嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

但洗衫既時候唔怕比家人發現?

引用:
原帖由 shatun100 於 2014-4-15 22:20 發表   
9 f3 b6 x2 S* w1 }4 [9 c9 n' Q哪時候要分享??很想看看
# s/ I$ r; U) u4 l% ^剛剛玩完,而家未得閒住,遲D會放上來分享.

引用:
原帖由 shatun100 於 2014-4-15 22:20 發表   
! c; o. l, f& x( B/ [, I哪時候要分享??很想看看
- [  W4 C" d- ^0 q) f& U' r, I3 e做好了
, z! D. s3 p  `+ Shttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... e%3D1&frombbs=1

引用:
原帖由 jacjac 於 15-4-2014 20:11 發表   
5 I/ r; D' ?* d4 H) x% l, \- f  K( m  Z- e3 |
在身上倒沐浴露很像av那些倒ky的
: f# s6 L+ r! t$ q# f% g" k那黏黏的貼貼身的感覺很難形容
2 M6 q0 J2 n5 s* |/ T3 e

; Z. b4 ]; u, F/ o7 [3 m6 h3 b( ^甘咪要倒好多!
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 kingphone 於 15-4-2014 20:50 發表   8 h% R, I' c2 `; s' W
, N) [& @4 k) I+ V: h- x" h, N
等我呢幾日沖涼時都玩下著住校服,然後倒沐浴露上身,一舉兩得,又可沖涼又可洗埋套校服,
  f; q, T& a9 V唔知可唔可以影到相,影到的話放上來俾大家分享一下.
5 M. k. P) @7 ^0 g# U! b: R: F" m$ r% `
娣咗la6 x! z! R7 y8 C' P/ ?- E
超正law

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 09:37 發表   ( i6 @' `( J" i% _, v6 p8 @* W

- u* f7 C& G" c* F9 k, Q娣咗la: _$ l" }, H& O- _: ~. Z
超正law
2 z) o7 O( \$ H& v3 E
係呀!2 d' a- ]/ d1 j  k) }
今晚無人係屋企,得我一個,有機會著校服瞓喇.

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-16 09:36 發表   
& Y# Y+ C- `- ?% d5 j0 ^
0 Q/ p. z! ^  ]4 m/ q3 C0 I0 T/ n  ^. j$ r( K' K
甘咪要倒好多!
$ W$ ?! h% h+ E% B1 k/ B不用太多我試過十下左右已經夠

引用:
原帖由 jacjac 於 16-4-2014 20:06 發表   
* J2 D4 I: Y8 b: ?6 Q) `
+ ?. o  H1 B6 ~- b! H. r不用太多我試過十下左右已經夠
5 b/ _' z6 D# b9 Z$ r

& q8 |% E: ?& U: x5 W8 t十下…我沖涼刀系一兩下

俄羅斯校裙輪盤

大家好、我係新丁叫米米、我有一個玩校裙嘅方法、我覺得幾好玩嘅、我叫呢個做(俄羅斯校裙輪盤)。
$ t5 {$ O7 Z" _: I' b9 \7 m) w基本要2個人同1條靚靚校裙
3 q& e6 }( @) N$ L- w不過如果想過癮啲就好似我地咁、各人帶5條校裙。首先A著住聖安當校裙、B著住東華三院校裙、之後拎條保良局校裙用遊戲主用。其他可以掛起佢令環境更加有感覺😬之後遊戲正式開始、我地輪流用保良局條校裙包住小j上下搖動20下、之後搖動慢慢減少19、18、17最後到5下、最後邊個忍唔住射咗條校裙就當輸🤤輸咗罰乜就可以大家之前講好、而我地如果邊個輸咗就被對方攞走1條校裙囉😬大家有興趣可以玩下、真係幾好玩嫁🤗

好刺激呀

直接將J hi落校裕果度,感覺特別high
# ~7 U# H0 v% A$ E9 I2 K

睇完回文都想即刻玩番下