嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有人可以分享用校服自慰的方法?!

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   / }% i' T2 f) E

. e/ ?1 z1 }( k0 o/ N! \
' ]$ ^% Q9 v2 f- k! ?9 M0 I成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
' t4 v% L% @3 p0 j8 M
4 C+ X+ l2 c0 U7 M7 n' g
我試過同人地玩,比人撕爛我著緊個條校裙,感覺勁正

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:52 發表   ) {) |9 x! w& V- V9 k
著好校服後' O. P$ T2 J1 O4 h- r3 ~
用腰帶一邊綁住JJ既頭,唔好太緊' L6 t$ ^% n& O1 ~0 f
然後用後拉2 L1 r* e4 V2 f# s5 o: o
要磨埋肛門位( ?" l/ Q! K3 Z2 f0 p/ m
拉到射為止
. F: }( d" {* S8 t6 G6 _- @2 a以前成日咁玩, k: [: v4 ^7 v* g
而家唔可以,因為JJ比人鎖左貞操鎖
5 }) p) a0 l4 }$ @7 ?: m' S. [& y
& s1 J$ r8 x( Y- l
下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   
, w9 w* C8 o6 t" |) K; l" V
# A; A! z; |( c% u, q% X
9 O' {$ z1 b& U: v$ h7 q下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
; C: w6 G9 u8 e
# D7 M5 T, o4 O+ _0 g# p
我都係,我都係打得太多飛機,都係時候要搵個人監管下自己

我想俾女仔迫我著校裙然後俾佢挽多d,可惜冇個咁既女仔

引用:
原帖由 cxyx 於 2013-7-5 17:08 發表   4 |$ W% }; C! a% L5 `. Z- S2 l

8 b& v' m6 D' A0 x
. N5 S9 w6 Q+ E成件校服會爛晒,真係好HI呀-- good
1 C0 v8 {1 i% Q/ `+ V6 o8 k
真係勁hi呀! ) @! j* s0 _2 u' o' j! P
不過就要買過件校服囉.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:05 發表   
+ u& V* |" I5 }; ~( e4 W- l& Y" k# O: }
2 s3 q. a$ W3 h' B真係勁hi呀! + i7 H1 Y9 z; ^$ N7 D
不過就要買過件校服囉.
) S, a. U, `4 s& s' C3 L% \7 j  G0 v( M
所以我自己係唔會禁做......

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 19:11 發表   % k0 ?# B2 `! R1 M' m+ ?, w% }
+ S; {) w3 M$ W) W3 J

) J  p# w7 \# y" a" D% E所以我自己係唔會禁做......
6 r1 V5 K2 ~% \
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:15 發表   
. L; G* M2 F, _1 Y+ D3 r0 V6 g  O' F$ Z) w* w
我會過2-3年段時間就會換新嘅,就換的期間就會咁做,之後再買過晒D新嘅.
9 ~: q; z3 O% c: O0 T4 H% n
& Q$ r2 i5 ~& ]# |# Y5 B
好有錢呀 " x: J3 S" q' D5 V2 Q& U" m) x: y
我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
1 I' L& E: o! C! F: c) P/ x- W
9 P0 {3 z% ^0 q: K
( H/ f% g+ i4 B! Q" X" `; t好有錢呀
3 c" B( k: C/ X; @2 D/ P5 z我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
9 v, G1 d: w' M7 z* G' l
又唔係有錢,只係自己擴佢唔到校服嘅吸引囉.: u0 ]) G4 C: ^1 L
0 s2 M5 A+ Y  g1 m9 B: R+ W4 J

