嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   ( C/ H  h7 v' S2 c& U

* k/ k. Y6 q! t3 c: Y  B8 J) e4 V; J
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
6 Y3 a2 M# p) \' n  a) _0 o

! S  c( t# m& P. X; `3 C我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表     ~% I+ @: ^4 P) |4 D- O. G, G
著好校服後
# S- o! R" r. j, ]5 }4 u用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊% h* x. W9 k' q# i1 v! e! t
然後用後拉
: c9 O5 y* U8 d( q要磨埋肛門位
8 n1 Y+ a& e0 `4 f: K拉到射為止6 l2 p5 b& W& Q) v
以前成日咁玩
# |5 G8 v4 U7 s4 T而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
& V) d9 f6 H# S- K" B. ~! H1 Y$ j4 Q% y! W9 V' W
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   ( S- J0 N* o! Q
% N+ l% O& }$ W! H( b

! a5 u5 a# ?5 y下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
9 G, ?0 c1 f) f, I, C) y7 h4 g$ A* f2 |# a7 ^
我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   + C7 i/ w$ C  P6 B3 f# c
  ?; i3 a7 n. f- _: b
) [" w5 j: T& i+ }4 }
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
8 l; \* r& F( ^3 h4 X真係勁hi呀!
' Z6 y# ?' o, M* s% K不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   1 }: P5 O- X; R9 X

- N! [$ u2 R9 c, }2 I真係勁hi呀!
$ s0 x! F( u% U8 y) T不過就要買過件校服囉.
6 v; P7 x6 \) N: d1 b/ ^

$ U' E3 b' H  U8 b" c% a所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   1 z& C8 G  a" _, Z/ ^
; @  I9 U; _2 G" V

$ m3 B4 y6 u; O/ y, w* h. W* W- ?所以我自己係唔會禁做......
/ c6 V5 n/ @; g
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   
9 `! Z2 d( w9 `9 k. B- n( }
- {" }3 Y- Z+ A. L* A我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
4 a9 Q) G# |0 p1 T+ V
4 ~/ f* J5 f! T" t( r# R
好有錢呀 5 Y& F  @8 L& x; q! R
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   2 _+ ?9 u1 S' m$ k

6 O/ R* |+ K+ ^3 c0 F
+ @) Q, F3 |8 _7 d好有錢呀
% c9 _/ Y: T0 M. M6 j我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
1 x# P# t) k. J. e; \* L又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.: ~! K& G* a$ g/ a7 t+ f; v

5 }& y1 {1 {- Y# c8 l& X9 _[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:04 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
) r; j% v3 I8 Y" F# H  [( ~' s; d' ?9 X+ t

8 j. g- V) D$ z, Z/ D9 K' h好有錢呀
: z: P9 n& [7 G& w我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
, R, I: ^+ v& K4 q我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.8 C% F% R) X% X8 f+ |: g, M$ C
上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.
+ a+ a3 T+ F+ v! R1 V0 h3 j( D& A/ s5 A

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   7 q% L5 K7 [1 _$ D# _0 r

4 }: w. L3 y9 L又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
8 G" H( _- h7 q! V; B7 e) X8 m% [  M" q0 ?$ O! F5 ^9 G! }
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   
% {& l1 N$ W" l7 A! c
& J% }1 Y1 b/ g( X; b, F; z; B3 z; e$ G# b
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
' X1 n* D: w8 R, F; y  g被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
* a' k$ ^* @+ Y$ h- n2 Q9 w: [' Q3 B9 ?
; L- v; J5 ^* i, |% C
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
& C0 \' n! h) B! U. A

$ n- g4 C6 ^' m' q( \. W& e5 d8 P# n我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
" |  P, i$ {8 X" T6 E% x/ T8 K, y0 n) v& o7 F3 s7 W) A% e3 R: l. o1 s

' D8 v6 d2 K: }9 w8 `我鎖左唔關打飛機次數事
  B3 }" c3 s" ]2 R1 i
8 y  I* L* C0 p; |好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   & o1 g' F1 M$ t( M! V) Z1 r4 w  e

' w" F4 ~; U/ ]  P7 d! r# t$ W( P( o/ |
我鎖左唔關打飛機次數事
6 r- d' B# v1 q" H( m; K
咁係關乜嘢呀?0 [# w1 K8 M8 F* u9 P( _  m. b2 W& ~
可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
6 ~: N4 I: ]0 `+ K0 C我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
7 d9 {# j* {- z& Q; ~6 x. t4 f- O+ o+ L
熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   ( {8 x. @6 A! D* [/ W( q5 ~% o- J

! j  |! M" J5 r' m7 s
1 i2 {2 }1 c" d3 v. Q8 R好想知真正原因添...講唔講得架?
' x/ `0 l1 `9 Y% K, L+ H6 `' v: F1 |! y
" n+ e& N5 E+ N3 J: I
cd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   
8 {& p" @3 ~9 g9 \8 v( {0 _( M& m2 j
$ m! t+ m( y$ [, ], ]9 i1 ]
cd奴比主人鎖住係正常既事
. N+ d" r% N) u& M% ~/ S

- _! }: L. F( f2 U" ~' U' E& j3 b; o其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   
! `3 ~. x  N, k, e$ L/ X) Y1 X# K5 L. j- i* Z: J) [% P
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
) y: ?. k" J; v& L1 J有機會都想試下咁玩~