o0 ~: j$ J  D- Z$ Q超正law

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 09:37 發表   
) Z$ L6 `7 K! W" p( R9 O# Z( W1 U
$ `+ i5 N! ]0 M& u/ M2 b娣咗la
+ ]1 t9 L& W3 O超正law
$ H- W: @0 h2 Y( b+ ]4 M' O
係呀!
9 \0 W& J- z0 h4 ?, A9 S, J今晚無人係屋企,得我一個,有機會著校服瞓喇.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 09:36 發表   
$ Q) @7 c9 q9 }! v5 Z$ d$ v
+ R3 B* p* O/ }9 R$ }( e! E  h: W* t3 c  \* _! ~
甘咪要倒好多!
' R% r7 D' w% Z3 \0 e; v; K, P
不用太多我試過十下左右已經夠

引用:
原帖由 jacjac 於 16-4-2014 20:06 發表   
8 w5 a4 M: T6 h( b+ ]1 Y
8 D4 }4 \6 B# @6 e& y4 x2 H2 A6 O( e不用太多我試過十下左右已經夠
) u7 a) W1 n3 u6 h6 {; ~* b  C, ^' k7 ?+ O; v) u
十下…我沖涼刀系一兩下

俄羅斯校裙輪盤

大家好、我係新丁叫米米、我有一個玩校裙嘅方法、我覺得幾好玩嘅、我叫呢個做(俄羅斯校裙輪盤)。2 ?( T6 H3 g  b
基本要2個人同1條靚靚校裙
' ^: T& K- s9 \! A7 N! w不過如果想過癮啲就好似我地咁、各人帶5條校裙。首先A著住聖安當校裙、B著住東華三院校裙、之後拎條保良局校裙用遊戲主用。其他可以掛起佢令環境更加有感覺😬之後遊戲正式開始、我地輪流用保良局條校裙包住小j上下搖動20下、之後搖動慢慢減少19、18、17最後到5下、最後邊個忍唔住射咗條校裙就當輸🤤輸咗罰乜就可以大家之前講好、而我地如果邊個輸咗就被對方攞走1條校裙囉😬大家有興趣可以玩下、真係幾好玩嫁🤗

好刺激呀

直接將J hi落校裕果度,感覺特別high9 M! `& p! m8 x. i/ n1 h

睇完回文都想即刻玩番下