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 19:47 發表   
( R! ~4 S' v3 ]
+ i0 P$ r1 n- J' a+ M9 {2 v# W1 B
' e" ~. i# q3 ]" J2 J/ x好有錢呀
: d8 p8 P: h7 [/ J6 H9 T4 C7 G7 j我就無啦,依家d校服咁貴,我都要就住就住玩
$ Z5 D5 l3 j" A5 f5 [我的頭像著緊呢件遲D都係咁嘅下場,死在我手下嘅校服已經有10-20幾件,有時會好短時間內撕爛幾件,有時一次撕爛幾件,,所以會有咁多囉." x- ]/ m  E6 t+ B% ?+ q- T" n/ c! B
上個星期已經買兩件新係度,準備等著緊呢撕爛咗之後用嘅." O# p4 N5 o. ?9 i

$ \7 `* g) T/ }[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-7-5 20:05 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 19:57 發表   ; A  y6 m) [, m5 p/ g7 p- m$ C, Q- c

2 F/ a" x3 C5 {2 ^' |又唔係有錢,只係自己擴佢校服嘅吸引囉.
1 {7 @+ P& R3 E5 L% C7 _( X! m& N! p4 @( a1 u3 _
下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:05 發表   ! x1 C; O  Z) Z4 {

; o( C' Y. |, _/ W& K
) J% E6 Z* O" I1 [7 U" S下次如果你撕爛d校服,可唔可以預埋我,等我幫下你~~
( J7 _5 r" W8 O6 h" G- z! B) K被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-5 18:10 發表   3 i' q- `+ l5 z) p' K
6 P& ^4 D3 Z' [3 |% K2 w

& |' c0 ?- L9 _( z下次試下禁先. 講起貞操鎖, 我自己都想自己鎖自己. 因為覺得自己打機次數太多......
; O0 y& W6 o9 W8 x& c9 ^# @- Y; P) U- P0 J
我鎖左唔關打飛機次數事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
  z, Z( J: S5 V" w' N  |3 j9 I% T
* F  n, W1 ^& i3 @+ i2 ?+ S. l2 A2 _1 Y6 }- A
我鎖左唔關打飛機次數事
( A! J; M4 z2 o9 M# m
# O: K9 I+ D9 G' H好想知真正原因添...講唔講得架?

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 20:34 發表   
( V+ ~, _: J0 ?3 \  [$ d" L' |& \" d; K5 _* w! P* V

. u* A4 c" p1 O* F0 I! y我鎖左唔關打飛機次數事
/ r* n$ G0 F2 h, Y' t/ Q9 c) y
咁係關乜嘢呀?
/ ^8 M) E; y. n' r! p& \可以講嗎?

我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high

引用:
原帖由 wammaw 於 2013-7-5 20:53 發表   * {  r  ~) b, \1 j4 i4 K! G
我鍾意著住校服或pe衫褲淋濕身玩,一來濕左會好透好刺激,二來濕左布料會貼身好有感覺好high
2 z- X7 `$ h- a4 g
熱天就得,冷天的話就..........凍死

引用:
原帖由 Vinci_Cheung 於 2013-7-5 20:41 發表   
0 t6 x4 R% G: B/ ~& z$ l. D/ N- t4 s

; L) V" X* y1 j' P+ r1 m9 _好想知真正原因添...講唔講得架?
. X3 Z+ X* f3 t
. ^" M  Q9 }: {6 X2 Z2 S
cd奴比主人鎖住係正常既事

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-5 21:21 發表   
! s8 G9 G4 B' z2 X/ X  Y( V, P
' h8 J9 \, I% V" M$ Z8 Q' ]
6 y- m& P: o% b9 jcd奴比主人鎖住係正常既事
% P& d4 ]* P/ \2 a9 N
# O+ Q* h0 ?; G& p. ^, V其實禁樣長期被鎖住會唔會有問題. 介唔介意講宜家比人鎖左幾耐?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-5 20:08 發表   
2 q6 s: z8 k. h& A: c# a
# }; p  [  n' I) g& _; L6 J1 y被人撕爛自己著住嘅校服真係極hi,但我想被一個長髮靚女幫我撕爛佢 ,但都係諗吓,實際上唔敢囉.
2 ]. B2 W" z9 p, ?& ?9 n6 y有機會都想試下咁玩~

最近訪問的版塊