嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   ' k6 H) Y$ ]$ u1 F+ @) V/ j  q
  ]4 w# I" ^' \
1 P2 w  f8 r3 _' X! d
成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
7 O3 F: {2 w6 c% K3 Q
2 k8 P- z- i% F- a. p: L6 S我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   8 F* e! e  T8 n: @/ A
著好校服後
3 d5 i+ q+ i* l6 ], d用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊
4 z. G+ I% C( U- I$ G然後用後拉
* {/ @% T( {7 k% P8 X5 X: x要磨埋肛門位
! ]' K, b% M: u% \, [" D拉到射為止9 N( H" K7 F% v
以前成日咁玩! k: m# Z7 B" H2 B7 V( l2 r
而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
, `8 x) T& n4 q) d; ?. [2 V6 p# @
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
8 d, Q- |8 [- r
! p6 l# G- q9 Y, n1 W/ k& ]  L* D4 k1 G  M+ C6 d. i
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
  w0 a6 t2 a2 O: h$ ?; N4 ?# R2 i8 }/ l$ ]* n5 c/ R# t
我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   
8 q4 i0 r' r8 S1 d/ ^/ }
$ n/ T$ k) |; s# @: w1 i
9 z2 }  @( |: A6 Y0 o成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
1 w5 O/ {) ?! X
真係勁hi呀! ' g7 l+ }! ?+ P
不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   ' O& ?6 j- g- k+ Q+ p% n' t
/ k/ E- c  H% {: i) g8 T# Y: R& R
真係勁hi呀! : c% h( v3 c! {, n- l
不過就要買過件校服囉.
% |2 O) d  J7 f( e" `! Z0 G* j
$ |9 `2 C- ~& E2 I# o, R( e% |) |  ]) m所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   
+ S3 l1 F! G, Y5 W9 ~+ l# v  x+ s, p% T3 c$ M

+ c, I2 r# M1 L所以我自己係唔會禁做......
; e1 }' ]1 K# Z- C7 ?# [4 ~我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   , c$ k/ C$ z; k: r
- N2 t' o$ B6 a5 |3 L# X
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
' ], V3 J* B  C; u3 b# K- F
5 `) |6 ^' E7 q% c6 [6 V* a
好有錢呀
1 g2 v( T* ?3 ^8 i0 F+ a5 E我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
8 ~, p, P8 J1 H* e3 q9 W% e! E, X$ {; t! @
% H4 ^) j% m+ B, s8 K6 B
好有錢呀
; C, u: N7 t' G" s) V( F$ Q4 K: c我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
, x  g0 ^8 Y6 ]7 N/ t5 A又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.( e2 f; m& `. j" L& |, b. ?

6 _& r6 C, m: `- \; L2 q0 f3 }6 ^[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:04 編輯 ]

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
+ L! x* }: v6 ~5 t. B
1 e% e% n5 X# w$ z( f
& T1 ~' H* z' E  T/ ?, ]好有錢呀
, ]! n0 G% k) \" I0 d' c: K% ~我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
, E7 U1 g7 X4 g/ {, P6 z
我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉.
) S9 V  y$ n5 D* f7 Q7 B' k1 T/ e上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅.
- X5 E) c2 r- a: o( A
9 E+ g- V+ \# t" U9 i! r[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   - K, _& l1 m( m0 c2 ?* s2 c! D

8 X, d% F7 m( P又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
8 q! B4 B3 }% Q( u1 I3 j% b8 r
+ _8 q0 v3 M0 V+ w下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   / `( J5 U3 V* H

6 W, Z1 l, [: e1 W$ t* J' k
$ G6 b" r/ L1 X# ^' s, W下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
' F9 e5 c( p/ |6 L7 z, M& U
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
; m$ `  `* A: c
& y, e$ Y# ^4 K
0 U# k0 @) @% w* G下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
, L% b  @3 c9 O. }" h+ h0 a: q- I

/ P% K1 O! ~5 l$ v我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
9 a% s! ]) F- c& z
9 u, V# o, {* h/ h9 m. j. u8 M( G) I
我鎖左唔關打飛機次數事
" `" N3 J2 I" d8 l; ?! m+ l
6 m4 X' X/ N' R' n好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   $ S- g* k- F* l0 l3 ~7 p( E
9 }$ G, \3 D  E. M; {+ S
5 o( Q2 h; R3 V7 y* m
我鎖左唔關打飛機次數事
) }4 i& K5 j9 q1 z; ^; Z咁係關乜嘢呀?
& H% g' ^' ?; t% s! _可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   
7 E0 Q& h2 d3 `7 B: V. A" t我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
4 y  R/ @. c/ N6 W0 ]3 ~熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   0 \4 b7 ~3 q: V5 u( D. b8 N  l
! t# K' A' d, r; C; `

$ b# n% a1 f& z& V3 `好想知真正原因添...講唔講得架?
  d$ B- F- v. {. {" c
' D* d- [- c4 R: L6 Z+ V4 n7 _
cd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   * t. J: ]; U$ Y
7 I, O. n3 J- s

3 W' g! ~: M( Y$ @+ B$ ~- [cd奴比主人鎖住係正常既事
$ q1 K1 ^& c( J2 l' K4 A# V& f
! n$ k3 G' i) K5 G& \2 Q
其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   
0 x/ }. w" q  Z- P# z$ L5 }" z; a3 j2 O9 v
被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
5 y: o( t6 ^( ]6 M( _1 k3 K, v有機會都想試下咁玩~